Ankara'da Patlama!

Ülkenin bu duruma gelmesinde başta hükümet ardından 2 büyük siyasi partinin suçu vardır. Hangi goruse sahip olursanız olun bu kansız hdp ve onun zihniyetin deki oluşumlar karşısında tek bütün olacaklardı. Ama görüyorum ki her parti içinde bu soysuzlari savunan bir kaç kişi çıkıyor. Sonra da bu partileri savunuyorsunuz bunların hepsi aynı mok, kendi çıkarlarını düşünen zavallı oluşumlar. Ülke bu durumdayken halen ortak bir noktada birlesemeyip canlı bombacinin evine giden kansizlari konusturanlara da yazıklar olsun.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siyaset yapmayın demek de ayrı bir rezillik zaten. Ulan terör olayların en temelinde siyaset var zaten. Sokakta siyaset konuşma, sosyal medyada siyaset konuşma, forumlarda siyaset konuşma; ee nerede konuşulsun? Zamanında 4.Murat'ın kahvelerde siyaset ve saltanat tartışılmasın, insanlar biraraya gelmesin diye tütünü yasaklaması gibi her şeyi yasaklayın da rahatlayın.

tapatalk

millet bu 20mart olayinin dogruluk payi varmidir yemisim takimini futbolunu birakin artik futbol tartismayi en önemli konu bu birtane konu acsak iyi olur 20mart uyarisi icin!

Benim kimseye hakaret ettiğim yok,dolayısı ile bu konu hakkında yazılanları üzerime alınmıyorum şahsen.Adam gibi konuşmaya çalışıyorum herkesle.

Kim besmeleyle anıyor adını Allah aşkına ? Ben CHP liyim. Yedi göbek sülalem CHP li. Git herhangi birine "Sen Kenan Evren'i seviyor musun ?" diye sor bakalım. Kaç çeşit küfür işiteceksin ağızlarından Kenan Evren'e yönelik.

Kenan Evren'i öven, sizin rahmetle andığınız Turgut Özal'dır. Araştırabilirsin.

sıkıntıda o zaten yedi göbek ten chp li olman ve değişememen. Lakin buna karşu da değilim senin özgür düşüncen.

Yok katlayamaz. MHP bir kere Doğu Anadolu'dan oy alma ihttimalini kaybetti. Oysa alıyordu. MHP ismi bu anlamda yük olmaya başladı. Ama oyunu artırır ve daha çok Ak Parti'den oy alır lidere göre.

Benim asıl oy patlaması yapmasını beklediğim siyasi hareket Ak Parti gibi merkez sağı da kapsayacak ama gerçekten milliyetçi, ulus devletle barışık bir siyasi hareket olacaktır. Şu an lider bulamıyor böylesi bir hareket lider bulsa MHP'yi baraj altına iter, Ak Partiyi de en az 30 lara kadar çeker.

dediğin doğru.etrafımdaki mhp li arkadaşlar da bahçeli'ye kızgınlıklarından dolayı merkez sağda başka alternatif olmadığı için akp ye oy verdik diyorlar.

Vatansever siyasi partiler el birliği ile şu HDP ve PKK uzantılarını meclisten atmalıdır. Mecliste terörist görmek istemiyorum.

sıkıntıda o zaten yedi göbek ten chp li olman ve değişememen. Lakin buna karşu da değilim senin özgür düşüncen.
Biz her Devrin Adamı değiliz. Doğrular tektir. Ve bu toprakların doğrusu Kemalist düşünceden geçer. Dansöz gibi kıvırtmayız biz bazıları gibi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz her Devrin Adamı değiliz. Doğrular tektir. Ve bu toprakların doğrusu Kemalist düşünceden geçer. Dansöz gibi kıvırtmayız biz bazıları gibi

Her devrin adamı olmamak derken,belli bir siyasi görüşün olur ona göre oy verirsin amenna,ama partizanlık körü körüne particilik iyi bir şey değil.

sen şimdiki chp ye kemalist filan diyorsan milletvekillerine bir bak olmadığını net bir şekilde görürsün. Kemalist olmak HALKI aşağılamak hor görmek değildir benim tanıdğım yeni nesil chp lilerin yarısı halkı aşağılar hor görür.

