Tugrul Sarikaya
Kırmızı Üye
- 15 Ekim 2010
- 1.846
- 745
- 1.873
Kişisel husumetleri vardır.
Boş tartışmalar.
Boş tartışmalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalyaspor neyin gazına gelmiş yav? Metin Öztürk hiçbir şey demedi alırız ederiz diye. Hatta üstüne bi açıklama daha yaptı. Bu heriflere noluyor?
Bu çocukça atışmayı heyecanla takip ettiğini gözlemlemekteyim reis.
şu ligde bizimle arası iyi olan 1 takım yok, ne ara böyle oldu bu iş anlamıyorum. herkes bir şey yapalım da, atlayalım diye bekliyor
Elmas mı ahaha herif daha memleketinin takımına söz geçiremiyo yav ben bu kadar şuursuz yönetici topluluğu görmedim he bu arada metini bu konuda haklı buluyorum yanlış anlaşılmasınGiresun vardı o da Elmas gidince böyle kalır mı bilinmez. Herkes Galatasaray düşmanı gerçekten.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi de renktaşDibine kadar haklılar. Lüzumsuzluk Metinin yaptığı. Düşünün, bizde başarılı bir TD var ve rastgele bir Türk takımınin adayı alicam vs diyor, ne hissedersiniz? Ben kalaylardim bir güzel
İşte bu yüzden yönetici olamaz o adam. Mevcut TD giderse şampanya patlatiriz* diyen bı adamı evimin kapisina bekçi yapmam. Gerçekten yönetici olan o an politik cevap verir. Hali hazırda daha adayken başka takımın tdsine sırf oy almak için yanlarsan adam sana en ağırindan da cevap verir. Aday oldugu makamın ağırlığını bilmeli önce. Taraftarın söylemiyle yaprak gibi bir o yana bir bu yana dönüyor.İyi de renktaş
Metin alacağız gibi bir açıklama yapmadı ki
İzin verirlerse görüşürüz dedi
Kesinlikle haklı filan değiller
Yaptıkları açıklama da çok yersiz
Şimdi burada elma ile armutu karıştırmamak lazımİşte bu yüzden yönetici olamaz o adam. Mevcut TD giderse şampanya patlatiriz* diyen bı adamı evimin kapisina bekçi yapmam. Gerçekten yönetici olan o an politik cevap verir. Hali hazırda daha adayken başka takımın tdsine sırf oy almak için yanlarsan adam sana en ağırindan da cevap verir. Aday oldugu makamın ağırlığını bilmeli önce. Taraftarın söylemiyle yaprak gibi bir o yana bir bu yana dönüyor.
Biri parasını verecekDibine kadar haklılar. Lüzumsuzluk Metinin yaptığı. Düşünün, bizde başarılı bir TD var ve rastgele bir Türk takımınin adayı alicam vs diyor, ne hissedersiniz? Ben kalaylardim bir güzel
Antalya, Galatasaray'ın isterse Nuriyi getirebileceğinin farkında. Adamları ipten aldı Nuri bu sene. Takımla ve taraftarla uyumu var. Bunun bozulmasını istemiyorlar. Heleki seçilme imkanı olmayan bir adamın seçim malzemesi yaparak motivasyonunun kırılmasını istemiyorlar bu kadar basit. Başkanlık mevkii taraftarlığı kaldırmaz. Nerde nasıl davranacağını bilmeyi ve ne soylenecegini bilmeyi gerektirir. Nuri ile Antalya izin verirse görüşürüz demek nezaketli bir davranış değildir. Ben bu ibrasizlik gerzekligi yüzünden başkan adaylarının çapının bu derece düşmesinden çok rahatsızım. Eski başkanlar arasında en capsizlarindan Dursun Özbek bile bu ikiliyi donunda sallardi. İş bilmezliginden şimdiden başımızı ağrıtıyor sayın Öztürk.Şimdi burada elma ile armutu karıştırmamak lazım
Yaptığı diğer açıklamalar ki özellikle Torrent hakkındaki açıklaması yersiz olabilir
Ona bir lafım yok
Ama bu konuda yanlış bir beyanı yok
Bence Antalya'nın amacı farklı
Galatasaray Canaydın dönemi gibi dönemlerde de dibi gördü. Mevzuu dibi görmekten ziyade bu ibrasizlik vb durumlardan dolayı yöneticilerimizin çapının ciddi oranda düşmesi. Rahmetli Canaydini görsem önümü iliklerim, Mustafa Cengizi görsem ayağa kalkarım, Ünal Aysalli görsem can kulağıyla birşeyler öğrenmek için dinlerim. Dursunu bile gördüğümde az biraz saygı duyarım. Ama bu yeniler koltuğu doldurmayı bırak, eskiden berber koltuklarinda çocukları tıraş etmek için kullanılan tahtanın üzerinde bile eğreti duruyorlar.Biri parasını verecek
Diğeride gitmeyi kabul edecekse
Bana ne ,bize ne !
Kaldıki olay da hiç öyle değil renkdaşım ,biz böyle ligde dip yapınca leş bulmuş akbaba gibi dönüp duruyorlar tepemizde
Halbuki Aslan dinleniyor haberleri yok
DoğruGalatasaray Canaydın dönemi gibi dönemlerde de dibi gördü. Mevzuu dibi görmekten ziyade bu ibrasizlik vb durumlardan dolayı yöneticilerimizin çapının ciddi oranda düşmesi. Rahmetli Canaydini görsem önümü iliklerim, Mustafa Cengizi görsem ayağa kalkarım, Ünal Aysalli görsem can kulağıyla birşeyler öğrenmek için dinlerim. Dursunu bile gördüğümde az biraz saygı duyarım. Ama bu yeniler koltuğu doldurmayı bırak, eskiden berber koltuklarinda çocukları tıraş etmek için kullanılan tahtanın üzerinde bile eğreti duruyorlar.