Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler | Moral Depolama Başlığı 1

Kelime dağarcığım bu salaklar kadar küçük değildir ama şu anda söyleyecek tek bir kelime bulamıyorum bu fotosentez yapan tek hücreli yaşam formuna :)

sdadwu.jpg

offf :)

ahahahahaha

amrabat ligtv ye reportaj verir

GALATASARAY HAYALLERIMIN TAKIMI diye

yorumlardan biri sudur ....

hasan38gfb

arkadaşlar ben amrabatın komşusuyum kendisiyle konuşma fırsatı yakaladım birkaç kere kayseriyi çok sevdiğini gs ye gitmek istemediğini söylemişti şimdide böyle diyor yorum sizin...

:lol:

atlı karınca mesajı terk

içimizde ki anzaklar ahahahaha

Yarım saattir buna gülüyorum :asd::asd:

Son iki resim arşivlik :D

yemin ediyorum gerizekali bunlar hahahaha :D

Romario - 16.12.2011 21:52

icimde yine ayni his var ... hangi his mi?

bjk yi deplasmanda 3-1 yendigimiz haftaki ‚ gs yi 4-0 la yendigimiz haftaki‚psv yi 3-0 interi 1-0 yendigimiz haftaki .maldonadolu‚ kazim kazim li kadroyla chelsea yi 2-1 yendigimiz haftaki his var icimde ....ha bir cok galibiyet aldik bu zamana kadar bu maclarin ne farki varki diyebilirsiniz.... benim icimde bu his olustugunda Fenerbahce rakibini eze eze yener‚ yerin dibine soka soka yener yenmekten daha öte .....öper!bu mactada öyle olacak göreceksiniz ........ skor önemli degil ama trabzon Kadiköyde kücülecek .....

gaza gelmiş angut:D

Yani Mahir abinin koyduğu o angut sitede yazılanları görünce çok özür dilerim ama bunlar ne şerefsizmiş dedim.Ulan Allah'ın angutları bu ülkenin hem kulüp bazında hem Milli Takım bazında yaşadığı bütün başarılarda aslan payı kimin?Kimin sayesinde bu ülkenin milyar dolarlık reklamı yapıldı?Kimin sayesinde bu ülke tanıtıldı,sporda ciddiye alınır oldu?Kimin topladığı ülke puanlarıyla gittiniz o Şampiyonlar Ligi'ne?Kimin sayesinde bu ülkeye sağlam yabancı futbolcular getirilebilir oldu?Allah'ın embesil beyinsizleri sizi...

eşek hoşaftan ne anlar. bunların aklına turp sıkıyım. akıl yokki gerçi. yani müthiş yaratıklar.:o

Bu da ibretlik bir yorum :tiphat:

Uploaded with ImageShack.us

1 degil 2 degil.

Yeter artik yeminle. Insanlar bu kadar salak, bu kadar düsüncesiz, bu kadar cahil olamaz. Olamaz arkadas olamaz. Artik gülünecek bir taraflari da yok.

Yazik bunlara gercekten cok yazik. Insan da biraz utanma olur lan. Heriflerin baskanlari bir numarali adam hala yok biz yapmadik bunlar yapti. Kendine saygin yok bari digerlerine olsun, bari onlara camur atma, hani kendin zaten kabullenmiyorsun.

Gurur denen birsey var. Insan der ki, belli ki bizim yöneticiler bir haltlar cevirmisler, cezamis neyse cekeriz arkadas. Adam gibi düser adam gibi tekrar cikariz. Uzatmayin bu isi dersiniz.

Sen bu taviri bastan beri savunsaydin hic degilse kamoyu gözünde su an ki aciz ve kücük düsmüs durumda olmazdin.

2.lige düsmeleri kesinlesince bu tarz aciklamalar beklemiyor da degilim gerci ama is isten gecmis olacak. Laf da degil yüreginde hissedeceksin bu adamligi bu gururu, yalandan söylemiyeceksin. Inandiriciligi kalmaz.

Bir Galatasaray`li olarak sizlerin bu tavirlarinizdan ben utaniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt