Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Muhtemelen hava solmuyorlar. fotosentez yapıyorlar diye düşünüyorum :D :D :D

Bunlar nasıl bir hava soluyor.

AfwVGmGCQAEiDJm.png

Bu zavallılar bizi en kötü zamanlarımızda dahi çekemiyorken, en iyi zamanlarımızda ne tür davranışlar içine giriyorlardı acaba ?

İpucu :

fenerbah%C3%A7e-interi-yendi%C4%9Finde-kahrolan-cimbomlu_181389.jpg

Ondan sonra " kimse bizi çekemiyor diyorlar " lan sizin neyinizi çekemiycez... Asıl siz çekemediğiniz için intihara bile kalkışıyorsunuz :D :D :D

Bu zavallılar bizi en kötü zamanlarımızda dahi çekemiyorken, en iyi zamanlarımızda ne tür davranışlar içine giriyorlardı acaba ?

İpucu :

fenerbah%C3%A7e-interi-yendi%C4%9Finde-kahrolan-cimbomlu_181389.jpg

kargaların forumda oldukca eğlenceli, derbi topiğinde hepsi fenerli olmuş kargaların:D

Yorumlara bak hepsi eziklerin kazanmasını istiyor.Bir de Galatasarayla *** ye kardes takım derler hatta böyle düşünen bazı gsliler de vardır(onlara çok uyuz olurum) halbuki asıl kardes takım f5 ile *** dir.Adı da "şike kardeşliği" dir

Edit:Bu forumdaki yöneticiler de sanırım aynı şekilde düşünüyor ki 8 j k yazınca sansür çıkıyor ama f5 yazınca sansür çıkmıyor.Ya ikisine de sansür koyun ya da ikisi de sansürsüz olsun.Ki rakibimizle dalga geçmek çok normal bir sey niye öyle yazınca sansürleniyor anlamıyorum.

Yorumlara bak hepsi eziklerin kazanmasını istiyor.Bir de Galatasarayla *** ye kardes takım derler hatta böyle düşünen bazı gsliler de vardır(onlara çok uyuz olurum) halbuki asıl kardes takım f5 ile *** dir.Adı da "şike kardeşliği" dir

Edit:Bu forumdaki yöneticiler de sanırım aynı şekilde düşünüyor ki 8 j k yazınca sansür çıkıyor ama f5 yazınca sansür çıkmıyor.Ya ikisine de sansür koyun ya da ikisi de sansürsüz olsun.Ki rakibimizle dalga geçmek çok normal bir sey niye öyle yazınca sansürleniyor anlamıyorum.

aynen sansür saçma, ayrıca bir çok kişinin bjk nefreti fb kadar değildir normaldir anlarım fakat ne hikmetse bizim forumda, besiktasın avrupa maclarında basarılar bjk furyasından geçilmez, girin bakın onlar bizim hakkımızda neler yazıyor, sanalda kendinizi küçük duruma düşürmeyin k.çı kırık bir takım için.

vay be sekiztaşlılar hakkımızda neler yazmış

ulan eboue size ne yaptı

siz adama çakmak yağdırdınız sonra o suçlu oldu

sizi özetleyen swf geliyo buradaki misafir olarak giren sekiztaşlılar

https://inciswf.com/jumk93bt.swf

Yaşlara baktım 19 20 sivilceli ergen profilleri...Biride nefretimsin Galatasaray yazmış,o hatırlamaz ben hatırlatayım o kısa donla gezerken aslanım bjk ye gördüğü yerde yaslıyordu .Şerefli 2.lik kaderleri olmuştu..Kartalı ,karga yapıp çarşılarını pazara çevirmiştik ahh ulan 90 lı yıllar..İnleyen Nağmeler,Ruhumu Sardı ...

Asla büyük olamazsınız.

Asla büyük olamazsınız.

Evet bir de o mesele var kendilerinin büyük takım olduklarını sanıyorlar.Halbuki onlar Galatasaray'la fb nin arkasında kalmış 3.sınıf bir takım.Sadece köklü bir geçmişi ve bundan dolayı önemli sayıda taraftarları var o kadar.Sadece futbolda şampiyon olarak büyük takım olunmuyor.Bu ünvanı almak için diğer branşlarda da şampiyonluk getirmeleri lazım.Ama diğer branşlara baktığımız zaman bjk nin esamesi okunmuyor.Anca futbolda şampiyon olabiliyorlar onda da nasıl oldukları malum işte.Zaten ağlaya ağlaya 2.yıldızlarını aldılar yoksa yıldız sayıları ts ile aynıydı ırkçı şikecilerin.

futboldada 10 yılda bir sampiyon olurlar diğer sezonları ezilmekle geçer sonra bide forumlarında aklınca eglenmeye calısırlar yanına bile yaklasamadıkları rakiplerle, bize şampiyonluklarımızı çalan takım derler:D, kendileri sırf tek yıldız ezikliğini yaşamamak için haksız yere 2 şampiyonluğu çok iyi sindirir

vay be sekiztaşlılar hakkımızda neler yazmış

ulan eboue size ne yaptı

siz adama çakmak yağdırdınız sonra o suçlu oldu

sizi özetleyen swf geliyo buradaki misafir olarak giren sekiztaşlılar

https://inciswf.com/jumk93bt.swf

Bir bjkli arkadaş var benimde. Adamla normal futbol konuşuyorum, ingiltere premier ligden laf açılıyor, liverpool diyorum, abi niye liverpool diyonki şimdi diye soruyor :D

8 diyorum çocuk fena bozuluyor, 8'e karşı neredeyse alerji oluşmuş. :D Çok fena psikolojik bozukluk oluşturmuş liverpool bunlara. :D

bu 8.taşlılar bildigin mal yahu.

UEFA şike yapabilir

şike olayları nedeniyle acıklanan iddianamede ts nin ve bjk ninde ismi net olarak belirtilmesinden sonra bu iki klubu musabakalardan men etmesi gereken uefa daha sonra hukuki sorun yasamamak için bu iki klubun maçlarını bence sonucları kendisi ayarlayacak ve uzerindeki yukten kurtulacak.Mesala

ts nin Lille yapılacak olan macı kaybedecek ayrıca diğer maçın sonucunuda kesinlikle CSKA Moskava galibiyeti ile bitmesi saglanacak boylece ilk 3e giremiyecek olan ts elenecek

bjk nin ise son maçta Stoke City e yenilmesi saglanacak ayrıca Dynamo Kiev de Maccabi Tel Aviv i yenip bjk nin ilk 2 ye girmemesi saglanarak uefa uzerindeki yuku kaldıracak.

bununla beraberr olay uefa tarafından fazla irdelenmiyecek bu yuzden bu iki klup uzun vadeli ceza almaması saglanacak.

kaynak diye soran arkadaşlar bu sadece benim dusuncem

canım sıkılınca çok güzel geliyor bura:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt