Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.801
- 1.220
- 458
Az kaldı merak etmeyin erken seçim için yol yapıyorlar... Tek amaç bu zaten KRALLIK
Erken seçimde akp ye vermezsem ne olayım. Yeter artık alsın 400 vekili napıyosa yapsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az kaldı merak etmeyin erken seçim için yol yapıyorlar... Tek amaç bu zaten KRALLIK
Önemli olan insan olabilmek vicdan sahibi olabilmek oy verenlerin vicdanı rahat mı acaba çok merak ediyorum.Valla benim açımdan değişen bir şey yok. Atatürkçü doğdum, Atatürkçü ölürüm. Hayatım boyunca AKP'ye oy vermedim, vermeyi de düşünmedim. Yeryüzü ile gökyüzü yer değiştirse, yine de kararımı değiştireceğimi zannetmiyorum.
AK Tayfa düşünsün.
18 şubattaki Ankara saldırısından 2 saat sonra Salih Neccar yaptı diye sallayan devlet çözemeyecek sanırım?
Bu düşünce yanlış bir düşünce 400 ü alırlarsa yapabileceklerini düşünmek istemiyorum. Bunları öyle bir tokatlamak lazım ki ülkeyi terk etmek zorunda kalsınlar.Erken seçimde akp ye vermezsem ne olayım. Yeter artık alsın 400 vekili napıyosa yapsın.
Valla benim açımdan değişen bir şey yok. Atatürkçü doğdum, Atatürkçü ölürüm. Hayatım boyunca AKP'ye oy vermedim, vermeyi de düşünmedim. Yeryüzü ile gökyüzü yer değiştirse, yine de kararımı değiştireceğimi zannetmiyorum.
AK Tayfa düşünsün.
Erken seçimde akp ye vermezsem ne olayım. Yeter artık alsın 400 vekili napıyosa yapsın.
Merak ettim kardeş, Hangi Atatürkçü partiye verdin chp,mhp.hdp?
Sen kime verdin kardeş?
Akp ye Kardeş.
Neden,mantıklı bir izahını yapabilir misin?
Akp ye Kardeş.
Bu lafının üstüne seninle diyaloğa girmeye gerek yok zaten.![]()
İyi olduğu için değil. EN iyisi olduğu için verdim.
İyi olduğu için değil. EN iyisi olduğu için verdim.
Bu olaylar başımıza sizin yüzünüzden geliyor sorumlusu sizsiniz sizin çoluğunuzun çocuğunuzun başına birşey gelince anlarsınız bu ülkenin yakasından silkinin gidin