Her devrin adamı olmamak derken,belli bir siyasi görüşün olur ona göre oy verirsin amenna,ama partizanlık körü körüne particilik iyi bir şey değil.
Keşke benim CHP yi eleştirdiğimin yarısı kadar AKP yi eleştirseniz. Bir AKP sempatizanından bu lafları duymak çok ironik. Takım tutar gibi parti tutan sizsiniz. Liderinizin ayaklarını yalamanıza ramak kaldı. Bize partizanlıktan ve saplantıdan bahsetmeyin. Komik oluyorsunuz. Neyse bu tartışmanın sonu yok. Bildiğin yolda ilerle. Umarım seçimlerin sadece seni ve seninle aynı fikirde olanları yakar. Zira kurunun yanında yanan yaş olmak istemiyorum. Kendiniz kavrulun o ateşte. Bizlerden uzak...

sen şimdiki chp ye kemalist filan diyorsan milletvekillerine bir bak olmadığını net bir şekilde görürsün. Kemalist olmak HALKI aşağılamak hor görmek değildir benim tanıdğım yeni nesil chp lilerin yarısı halkı aşağılar hor görür.
Benim tanıdığım akp liler de halkın sırtını sıvazlar yalandan, "sensin. Sen milletsin. Sen halksın yücesin" diyip cepten parayı, g.tten donu çekip zengin olur.

Keşke benim CHP yi eleştirdiğimin yarısı kadar AKP yi eleştirseniz. Bir AKP sempatizanından bu lafları duymak çok ironik. Takım tutar gibi parti tutan sizsiniz. Liderinizin ayaklarını yalamanıza ramak kaldı. Bize partizanlıktan ve saplantıdan bahsetmeyin. Komik oluyorsunuz. Neyse bu tartışmanın sonu yok. Bildiğin yolda ilerle. Umarım seçimlerin sadece seni ve seninle aynı fikirde olanları yakar. Zira kurunun yanında yanan yaş olmak istemiyorum. Kendiniz kavrulun o ateşte. Bizlerden uzak...

Ben ve AKP sempatizanlığı?Ohooo gözün kör olmuş senin,kendine her ters gelen mesaja direk yapıştırıyorsun bu damgayı.Onu geçtim Engin Şişman ile önceki yazışmaları hiç mi okumadın bu konudaki?

CddEbxUWIAQqTw5.jpg

Kim besmeleyle anıyor adını Allah aşkına ? Ben CHP liyim. Yedi göbek sülalem CHP li. Git herhangi birine "Sen Kenan Evren'i seviyor musun ?" diye sor bakalım. Kaç çeşit küfür işiteceksin ağızlarından Kenan Evren'e yönelik.

Kenan Evren'i öven, sizin rahmetle andığınız Turgut Özal'dır. Araştırabilirsin.

Hiçbir siyasi polemik amacı gütmeden sormak istiyorum. Mevcut CHP yönetiminin Atatürk'ün hedefleriyle, milliyetçiliği, devletçiliği ile yakınlığı, terör örgütlerine(sadece birine değil) sempatik duruşu ve bu tür adamları tutması, hendekçilere, DHKPClilere sahip çıkması gibi konularda ne düşünüyorsun?

Yani bu CHP cumhuriyeti kuran CHP' mi?

Ben bu ülkenin bu durumda hiç payım yok sizin kafanız çalışmıyor siz suspayına onurunu şerefini satmış insanlarsınız sizin üstünüzde ölen insanların ahı var inşallah kendi pisliğinizde kendiniz boğulursunuz
Milyon kadarı devlet -vakıf kuruluşlarına torpille girip götleri rahat edicek 2000 lira maaşa,1000 lira aylık yardıma vatanını sattılar,benimde temennim böyle insanların bu acıları çekmeleri,memlekette ne şeref,ne vatan onu geçtim canlı sevgisi kalmadı.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt