Antalyaspor ve Kayserispor Lige Veda Etti!

Antalya sayesinde bu sene 4defa Cimbomu stadda izledim keşke düşmeseydi (Ajax-Celtic-Ziraat-Lig)

Beter ol Antalya beter ol. Sonunda layık olduğunuz yere düştünüz.

kayseriye cok sevindim, gelecek sezon bidaha düserler

Antalya ya inanılmaz sevindim kayseriye üzüldüm

Antalya beter ol hahahahahahah

antalya nın düştüğü iyi oldu .her sene puan kaptırmaktan sıkılmıştım

Çok üzüldüm be ya...

ad0djbg_460sa.gif

anadoluda adam gibi stad da oynayan tek bi kayseri vardi yazik oldu dusmeleri

antalyayada yeni stad geliyor galiba konya karabuk fln dusseydi keske

Neden Konya bir dahaki sezona stadimiz da geliyor. Bence obur kayseri de dussun zaten orada futbol izleyen yok ki.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

kayserisporun iyi topçuları erciyese geçsin ikmetocam seneye şampiyonluğa oynatır takımı

Antalyalıyım ama hiç üzülmedim hep büyük ve küçük şikecilere yatıp bize çelme takıyorlardı

Bazı takımlar düşmekten çok uzak hatta belki de imkansız gibi ama ben yinede Eskişehirspor'a kadar aldım listeyi...

K.Erciyesspor dışında her takımın düşme potasındaki en az 1 takımla maçının olması ilginç hale getiriyor son 2 haftayı.

Benim tahminim Elazığspor düşen 3. takım olacak sanırım. BJK ve düşme potasındaki Ç.Rizespor ile oynaması onları dezavantajlı duruma sokuyor.

Ama tam 10 yıl önce BJK Ç.Rizespor'a yenilip kurtarmış ve Bursaspor'un düşmesine neden olmuştu. Bakalım bu sene ne olacak.

Gerçi Elazığ BJK'ı yense bile Ç.Rize ile deplasmanda son maçını oynaması Elazığspor'u son düşen takım için aday yapıyor.

01.png

Antep gider bu gidişle. Eskişehir tehlike hattına girmiş resmen. Kazanıp rahatlamak ister. Bursa'nın iddiası yok ama ters takım deplasman için belli olmaz.

Ooohh çok iyi oldu! Nefret ettiğim 2 takım ligden defoldu gitti! İnşallah sıra G.Birliği, Sivasspor ve Eses gibi diğer şikeci yandaşlarına gelir!

Okay, Omer Bayram ve Musa Nizam alinabilir uygun bedellere.

$

sadece bugünle alakalı değil ama ben şu gençlerbirliği'nden de nefret ediyorum. aynı şekilde eskişehir'den de. seneye de bunlar düşseler de bank asya şike ligi biraz daha şenlense

Geri
Üst Alt