Ankara'da Patlama!

Ben bu ülkenin bu durumda hiç payım yok sizin kafanız çalışmıyor siz suspayına onurunu şerefini satmış insanlarsınız sizin üstünüzde ölen insanların ahı var inşallah kendi pisliğinizde kendiniz boğulursunuz

Kardeş kafa çalışmıyor filan bunlar komik laflar içinden geçerim senin hadsiz !!!! Sen donla dolaşırken ben askerlik yapıyordum. İnsan gibi konuşacaksan cevap yaz yok BOŞ konuşacaksan bir halt bildiğin yok bundan sonrada öğreneceğin yok!!!!

Bu Efkan Ala tam skandal.

Açıklamasından saatler önce zaten diyeceği şeyleri kelime kelime söyledim bulunduğum yerde. :) Hatta aynı cümleleri kurunca, etrafımdakilere "aha demedim mi ben bak ?" dedim. Adamlar her patlamadan sonra aynı kaseti takıyor zira. Cümleler hiç şaşmaz. Hep aynı.

Ölen sayısı 34 olmuş.

Ha bir de oy vermekten kaynaklı sorumluluk atılıyorya, hatta birisi oy verenler terörist demiş. O zaman ölen bu 34 kişinin muhtemelen 17'si de o partiye oy verdiyse ölümü hakettiler, kafası çalışmayan 17 kişi öldü diye de sevinirler herhalde. Zira mantıkları böyle çalışıyor.

Ülkenin içinden inşallah yeni bir Kenan Evren çıkar.

ölen insanların üzerinden siyaset yapanlarında Allah BV.. başka sözüm yok...

Birlik olup , birbirinize destek olacagınıza, akp , mhp , chp kavgası yapıyorsunuz.. yazık size be

Forum da bir sürü Ankara'da yaşayan kardeşimiz mevcut, durumları nedir.?

Siz kenan evren denen paşayı gerçekten tanıyor musunuz? yoksa sadece adını mı duydunuz ?

ölen insanların üzerinden siyaset yapanlarında Allah BV.. başka sözüm yok...

Birlik olup , birbirinize destek olacagınıza, akp , mhp , chp kavgası yapıyorsunuz.. yazık size be

Ne yaparsan yap mevzu oraya gider. Bu ölen masum sivil insanlar o kravatlı teröristler yüzünden öldü.

7 Haziran'da boş oy attım. MHP'de az çok az umut görsem verecektim. Süreç konusundaki tutumlarını hak veriyordum ama çok ciddi bir lider sorunları var. Hem de öyle böyle değil. Kendi teşkilatıyla sorunu kapatarak çözen adam :)

Haklısın lider sorunu var da,benim dediğim şu an süper bir konumda mıyız?İddia ediyorum,yıl 2016,bir 10 sene sonra bütün Akp'ye oy verenler köpek gibi pişman olacak,ellerimiz kırılsaydı da keşke vermeseydik diyecekler.Bu Suriyeli meselesi de tamamen doğu meselesi gibi olduğu zaman.

Bakın ne olursak olalım sürekli konuşalım tartışalım mesele Memleket meselesi ise farklı görüşler bile olsa konuşalım Bu anadolu topraklarında barış zor iştir ama olmayacak bir şey değildir.

Siz kenan evren denen paşayı gerçekten tanıyor musunuz? yoksa sadece adını mı duydunuz ?

Bugün iktidardaysanız, o "mezarında ters dönsün" diye beddua ettiğim Kenan Evren yüzünden. Hala darbe mağduriyeti yapıyorsunuz. Yahu arkadaş, 80 darbesinde acıyı çeken önce solcular, sonra ülkücüler oldu. Dinciler kenara sıyrıldı. Kenan Evren'in taksim mitinginde bayrak açan kitle, şimdiki AKP liler ve onların dedeleri. Kim kenan evren mitingine katılacak başka ? Solcular mı ? Ülkücüler mi ? SİZDİNİZ İŞTE SİZ !

Şimdi de Kenan Evren'in arkasından mağduriyet yapıyorsunuz. Kusura bakmayın da, bu ülkede 80 darbesi zemin hazırladı sizin oluşturduğunuz yıkıma. 80 darbesi Türk Solunun üzerinden geçti. 80 darbesi ülkücü hareketin de üzerinden geçti. Aradan sıyrılan siz oldunuz.

Geri
Üst Alt