Ankara'da Patlama!

Izmir'in gobeginde yaşıyorum düşünce yapımı az cok anlayabiliyorsundur umarım. Hükümet konusunda kusulacak cok nefret,kin var bunlar su zamanın konusu değil. Akpli itler chplisi mhplisi şimdi herkesin en azından terör konusunda birlik olma vakti.
Bizim ülkemiz bizim insanımız bu kadar özgürlüğe hazır değil. Gelişmiş bir ülkeye ve insan yapısına sahip değiliz. Yayın yasaklarını bir nevi bu konuda haklı buluyorum. Keşke yasak olmasa insanımız buna hazır olsa.

Benim anlamadığım terör konusunda ne gibi bir şüphe olabilir? Devlet mi var arkasında ne var?

nerde yaşadığın pek bir şey ifade etmiyor.. herkes her yerde yaşayabiliyor.. burası özgür bir ülke.. :)

cumhuriyet ve devlet düşmanı heriflerle aynı safta olma ihtimalimiz yok.. onu geçeceksin.. onu başarabilmek için gerçek bir lider gerekir..

d48240a5c2b930d50acf35f47fc8f646.jpg

Teröre karşı tepki koyamayanlar buyursun taziye çadırlarına katılsınlar... Onların kahramanı orada yatıyor ..

Tepkiyi koyanlar bugün kızılayda patlamanın olduğu yere karanfil bırakıyorlardı...

o taziye çadırına teröristin ayağına savcıyı gönderenler ve çözüm sürecinde birlikte konser verenler gitsin.Sende onları savunduğuna göre yanlarında yancı olarak gidebilirsin.

Son düzenleme:
nerde yaşadığın pek bir şey ifade etmiyor.. herkes her yerde yaşayabiliyor.. burası özgür bir ülke.. :)

cumhuriyet ve devlet düşmanı heriflerle aynı safta olma ihtimalimiz yok.. onu geçeceksin.. onu başarabilmek için gerçek bir lider gerekir..

Bu zihniyetten ötürü terör bitmiyor ya zaten. Komünisti gelir ben onlarla birlik olmam,Kemalisti gelir ben bunlarla aynı safta olmam , dincisi gelir ayrı ülkücüsü gelir ayrı ... uzar gider. Teröre karşı tek bilek tek yürek olmadıktan sonra daha çok uğraşırız biz.

yok ki gerçek bir muhalefet lideri.. hepsi maşa..

malum şahsın tam bir devlet düşmanı olduğunu ve bu devletin geleneğini yıkmak istediğini her gün bas bas bağıracak bir adam lazım..

düne kadar megri megri, bugün terörörörö... hadi oradan..

Bu zihniyetten ötürü terör bitmiyor ya zaten. Komünisti gelir ben onlarla birlik olmam,Kemalisti gelir ben bunlarla aynı safta olmam , dincisi gelir ayrı ülkücüsü gelir ayrı ... uzar gider. Teröre karşı tek bilek tek yürek olmadıktan sonra daha çok uğraşırız biz.

herkes kendi işini yaparsa akp'ye parlamentoda yardım edilir gerekirse.. ama herkes kendi görev alanına çekilecek.. burası 550 kişilik parlamentoya sahip bir cumhuriyet.. monarşi değil..

monarkçılık oynayıp destek bekleyemezsin.. bunun kemalizmle, komünizmle alakası yok..

mesajı tekrar alıntıla yazdıklarımın hepsi çıkmamış.

Çıkmamış değil sonradan değiştirdim diyeceksin ona, hayırdır birader siz eleştirince kahraman biz eleştirince Ak partlimi oluyoruz? Benim 7 sülalem asker bir önceki patlama dahil bizim lojmanın otobüsüydü ikiside sen kimsin ne yaptın bu vatan için benim ailem 30 senedir bu vatana bu bayrağa hizmet ediyor sen kimsin? Kimlerdensin?

ilkgünden beri hep birlik olmamız lazım gibi şeyler diyoruz ama tabiki olamıoruz olamıyacazda

okadar ayrıştıkki siyasi olarak eleştirilere anlarım gayet dogal ama vatan toprak milliyetcilik konusunda herkes kopmuş durumda

bombanın insanlarımızı katlettigi gün milletin vekili diye geçinen birisi pkknın kanalında yayına katılıp ve bunu savunuyorsa bu ülkede birligi agza almak bile gereksizdir maalesef

Hiç ama hiç bir etki olmaz bütünlük sağlasak bile. Karşında çok tehlikeli cahil saatli bombalar var. Sen ne kadar daha çok birlik gösterirsen okadar çok kudurmaya aday bunlar. Bunun sadece iki çözümü var. Ya tüm isteklerini yerine getireceksin yada radikal şekilde kökünden temizleyeceksin bunları. C seçenek görmek isteyen hayalcilik görüyor maalesef. Bu itler 40 yıldır bir hedef için kan döküyor döktürüyor ve pes de etmezler artık bu saaten sonra kolay kolay.

