Antalyaspor'dan Metin Öztürk'e Jet Hızında Cevap: "Sesi kesilene kadar haddini bildireceğiz"

Laflara bak laflara. Adam olmuslarda had bildiriyorlar. Muhatabımız olmamalı böyle cok küçük takimlar

“Sesi kesilene kadar haddini bildireceğiz” ne demek? Klavye delikanlısı, mafya özentisi, sahte kabadayılar türedi son yıllarda Anadolu kulüplerinde. Türk futbolunun kanayan yarası deyimine en çok uyan tipler bunlar.

bu güruhları nereden buluyorlar..son 26 senede Faruk Sürenden sonra adam akıllı sadece 1 tane Başkan geldi oda Ünal Aysal...sonra gelenlerin biri kenefte rezil olur, birinin yanındaki transfer yapmasını bilmez, biri yalanlarıyla rezil olur ve şimdide biri daha seçilmeden Antalyaya rezil olur...keşke Aysal yeniden aday olsada şu rezillikler sona erse....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu ligde bizimle arası iyi olan 1 takım yok, ne ara böyle oldu bu iş anlamıyorum. herkes bir şey yapalım da, atlayalım diye bekliyor
Doğru bir konuya değindin. Bir kaç sene önce burada konuşurduk Fener'in bu durumda olmasını ve lig'de kimse tarafından sevilmemesini.

Şu an aynı duruma bizi de getirdiler son 2-3 senede. Özellikle biz geldik demiyorum getirdiler diyorum. Hakemler de hata yapabilir açıklamasına toplu halde imza atanlar mı dersin, TFF ve MHK'nın kasıtlı bir şekilde bize tavır almasını mı dersin, Rize'nin bize karşı düşmanlık gütmesini mi dersin. Say say bitmez son senelerdeki olaylar.

Bu Metin Öztürk denen herif başkan olursa, olumsuz anlamda sürekli gündemde olur ve pek çok kişi ve kurumu kendisinin ve kulübün karşısına alır. Nereye gideceğini bilmeden saçma sapan laflar ediyor şimdiden. Galatasaray Başkanının bir ağırlığı olur. TD ismi zikretmesi şart mı da mazur görüyorsunuz?..
AS da orantısız cevaplar yetiştiriyor, ayrı konu ama bu muhabbetler hiç dönmemeliydi...

Galatasaray başkanı biraz ulaşılmaz olmalı az görünmeli az konuşmalı konuştuğunda gündem olmalı. Türk futbol ortamında mantık çerçevesinde anlaşabileceğin biri yok bugün bunu derler yarın bir de söverler o yüzden az muhatap olacaksın bu kesimle.

Başkanlığı kazanmadan kaybetti gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada nuri Şahin kimdir Allah aşkına

Kısa dönemde başarılı olan herkesin peşinden koşalım o zaman

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

büyük Antalyaspor diyen birine inanmiyorsunuz heralde

Büyük olmak için kupa falan gerekmiyor mu? Ya da başarı

Anlaşılan önümüzdeki sezon küme düşmeleri için kulaklarını bol bol çınlatacağız

Zaten kazanamayacak uzatmaya gerek yok evet suç antalyasporda
niye cevap verdiler bu adama anlamadım

Geri
Üst Alt