Ankara'da Patlama!

Valla benim açımdan değişen bir şey yok. Atatürkçü doğdum, Atatürkçü ölürüm. Hayatım boyunca AKP'ye oy vermedim, vermeyi de düşünmedim. Yeryüzü ile gökyüzü yer değiştirse, yine de kararımı değiştireceğimi zannetmiyorum.

AK Tayfa düşünsün.
Önemli olan insan olabilmek vicdan sahibi olabilmek oy verenlerin vicdanı rahat mı acaba çok merak ediyorum.

18 şubattaki Ankara saldırısından 2 saat sonra Salih Neccar yaptı diye sallayan devlet çözemeyecek sanırım?

Tabi onlar da bulamıyorsa o da ayrı ayıp ve hesabı verilmeli ama siz de bunu katil Selo'yu savunarak yapmasanız iyi. Zira kendisi, ideolojisi, partisi, soyu, sopu şerefsizin önde gidenidir. Savunduğunuz adama dikkat edin.

Valla benim açımdan değişen bir şey yok. Atatürkçü doğdum, Atatürkçü ölürüm. Hayatım boyunca AKP'ye oy vermedim, vermeyi de düşünmedim. Yeryüzü ile gökyüzü yer değiştirse, yine de kararımı değiştireceğimi zannetmiyorum.

AK Tayfa düşünsün.

Merak ettim kardeş, Hangi Atatürkçü partiye verdin chp,mhp.hdp?

Erken seçimde akp ye vermezsem ne olayım. Yeter artık alsın 400 vekili napıyosa yapsın.

Olaylar çok dar çerçeveden yorumlanıyor.400 vekil olayları değil bunlar.O laf baştan sona fail ama bu olaylarla onun pek ilgisi yok.400 vekil alsa da bu olaylar olacak.Onur Arslan renktaşın dediği gibi,tam tersine kökten kurtulmak lazım bunlardan.

Ulan hala gelip şuraya hükümeti savunmuyorlar mı içimden geçen küfürleri şuraya sarf edemiyorum ya ona yanıyorum. Yok o yaptı yok şu solcular yaptı sol ögütler yaptı. Allah belanızı versin ya

yüzsüzce bide en iyisi diye verdim diyor istikrar sürüyor gurur duyun akpliler

İyi olduğu için değil. EN iyisi olduğu için verdim.

Ülkenin hali ortada.Senin yaşadığın yerde bombalar falan patlamıyor olabilir de çok mu iyi konumdayız şimdi?Bencilce düşünmeyelim,neye göre en iyisi?Suriye bataklığına soktu bizi,ülkeye milyonlarca Suriyeli girdi halimiz ortada.Yaptığı iyi işler diyip de belediyenin yapacağı şeylerle gelmeyin bana abi,adam akıllı politika konuşuyoruz.Neye göre en iyi tekrar ettiğim gibi?Chp veya Mhp gelse daha mı kötü olurdu bu ülke?

Bu ülke zamanında Adnan Menderes'i bile idam sehpasına götürdü. O koltuğu sana yedirirler mi? Az kaldı az. Sadece biraz daha sabır.

Geri
Üst Alt