Sosyal medyaya şu an göz gezdirin en azından eskiden 1 hafta falan sürüyordu artık 2 güne unutuyor herkes, sanki 2 gün önce 30 kişi ölmedi 70'e yakın insan yaralanmadı. Bu mal millet herşeyi hakediyor. Hani Amerika'ya Allahın gazabı gelecek yozlaşma falan diyor ya embesil insanlar Allahın gazabı asıl bize gelmiş. Bu kadar gerizekalı insanı aynı ülkede buluşturmuş.

Hiç ama hiç bir etki olmaz bütünlük sağlasak bile. Karşında çok tehlikeli cahil saatli bombalar var. Sen ne kadar daha çok birlik gösterirsen okadar çok kudurmaya aday bunlar. Bunun sadece iki çözümü var. Ya tüm isteklerini yerine getireceksin yada radikal şekilde kökünden temizleyeceksin bunları. C seçenek görmek isteyen hayalcilik görüyor maalesef. Bu itler 40 yıldır bir hedef için kan döküyor döktürüyor ve pes de etmezler artık bu saaten sonra kolay kolay.

Onlar kim köpek ki istekleri yerine gelecek,kökü kazınacak evelallah bi yol gösterir yaradan.

ulan o değil de 2014'e kadar analar ağlamasın diye pkk'ya terörist diyenlere kızıyorlardı.. şimdi de demeyenlere kızıyorlar..

lan siz cücük kadar kapasiteniz ile milletle dalga mı geçiyorsunuz arkadaş..

Sosyal medyaya şu an göz gezdirin en azından eskiden 1 hafta falan sürüyordu artık 2 güne unutuyor herkes, sanki 2 gün önce 30 kişi ölmedi 70'e yakın insan yaralanmadı. Bu mal millet herşeyi hakediyor. Hani Amerika'ya Allahın gazabı gelecek yozlaşma falan diyor ya embesil insanlar Allahın gazabı asıl bize gelmiş. Bu kadar gerizekalı insanı aynı ülkede buluşturmuş.

Cünkü millet gittikce teröre alisiyor, yakinda normal karsilayanlar bile olacaktir. Hayatimizin bir parcasi olarak görenler dahi olabilir.

Simdi sesini duyurma zamani ama anlayan yok. Son 3 ayda ücüncü saldiri bu.

2 gün önce başkentin tam ortasında yine patlama oldu onlarca kişi öldü ama unutuldu. Herkes survivor'da kim elenir, Bjk şampiyon olur mu deniliyor. Sanki rutin bir hal aldı bu olay. Başka ülkede bu olaylarda hükümet devriliyor. Gezi Parkı bence büyük fırsattı. Ama başaramadık...

Çıkmamış değil sonradan değiştirdim diyeceksin ona, hayırdır birader siz eleştirince kahraman biz eleştirince Ak partlimi oluyoruz? Benim 7 sülalem asker bir önceki patlama dahil bizim lojmanın otobüsüydü ikiside sen kimsin ne yaptın bu vatan için benim ailem 30 senedir bu vatana bu bayrağa hizmet ediyor sen kimsin? Kimlerdensin?

Sonradan değiştirdim çünkü senden altıntı yapmak isterken ilk yazdıklarım hızlı cevapta kalmış sonradan farkettim bişeyi değiştirmek istediğimden değil yoksa.Sen ve 7 sülalen askerse ne yapayım bizde askerlik görevimizi yaptık ailemde herkes yaptı seve seve senin vatana hizmetini ölçen sayaç mı var elinde?

30 yıldır bayrağa hizmet ediyormuş anca kuru laf!Ak parti yazışından bile akp li olduğun ortada daha utanmadan savunmaya çalışıyorsun.

Sen ve senin gibi her terör olayından sonra ölenlere rahmet dilemekten başka yapacak hiçbir şeyi olmayan adamlara ne desen az zaten.

Kusura bakma iktidarda kalıcam diye terörden beslenen adam benim gözümde teröristten daha büyük tehdittir.Sen bunu kabul etmesende ben sana söyledim onlarla kol kola o taziyeye sen gidebilirsin.

Sonradan değiştirdim çünkü senden altıntı yapmak isterken ilk yazdıklarım hızlı cevapta kalmış sonradan farkettim bişeyi değiştirmek istediğimden değil yoksa.Sen ve 7 sülalen askerse ne yapayım bizde askerlik görevimizi yaptık ailemde herkes yaptı seve seve senin vatana hizmetini ölçen sayaç mı var elinde?

30 yıldır bayrağa hizmet ediyormuş anca kuru laf!Ak parti yazışından bile akp li olduğun ortada daha utanmadan savunmaya çalışıyorsun.

Sen ve senin gibi her terör olayından sonra ölenlere rahmet dilemekten başka yapacak hiçbir şeyi olmayan adamlara ne desen az zaten.

Kusura bakma iktidarda kalıcam diye terörden beslenen adam benim gözümde teröristten daha büyük tehdittir.Sen bunu kabul etmesende ben sana söyledim onlarla kol kola o taziyeye sen gidebilirsin.

Lan ben neyden utanıcam ezik oraya profiline kamu görevlisi yazmışsın sen önce ondan utan yediğin kaba sıçma yada git desteklediğin kişilere hizmet et o zaman ben hayatım boyunca ak partiye oy vermedim bizim rengimiz bellidir sen rahat ol ..

Onlar kim köpek ki istekleri yerine gelecek,kökü kazınacak evelallah bi yol gösterir yaradan.
Kimse cesaret etmiyor ki insani bakımından haklılık payı var tabiki ama uzun vaadede nesillerin ocakları devamlı sönecek maalesef her iki taraftada. Bende humanist çözüm bulunsun isterim tabiki ama o zren çoooook tan kaçtığını düşünüyorum. Mecliste yer verildi özel olarak bunlara yahu ötesi yok bunun yani. Hedefleri Kurdistan topraklarımızda ki bunun için çoooook kan döktüler can verdiler. Bu hedeflerinden geri adım atacak haleri yok işte bunların. Plan şekil değişir daha sinsi ve organize olurlar lı oldular da işte.

Cünkü millet gittikce teröre alisiyor, yakinda normal karsilayanlar bile olacaktir. Hayatimizin bir parcasi olarak görenler dahi olabilir.

Simdi sesini duyurma zamani ama anlayan yok. Son 3 ayda ücüncü saldiri bu.

ben öyle algılamadım.. benim gördüğüm sosyal medyada insanlar artık içine atmaya başladı.. patlama noktasına doğru gidiyor herkes..

ben buraya 1 yazıyorsam içimden 10 lanet okuyorum.. politikaları ile muhalifleri resmen kin ile doldurdular.. 3-5 bin kişilik pkk'yı 40 yıldır yenemedik.. biz milyonlar bi patlarsak gezi fragman gibi kalır..

ben öyle hissediyorum ki 3-5 patlama daha olup insanlarımız böyle teröre kurban gitmeye devam ederse çok büyük mevzu kopacak..

Lan ben neyden utanıcam ezik oraya profiline kamu görevlisi yazmışsın sen önce ondan utan yediğin kaba sıçma yada git desteklediğin kişilere hizmet et o zaman ben hayatım boyunca ak partiye oy vermedim bizim rengimiz bellidir sen rahat ol ..

Adamdaki tavıra bak profilime falan bakmış :)

Sizin varya alayınız aynı kafa işte söyleyecek bişey bulamayınca nereden bir şey bulurum bi bok atarım hesabında hemen.

Olum bak kafan küçük galiba biraz ben sana diyorum ki onlarla kimlerin kol kola gezdiği ortada onların kimlerle bugüne kadar kendi menfaatleri için işbirliği yaptığı ve sonrasında savaşa girdiğide ortada sen kimden yanasın önce bir ona karar ver ben vatanımı seven bir insan olarak lanet olsun pkk lanet olsun akp diyebiliyorum çünkü benim için ikiside zararlı ama sen lanet olsun akp diyebiliyor musun?

Geri
Üst Alt