Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

spiNoid - 19.03.2012 13:16

Bu hafta biz Bursa´yı yeneriz. ts‚ gs ile en kötü berabere kalır. (ki benim tahminim ts kazanacak)

Bizde bu gazla kalan 2 haftada ts ve antalya´yı yener‚ play off´dada yakarız bu gezegeni‚ benden söylemesi

Bu haftasonu başkan talimat yoluyla bir Azizcilin gönderirse seyredin siz o zaman

Ha birde bu beraberlik bence bizimkilere ders oldu‚ kalan maçlarda akıllarını başlarına alacaklar!

Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum‚ gs bu strese dayanamayacak‚ düşecekler görürsünüz!

captor

Polyanna mıyım bilmiyorum

Daha hiçbir sey bitmiş degil.. ama sorun bizim hocanın bu kafa yapısıyla playofflarda 6 macı da kazanması muamma.. kalan 3 macımızı da kazanırsak gs ile play offda aramızda en fazla 4-5 puan fark olur ki‚ bu da kapatılmayacak bi fark degil.. üstelik bu gs de 6 derbi macına cıkacak 6/6 da yapmaları imkansız bunların..

playoffda biz gs yi yendigimiz takdirde trabzon ya da bjknin de istahı kabarır.. playofflarda gs ile bu iki takım arasında en fazla 9-10 puan olacak... tabi bunlar için öncelikle hocamızın aklını basına alması lazım..ve bu korkak futboldan vazgecmesi gerekiyor..

bence play offda aykut hocamızın mac icerisinde oyuncu degiştirmesi ve oyuna müdahale etmesi yasaklanmalı..ancak böyle 6 / 6 yapabiliriz

Mesaj captor tarafından düzenlenmiştir...

Bunlar bizim barca madrid gibi takımlarla oynayacağımızı sanıyor ayrıca kendilerinin de 2. 3. lig takımlarıyla oynayacağını sanıyor herhalde , çok garip bu umut nerden geliyor ?

dogru bizim bu futbolla 6 da 6 yapmamız imkansız ama sizin bu barcalonavari oyununuzla 6 da 6 yapmanız normal. ALLAH akıl fikir eylesin dicemde onu dogarken veriyor. ANCA BİR BEYİN NAKLETMELERİ LAZIM.

Antu yeni bir sayfa girişi yapmış

2-2 ye sevinitormuşuz diye

Ulan be hıyarlar şu videonun olduğu maç kaç kaç bitmişti bir hatırlayın..Gerizekalı ve aptal tuncayın neye sevindiklerine bakın.EZİKKKLERRRRR

[video=youtube;VT-ITxgAPjg]https://www.youtube.com/watch?v=VT-ITxgAPjg[/video]

GSaraylı topçular mamalı mı?

adamları yakından izliyorum‚maça nasıl başlıyorlarsa‚öyle bitiriyorlar.terim ve hasan şaşın olduğu yerde‚mamalanma olmazsa şaşarım.geçmişe bir bakın;hasan şaş doping testinden kaçan bir kişidir‚necati deseniz o da bir maçta‚ 90.dakikada sakatlanma numarası yapmış‚ soyunma odasına gitmeyerek ambulansa binmiş‚hastaneye gitmeden yolda ambulanstan inip toz olmuştur.arda olayını da bir anımsayın.düşüp bayılmış‚en yakın hastane yerine‚uzak bir yere götürülmüştü.

özet olarak;playofflarda sıkı doping testleri‚ bütün takımların tüm oyuncularına uygulanmalıdır.fairplay bunu gerektirir!

antuda açılmış olan bir başlık :asd:

20 dk kondisyonu olan takım barcelona olsa ne olur ? bizim elimizde bir 6 patlar tabanca var her maç içinde 3 tane mermi oluyor (stoch-alex-sow) aykut hoca rakibe ateşliyor 3 mermi bitince rakip ölmezse kaçacak delik arıyoruz

:asd:

Şampiyonluk geliyor!

Bu hafta biz Bursa´yı yeneriz. ts‚ gs ile en kötü berabere kalır. (ki benim tahminim ts kazanacak)

Bizde bu gazla kalan 2 haftada ts ve antalya´yı yener‚ play off´dada yakarız bu gezegeni‚ benden söylemesi

Bu haftasonu başkan talimat yoluyla bir Azizcilin gönderirse seyredin siz o zaman

Ha birde bu beraberlik bence bizimkilere ders oldu‚ kalan maçlarda akıllarını başlarına alacaklar!

Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum‚ gs bu strese dayanamayacak‚ düşecekler görürsünüz!

