Ankara'da Patlama!

Davutoglu falan diyerek beni taraf tutuyormuş gibi göstermeye calışma onları savunacak degilim bu olaylardan dolayı yaptıgı acıklamalara tepkimi burda yazsam ceza alırım. Artık bu bombalama olaylarını normalleştirmeye calışıyorlar bir tek kişi istifa etmiyor bunları bende görüyorum. Olay olduktan sonra bu başlıktan kendimi attırdım emraha sırf bu arif gibi adamların teröristlere bi tek laf söylemedigini görmemek için ama tapatalktan girdim baktım bu adam her olayda böyle diye belirtmek istedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

ulan sen kıçındaki bokla oynarken ben 1999 da aktütün'de teröriste karşı 18 ay mücadele veriyordum.laf salatası yapma adamsan git doğuda askerliğini yap var mı sende o yürek kofti klavye milliyetçisi.

terör örgütü ile ilgili bir sürü yorumum var oku bakalım övmüş müyüm yoksa bela okuyup kınamış mıyım? tabi okuma yazman varsa.

Bu postu senden 4 5 kere falan okumuşumdur. Olayın askerlikle alakasını ben göremiyorum. Forumda bu tür olaylarda senin bu söylemlerinden tek rahatsız olanda ben degilim 2 3 önceki posta bakabilirsin adam sana direk terörist demiş bu adam da benim gibi burda senın yazdıklarını okuyup bi cıkarımda bulunmuş.

O genel bir yorumdu niye üstüne alındın ki Davutoğlu ve soru soran gazetecilerden bahsediyorum. Sana veya bu forumda herhangi bir şahısa laf etmiş miyim orada?

Ben Arif'in niyetini bilemem kimsenin klavye arkasında gerçek düşüncesini bilme şansım yok tabi ki herkesin yorumları belirli özelliklerini belli ediyor içinden geliyorsa.

Bazı insanlar senin gibi düşünmek zorunda değildir sence ilk eleştirilmesi gereken teröristtir. Bir başkasına göre önce eleştirilmesi gereken halkı korumakla görevli olup koruyamayanlardır. Bu ikisi de farklı bakış açısı ve ideoloji sonucudur bu ne seni daha fazla milliyetçi yapar ne de onu terörist yapar. Bunu anlayabilirsek belki birlik olmaktan bahsedebiliriz.

Bu postu senden 4 5 kere falan okumuşumdur. Olayın askerlikle alakasını ben göremiyorum. Forumda bu tür olaylarda senin bu söylemlerinden tek rahatsız olanda ben degilim 2 3 önceki posta bakabilirsin adam sana direk terörist demiş bu adam da benim gibi burda senın yazdıklarını okuyup bi cıkarımda bulunmuş.

o taptığınız uzunu işini yapmıyor diye eleştirdim diye rahatsız oluyorsan rahatsız olmaya devam et.hükumet işini yapmayacak aman süreç bozulmasın diye şerefsizlerin tonlarca bombayı ülke içine sokmasına göz yumacak sonra bu şerefsizler bombaları patlatmaya başlayınca bunun hesabını hükumetten sorunca terörist biz olacağız,çakma milliyetçi seni.birde ayak yapma ama ben akp li değilim diye.

O genel bir yorumdu niye üstüne alındın ki Davutoğlu ve soru soran gazetecilerden bahsediyorum. Sana veya bu forumda herhangi bir şahısa laf etmiş miyim orada?

Ben Arif'in niyetini bilemem kimsenin klavye arkasında gerçek düşüncesini bilme şansım yok tabi ki herkesin yorumları belirli özelliklerini belli ediyor içinden geliyorsa.

Bazı insanlar senin gibi düşünmek zorunda değildir sence ilk eleştirilmesi gereken teröristtir. Bir başkasına göre önce eleştirilmesi gereken halkı korumakla görevli olup koruyamayanlardır. Bu ikisi de farklı bakış açısı ve ideoloji sonucudur bu ne seni daha fazla milliyetçi yapar ne de onu terörist yapar. Bunu anlayabilirsek belki birlik olmaktan bahsedebiliriz.

Bu olay ilk olsa bende adama bişey demem burda herkes hükümeti eleştiriyor kimseye gelipte bişey söylemedim eleştiriler sonuna kadar haklı ama bu arkadaş fazla dikkat cekiyor bu meselelerde.

o taptığınız uzunu işini yapmıyor diye eleştirdim diye rahatsız oluyorsan rahatsız olmaya devam et.hükumet işini yapmayacak aman süreç bozulmasın diye şerefsizlerin tonlarca bombayı ülke içine sokmasına göz yumacak sonra bu şerefsizler bombaları patlatmaya başlayınca bunun hesabını hükumetten sorunca terörist biz olacağız,çakma milliyetçi seni.birde ayak yapma ama ben akp li değilim diye.

Sen hala terör örgütüne toz kondurmamaya devam et burda cözüm sürecine ihanet süreci deyip en cok laf söyleyende benım o bombaların o dönemde asfalt altına yerleştirip göz yumanların allah belasını versin. Sen bu konudan böyle sıyrılacagını sanıyorsan kendini kandırırsın.

naparsın??arabamı mı kundaklarsın.pazaar yerinde ensemden mi vurursun.keleşle pusu mu kurursun.iş yerime molotof mu atarsın.gundi pkk ile pazarlık yapıp masaya oturan akp nin de senin gibi hdpkk lılarında
adam gibi konuş terbiyesizlik yapma

Bu olay ilk olsa bende adama bişey demem burda herkes hükümeti eleştiriyor kimseye gelipte bişey söylemedim eleştiriler sonuna kadar haklı ama bu arkadaş fazla dikkat cekiyor bu meselelerde.

Farklı profil işte muhaliflerde çeşit çeşit benim iyi tanıdığım bir kaç kişi var. Yağmur yağsa malum parti ve şahıstan bilecekler bu olayların onlar tarafından yapıldığını söyleyenler var. Bu durum pkkyı korumak olarak algılanabilir ancak bu terörü savunmaktan çok son yıllarda güdülen karşılıklı nefret, kutuplaşma çabasının sonucudur. Haklıdır veya haksızdır önemli olan haklı olup, olmaması değil niyet.

Sen hala terör örgütüne toz kondurmamaya devam et burda cözüm sürecine ihanet süreci deyip en cok laf söyleyende benım o bombaların o dönemde asfalt altına yerleştirip göz yumanların allah belasını versin. Sen bu konudan böyle sıyrılacagını sanıyorsan kendini kandırırsın.

asıl sen algı yönetimi yapıp olayı saptırma.bak bir tane terör örgütünü öven bu saldırıları onaylayan yorumum varsa moderatörlerden İP adresimi alıp savcılığa ver eğer yoksa iftiracı şerefsizin tekiyim diye burada özür dile.

Ne istifasi
Hepsini kursuna dizeceksin

Tek temennim bu.

hostia puta!!!

asıl sen algı yönetimi yapıp olayı saptırma.bak bir tane terör örgütünü öven bu saldırıları onaylayan yorumum varsa moderatörlerden İP adresimi alıp savcılığa ver eğer yoksa iftiracı şerefsizin tekiyim diye burada özür dile.

Senın terör örgütünü öven yorumun var demedim ki. bunu yapmaya burda birinin biyerin yermi sanıyorsun sende burda bunu yapınca ceza alacagını biliyosun. ben sadece hükümet suclu evet ama bombayı patlatan şerefsizlerede bir iki lafını görmek isterdim sırf bu konu için demiyorum diğer patlama ve olaylarda dahil.

Recep yine birini terörist ilan ettiğine göre konunun kapanma vakti geldi. Yakın zamanda gerçeleşecek diğer patlamalarda devam ederiz. Nasıl olsa ölmeye alıştık ve kimse bir şey yapmıyor.

tapatalk

Ya yeter şurda ölenlere yas tutalım bir kerede birbinizi yemeyin

-Tapatalk-

Senın terör örgütünü öven yorumun var demedim ki. bunu yapmaya burda birinin biyerin yermi sanıyorsun sende burda bunu yapınca ceza alacagını biliyosun. ben sadece hükümet suclu evet ama bombayı patlatan şerefsizlerede bir iki lafını görmek isterdim sırf bu konu için demiyorum diğer patlama ve olaylarda dahil.

o zaman yazdıklarımı ya okumuyorsun yada işine gelmiyor.ne zaman akp ve hükumet ilgili eleştiri yapsam hep aynı akp li ağzı ile aynı teraneyi konuşuyorsun.

o zaman yazdıklarımı ya okumuyorsun yada işine gelmiyor.ne zaman akp ve hükumet ilgili eleştiri yapsam hep aynı akp li ağzı ile aynı teraneyi konuşuyorsun.

Merak etme ben tüm postlarını ilk günden beri okuyorum akpye 10 söyle, teröriste 5 söyle benım lafım olmazdı ama her olayda böyle davranman benim dikkatimi cekti hadi ben gerizekalıyım anlamıyorum seni ama adamın biride gelip sana terörist diyor ya sen yanlış anlatıyorsun kendini yada benım gibi düşünen herkes geri zekalı. Daha fazla bu konuda tartışmıcam senin dışardan nasıl göründüğünü sana acıkladım iyi forumlar

Merak etme ben tüm postlarını ilk günden beri okuyorum akpye 10 söyle, teröriste 5 söyle benım lafım olmazdı ama her olayda böyle davranman benim dikkatimi cekti hadi ben gerizekalıyım anlamıyorum seni ama adamın biride gelip sana terörist diyor ya sen yanlış anlatıyorsun kendini yada benım gibi düşünen herkes geri zekalı. Daha fazla bu konuda tartışmıcam senin dışardan nasıl göründüğünü sana acıkladım iyi forumlar

iyi işte sen ve senin gibi düşünenleri çok güzel özetlemişsin.

Arif Çelik e terörist diyen teröristtir.. adamın burada yazdıklarını çok şükür görüyoruz.. malum şahsın kılları olmaktan vazgeçin..

neymiş efendim teröriste laf edilecekmiş.. terörist zaten terörist.. kahrolsun pkk deyince ne olacak mk.. al yazıyorum.. kahrolsun pkk.. kahrolsun hdp.. ne oldu..

bir çok dilde şöyle bir atasözü vardır: bana bir kere vurursan, sen suçlusun.. 2 kere vurursan, ben suçluyum..

adamlar memleketi kroşe manyağı yaptı, hala vergilerimizle dönen kodumun istihbaratını ve güvenlik teşkilatını eleştiremeyecek miyiz..

kaç bin kişi daha öldürülmeli zittimin teröristleri tarafından?

Teröriste burada laf etsen ne olacak. Laftan anlar mi bunlar.

Bizim ülke acimizdan asil suclular teröre bile bile göz yumanlar, bile bile islerin buraya kadar gelmesine canak tutanlar. Onlara da yeterince laf ediliyor burada zaten.

Bence abartmaya gerek yok. Teröristlere bela okumaktan baske ne gelir su ortamda elimizden? Ha burada Allah belanizi versin demissin ha dememissin ne degisecek?

Zaten teröristlerin sucu ortada olan birsey, yukarida dedigim gibi hic bir sekilde önlem almayanlar, kendi ülkesinin vatandaslarina hic bir sekilde deger vermeyenler can güvenligini saglayamayanlarda suc aranmali.

Forumda süren tartışmaya girmek istemiyorum.Bakan ve baktığını görebilen için tablo çok net.Pkk'nın altın çağını yaşamasının ve hiç olmadığı kadar eylem gücüne sahip olmasının sebebi ortada."Şehirlere bombaları dolduruyorsunuz görüyoruz ehehe" diyenleri de unutmayacağım.Ama şu var;

Bu Halkevleri vs. gibi oluşumlar saldırıyı kınarken Pkk adını hiç kullanmıyor.Yani "kızgınız, öfkeliyiz" filan gibi kelimelerle geçiştiriyorlar.Ben buna anlam veremiyorum.Cidden anlayamıyorum bu durumu.Demeleri ne anlama gelir diyebilirsiniz ama çok anlama gelir, emin olun.Mavi Çarşı, Diyarbakır, Güngören patlamaları olduğunda nasıl bir tavır takındılar, merak içerisindeyim doğrusu.

Araya da soslu cümlelerle savaş politikası öbeğini ekliyorlar.Yani G.Doğu'da süren operasyonları meşru olarak görmüyorlar anladığım kadarıyla."Sen saldırırsan sana da saldırırlar" demek istiyorlar sanırım.

son zamanlardada bu moda oldu hükümeti eleştirince ya paralelcisin ya darbecisin ya teröristsin ya faiz lobisinin adamısın yada dış mihraksın ne güzel adam istediğini yapıyor sen eleştirici yapınca arkasına aldığı koyunlara diyor ki bakın beni eleştiriyor peki ben kimim ben devletim! O zaman beni eleştiren haindir hüloooooooooooo

Geri
Üst Alt