Antalyaspor ve Kayserispor Lige Veda Etti!

Benim için Antalya = Kel Ömer.

Adam gitti ama o takıma hala ısınamadım Yolları açık olabilir.

ikisine de çok sevindim mümkünse uzun bir süre alt liglerde sürünsünler :D

Bu arada dikkat çekici bir nokta da böyle karışık bir lig sonu fikstüründe sen hangi akla hizmet Ç.Rizespor'un maçını bir gün sonra oynatıyorsun.

Hayırdır. Hemşeri kıyağımı... Hani işin rengi belli olsun öyle bakalım hesabımı.

Çünki şu an diğer takımların akibeti Ç.Rizespor-Sivasspor maçına endekslendi. Cidden resmen fiyasko.

Bu konuyla ilgili benim bilmediğim bir durum varsa bilmiyorum ama eğer tamamen TFF tercihi ise cidden fiyasko.

Antalyadan Emrah Kayseriden Sefa,Ömer gibi genç oyuncular takıma kazandırılabilir

Seneye Gençlerbirliği'ni de gönderdik mi tamamdır. Fener'e içeride dışarıda maç veripte bize bu kadar taş koymaları iyice sabrımı taşırmaya başladı artık. Geçen sezon ki 2-0'lık maç dışında son senelerde fener'e karşı galibiyetleri veya puan aldıkları maç var mı bilmiyorum. Ama biz son 4 maçta 1 galibiyet alabildik sadece.

Seneye Gençlerbirliği'ni de gönderdik mi tamamdır. Fener'e içeride dışarıda maç veripte bize bu kadar taş koymaları iyice sabrımı taşırmaya başladı artık. Geçen sezon ki 2-0'lık maç dışında son senelerde fener'e karşı galibiyetleri veya puan aldıkları maç var mı bilmiyorum. Ama biz son 4 maçta 1 galibiyet alabildik sadece.

Öncesinde Sivas var. @Murat Urhan daha iyi bilir onların pisliklerini. ;)

Hakettiler, bu sezon cok kotu oynadilar genelde..

Elazığın potada olması çok iyi oldu .. İpe ipe yenmek zorundalar tinercileri.. Biz bu oyunla iddalı ts yi zor yeneriz çünkü ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kadir has boş kalmaya devam edecekse, erciyes te düşsün bence o stata o taraftar yakışmıyor

Erciyes kalmış kayseri düşmüştü yıllar önce.. Ligde kalan erciyesin adını kayseri yaptılar... Şimdi yine kayseri düştü erciyes kaldı:) yine bir isim değişikliği olur muhtemelen..

Elazığın potada olması çok iyi oldu .. İpe ipe yenmek zorundalar tinercileri.. Biz bu oyunla iddalı ts yi zor yeneriz çünkü ..

TS yarın yenerse Uefa'yı garantiliyor sanırım ve ŞL şansı da kalmadı. Çok sorun olmayacaktır sanırım.

Kayseri, Erciyesle birlesmeli adamlarin hitap ettigi topluluk ayni o toplulugu bile boluyolar stad dolmuyor, bi de isin parasal yonu var 30 milyonluk kadro kuracagina guclerini birlestir 60 milyonluk kadro kur iddali olun Kayseriye tek takim yeterli.Antalya aslinda potansiyelli sehir yabancilarda daha kolay gelir ama biturlu dikis tutmadi kadrolari bence gayet iyiydi.

Ligin başında sorsalar 2 takımı direk yazardım hiç sevemedim bu rakipleri. Düşmüşken Antep de düşsün sevimsizler.

Mümkünse Kayseri takımı kalmasın... Bari Kupa Fİnallerinin anlamı olur...

Antalya neyse de Kayseri goze hos golen futbol oynuyodu yazik oldu . Hurma icine iyi oldu ama

Geri
Üst Alt