Bunların beyni kaç kıvrımlı acep?:asd:

tüpcüyü nekader seviyormus fenerliler de haberimiz yokmus

Kemal - 20.03.2012 09:46

Vallahi ne gs lobisiymiş anasını satayım...

Baktılar ki bu işler böyle yürümeyecek...ortalığı si....lip attılar yemin ederim....

gs dururken bjk´nin dava konusu olması kahkaha atlması gereken bir mevzuu...tıpkı bizim şike davamız gibi...

bjk taraftarı bu gs için kutlamalar yapmıştı...aklınızı s...eveyim sizin...

birinin burnu kanasa bizden bilecekler :)

[alıntı yap]

ulucali - 19.03.2012 18:36

Maçın sonuna doğru daha fazla koşmaları mamalı olduklarının delilidir.Kan devaranı arttıkca mama nın tesiri artar..Yani bir takım maçın sonuna doğru yorulacağına daha çok koşarlarsa bilelim ki mamalanmışlardır..

Ben Gs ikinci yarı sonlara doğru durur diye düşündüm..Ancak 70 den sonra daha çok koştuklarını görünce mamalı olduklarını değerlendirdim..

Benim şüphem 2-4 lük Gaziantep maçından sonra bu işe başladılar..

Bence mama kontrolu yapılan noktalarıda ellerine geçirmişler‚kafalarına göre mama yapıyorlar..

Abduraman ın yönetici olduğu yerde her şeyi beklemeliyiz..

Bence federasyon susmaları için çanak tutuyor..Trabzon-Fenerbahçe maçıda böyle geçebilir..Onlarda zaman zaman mamayı seviyor.

adam einstein beyler:D

[alıntı yap]

Maçın sonuna doğru daha fazla koşmaları mamalı olduklarının delilidir.Kan devaranı arttıkca mama nın tesiri artar..Yani bir takım maçın sonuna doğru yorulacağına daha çok koşarlarsa bilelim ki mamalanmışlardır..

Ben Gs ikinci yarı sonlara doğru durur diye düşündüm..Ancak 70 den sonra daha çok koştuklarını görünce mamalı olduklarını değerlendirdim..

Bence mama kontrolu yapılan noktalarıda ellerine geçirmişler‚kafalarına göre mama yapıyorlar..

Bence federasyon susmaları için çanak tutuyor..Trabzon-Fenerbahçe maçıda böyle geçebilir..Onlarda zaman zaman mamayı seviyor.

Keşke zamanında sende mama yerine anne sütü alaydında beynin biraz çalışaydı ezik.

[alıntı yap]

anlaşılan son saniyedeki direkten dönen topun korkusu psikolojisini bozmuş

[alıntı yap]

Abduraman kim?

Antuya bu videoyu armağan ediyorum :D:D

[video]https://video.mynet.com/kharizmatic/Super-Mama-Reklami/100440/[/video]

Gssözlük

Yeminle bazen çok ama çok imreniyorum bunlara.İnanılmaz derecede temiz kafa yaşıyorlar.O moda ulaşmak için ne yapıyorlar bilmiyorum ama formülleri dünya üzerinde çok ama çok az bilinen bir şey olsa gerek.

Altan Tanrıvsvs Barça yı geçiyorduk önümüzü kestiler der,Volkan 40 milyon taraftarımız var der,bir denyo çıkar amerika yıkılır fener yıkılmaz der,taraftarı messiyi bir biz alabiliriz hatta 2.ligde oynatırız der liste çok uzar ama benim aklım hala yaşadıkları o kafada.Abi bu bong ya da ona benzer bişeyin kafası falan olamaz ya bu kafa çok başka kafa adı konamaz.

iinnaanncc - 21.03.2012 14:00

Infantino şunları söyledi:

- Fenerbahçe´yi biz değil TFF CL´ye göndermemiştir.

- Anladığım kadarıyla Türkiye´de şike ile ilgili yeteri kadar delil ortaya çıkmış

- biz bu davalarin icerigini bilmiyoruz. Ancak disaridan bilgi aliyoruz.

Son iki madde o kadar çelişkili ki. Hem diyorsun ki davanın içeriğini net bilmiyoruz‚ dışarıdan bilgi alıyoruz. Dışarısı kim? Medya mı? GS mi? Helvacı mıydı? Lütfi miydi? Bunlar mı sana anlattı davayı? Savunmaları okudun mu?

Ayrıyetten "0 tolerans diyorsunuz da FB CL´ye gidemezken davada adı geöen BJK ve TS nasıl gidiyor" sorusuna cevap veremezken kıvıra kıvıra bir haller oldu.

Ben söyleyim CAS´ta biz birilerini kanırtacağız ya dur bakalım.

sizi kanırtcaklar kücük civcivim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt