Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e Jet Hızında Cevap: "Sesi kesilene kadar haddini bildireceğiz"

Metin Öztürk bir şey demedi ki bu adamlar neyin kafasını yaşıyor anlamadım

Adam Antalya izin verirse görüşürüz dedi o kadar. Düşündüğümüz adaylardan biri dedi.

İstersek alırız, kesin alırız vs bir şey demedi. Zorla adamlar saldırıyor, kesin bir yerlerden talimat almışlar başka izahı yok. Yazın kapımızda yatarlar kiralık topçu almak için.

İnşallah Metin Öztürk haşırt diye son bir cevap verir de kapak olur. Ne saçma demeçler veriyorlar.

Antalyaspor neyin gazına gelmiş yav? Metin Öztürk hiçbir şey demedi alırız ederiz diye. Hatta üstüne bi açıklama daha yaptı. Bu heriflere noluyor?

Derin Galatasaray iş başında.

-WG-XAXO_400x400.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu ligde bizimle arası iyi olan 1 takım yok, ne ara böyle oldu bu iş anlamıyorum. herkes bir şey yapalım da, atlayalım diye bekliyor

Teknikleri henüz çaykur kıvamında değil, geliştirmeleri lazım.

şu ligde bizimle arası iyi olan 1 takım yok, ne ara böyle oldu bu iş anlamıyorum. herkes bir şey yapalım da, atlayalım diye bekliyor

Giresun vardı o da Elmas gidince böyle kalır mı bilinmez. Herkes Galatasaray düşmanı gerçekten.

Giresun vardı o da Elmas gidince böyle kalır mı bilinmez. Herkes Galatasaray düşmanı gerçekten.

Elmas mı ahaha herif daha memleketinin takımına söz geçiremiyo yav ben bu kadar şuursuz yönetici topluluğu görmedim he bu arada metini bu konuda haklı buluyorum yanlış anlaşılmasın

Antalyaspor yönetiminin abarttigini dusunuyorum

Hocamiz ile sözlesmemiz devam ediyor ve secim malzemesi yapilmasini kiniyoruz dersin konu kapanir ama israrla farkli yerlere cekiyorlar konuyu

metin durduk yere kendini rezil etti seçilmeden başka takımın hocasını almış gibi konuşuyor

Dibine kadar haklılar. Lüzumsuzluk Metinin yaptığı. Düşünün, bizde başarılı bir TD var ve rastgele bir Türk takımınin adayı alicam vs diyor, ne hissedersiniz? Ben kalaylardim bir güzel
İyi de renktaş

Metin alacağız gibi bir açıklama yapmadı ki

İzin verirlerse görüşürüz dedi

Kesinlikle haklı filan değiller

Yaptıkları açıklama da çok yersiz

İyi de renktaş

Metin alacağız gibi bir açıklama yapmadı ki

İzin verirlerse görüşürüz dedi

Kesinlikle haklı filan değiller

Yaptıkları açıklama da çok yersiz
İşte bu yüzden yönetici olamaz o adam. Mevcut TD giderse şampanya patlatiriz* diyen bı adamı evimin kapisina bekçi yapmam. Gerçekten yönetici olan o an politik cevap verir. Hali hazırda daha adayken başka takımın tdsine sırf oy almak için yanlarsan adam sana en ağırindan da cevap verir. Aday oldugu makamın ağırlığını bilmeli önce. Taraftarın söylemiyle yaprak gibi bir o yana bir bu yana dönüyor.

İşte bu yüzden yönetici olamaz o adam. Mevcut TD giderse şampanya patlatiriz* diyen bı adamı evimin kapisina bekçi yapmam. Gerçekten yönetici olan o an politik cevap verir. Hali hazırda daha adayken başka takımın tdsine sırf oy almak için yanlarsan adam sana en ağırindan da cevap verir. Aday oldugu makamın ağırlığını bilmeli önce. Taraftarın söylemiyle yaprak gibi bir o yana bir bu yana dönüyor.
Şimdi burada elma ile armutu karıştırmamak lazım

Yaptığı diğer açıklamalar ki özellikle Torrent hakkındaki açıklaması yersiz olabilir

Ona bir lafım yok

Ama bu konuda yanlış bir beyanı yok

Bence Antalya'nın amacı farklı

Dibine kadar haklılar. Lüzumsuzluk Metinin yaptığı. Düşünün, bizde başarılı bir TD var ve rastgele bir Türk takımınin adayı alicam vs diyor, ne hissedersiniz? Ben kalaylardim bir güzel
Biri parasını verecek
Diğeride gitmeyi kabul edecekse

Bana ne ,bize ne !

Kaldıki olay da hiç öyle değil renkdaşım ,biz böyle ligde dip yapınca leş bulmuş akbaba gibi dönüp duruyorlar tepemizde
Halbuki Aslan dinleniyor haberleri yok

Şimdi burada elma ile armutu karıştırmamak lazım

Yaptığı diğer açıklamalar ki özellikle Torrent hakkındaki açıklaması yersiz olabilir

Ona bir lafım yok

Ama bu konuda yanlış bir beyanı yok

Bence Antalya'nın amacı farklı
Antalya, Galatasaray'ın isterse Nuriyi getirebileceğinin farkında. Adamları ipten aldı Nuri bu sene. Takımla ve taraftarla uyumu var. Bunun bozulmasını istemiyorlar. Heleki seçilme imkanı olmayan bir adamın seçim malzemesi yaparak motivasyonunun kırılmasını istemiyorlar bu kadar basit. Başkanlık mevkii taraftarlığı kaldırmaz. Nerde nasıl davranacağını bilmeyi ve ne soylenecegini bilmeyi gerektirir. Nuri ile Antalya izin verirse görüşürüz demek nezaketli bir davranış değildir. Ben bu ibrasizlik gerzekligi yüzünden başkan adaylarının çapının bu derece düşmesinden çok rahatsızım. Eski başkanlar arasında en capsizlarindan Dursun Özbek bile bu ikiliyi donunda sallardi. İş bilmezliginden şimdiden başımızı ağrıtıyor sayın Öztürk.

Biri parasını verecek
Diğeride gitmeyi kabul edecekse

Bana ne ,bize ne !

Kaldıki olay da hiç öyle değil renkdaşım ,biz böyle ligde dip yapınca leş bulmuş akbaba gibi dönüp duruyorlar tepemizde
Halbuki Aslan dinleniyor haberleri yok
Galatasaray Canaydın dönemi gibi dönemlerde de dibi gördü. Mevzuu dibi görmekten ziyade bu ibrasizlik vb durumlardan dolayı yöneticilerimizin çapının ciddi oranda düşmesi. Rahmetli Canaydini görsem önümü iliklerim, Mustafa Cengizi görsem ayağa kalkarım, Ünal Aysalli görsem can kulağıyla birşeyler öğrenmek için dinlerim. Dursunu bile gördüğümde az biraz saygı duyarım. Ama bu yeniler koltuğu doldurmayı bırak, eskiden berber koltuklarinda çocukları tıraş etmek için kullanılan tahtanın üzerinde bile eğreti duruyorlar.

Galatasaray Canaydın dönemi gibi dönemlerde de dibi gördü. Mevzuu dibi görmekten ziyade bu ibrasizlik vb durumlardan dolayı yöneticilerimizin çapının ciddi oranda düşmesi. Rahmetli Canaydini görsem önümü iliklerim, Mustafa Cengizi görsem ayağa kalkarım, Ünal Aysalli görsem can kulağıyla birşeyler öğrenmek için dinlerim. Dursunu bile gördüğümde az biraz saygı duyarım. Ama bu yeniler koltuğu doldurmayı bırak, eskiden berber koltuklarinda çocukları tıraş etmek için kullanılan tahtanın üzerinde bile eğreti duruyorlar.
Doğru
Ama yönlendirmelerini başka yanlışlar üzerinden çıkarım yaparak yapman seni de hatalı yapar (Bence)
Bu konu başlığı özelinde Antalya tuhaf şaçma bir tartışmaya girmiş .

Denk kalibrede takım olsak kloopu istiyorum dese kısa sürede başgan adayı olup seçime girecek birisi lpooldan böyle bir şey duyarmısım? Var olan hoca ile çalışmayacağını deklare eden adam bir zahmet adaylarını da kamuoyuna sunmalı ,birisi de Nuri ise bu gayet doğal,belki 5 milyon verecek antalyaya ne bilelim misal !

Geri
Üst Alt