Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

erdidas - 25.04.2013 00:52

Mesajı Gönderen: zsoganci:cLink:0460107

Aykut Kocaman: Takım savunmasını çok başarılı bir şekilde uyguluyoruz.

Avrupa´da bu işi en iyi yapan 3-4 takımdan biriyiz‚ net söylüyorum.

:SS:

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Vanguards of FB - 24.04.2013 15:31

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

eger sivasw-gencler macı tekrar giderse bizim macta gider tekrara..acık ve net..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis, width: 300"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
ulucali - 24.04.2013 23:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Hakemi minareye kılıf hazırlamak için çağırdıkları anlaşılıyor..Konuşmalar dikkate alınmaya değmez..Konuşma yaptıkları sızdığı için durumu kurtarma senaryosu yazılmış..Herkez yer ama ben yemem..

Bu sene hakem rezaleti var..

Seneye yabancı hakem şart..

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Beyler kül yutmaz Fenerliymiş :sad007:.. Ulan ne içiyor bunlar bilmem ki bir oyuncu kırmızı kart görmedi diye 2 maç birden tekrar mı edilirmiş? :lol:

[TABLE="class: cms_table_tablodis, width: 300"]

[TR="class: cms_table_tr32"]

[TD="class: cms_table_tabloic, align: left"]
ok.gif
Ankara_Fenerbahçe 25.04.2013 06:32[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Takke düştü‚ kel göründü. ..

Real Madrid´in ne kadar sıradan bir takım olduğunu gördük dün gece.

4-1 yenildi Borussia Dortmund´a.

Demek ki Real Madrid´i yendik diye sevinenlerin aslında bu takıma elendiklerine üzülmeleri gerekirmiş.

Sahte başarılar kısa sürer!

Bakın bu gavatın yorumlarını iyi okuyun moraliniz bozuk oldugunuz anda.:DBen bunun yorumlarını görünce hemen neşem yerine geliyor.Kendisi birde ergen filande değil 48 yasında bir ezik.:D.Real cırt takımmıs beyler.Ondan yenmişiz biz.Hatta plazen bate filan varken realde kimmiş.Fb oynasa ıkı mactada 5 gol atardı.:D

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe 25.04.2013 06:32

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Demek ki Real Madrid´i yendik diye sevinenlerin aslında bu takıma elendiklerine üzülmeleri gerekirmiş.

Bakın bu gavatın yorumlarını iyi okuyun moraliniz bozuk oldugunuz anda.:DBen bunun yorumlarını görünce hemen neşem yerine geliyor.Kendisi birde ergen filande değil 48 yasında bir ezik.:D.Real cırt takımmıs beyler.Ondan yenmişiz biz.Hatta plazen bate filan varken realde kimmiş.Fb oynasa ıkı mactada 5 gol atardı.:D

Tühhh. Keşke fenere Barca çiksaymış. Onlar da Münich'e 4-0 yenildiler...Bu fener Barca'ya 8 falan atardı herhalde. :)

bunu mutlaka eklemeyelim diye düşündüm.okurken gözlerimden yaş geldi.siz değerli Galatasaraylı kardeşlerimizi sanırım bundan mahrum bırakamazdım :D :D:D:D:D

Aykut Kocaman´a KOCAMAN bir teşekkür borcum var....

Kendimde olan büyük değişikliklerden sonra böyle bir konu açmaya karar verdim. Hakikaten de hayatımda köklü değişiklilere büyük etkisi oldu. Bir kez daha buradan teşekkür ediyorum kendisine...

* Mesela çocukluğunda Fenerbahçe maç kaybettiğinde oturup ağlayan ben‚ ondan önce bu takım maç kaybettiğinde 2-3 günde anca kendine gelen ben sayesinde artık mağlubiyetleri hiç kafaya takmamaya başladım. Kaybediyoruz ve ben hiç etkilenmiyorum neredeyse. Kolay değil‚ para verip yaptıramazsın...

* Sonra şu var. Bende ciddi bir uykusuzluk sorunu vardı daha önceleri. Yine kendisinin büyük gayretleri sayesinde artık Fenerbahçe maçlarını izlerken rahatlıkla uykuya dalabiliyorum.

* Eşim ayrı bir teşekkür ediyor kendisine. Geçen bana şöyle dedi mesela ; "Yahu sen önceleri gece yarılarına kadar maç yorumları felan izlerdin‚ şimdi bakıyorum en fazla maç bitince ekranı kapatıyorsun. Acaba neden ? " Sustum ve cevap vermedim tabi ki...

* Sabretmeyi öğrendim mesela. Sayesinde sabır taşı olsa çatlayacak şeylere nasıl sabredilmesi gerektiğini öğrendim.

* Ben futboldan asla vazgeçmem diyordum. Valla sayesinde ciddi bir soğukluk oldu bende. Zannediyorum aynı şekilde 3-5 sene daha gidebilirsek bu sorunu da aşabileceğimi düşünüyorum.

* Küçük takımların psikolojisini de öğrendim bu arada. Nasıl 0-0´a oynanır‚ nasıl 1 gol atıp üzerine yatılır‚ nasıl dünya devlerine (Akhisar‚ Elazığ v.s.) karşı savunma yapılır hepsinin örnekleri gördük sayesinde.

* Bakın bu da önemli. Ben oğlumu futbolcu yapmak istiyordum. Ama çok yetenekli değildi. Fenerbahçe´de oynamayacaksa hiç futbolcu olmasın diyordum daha önceleri. Ama sayesinde oğlumun da bir gün Fenerbahçe forması giyme ihtimali ortaya çıktı. Tekrardan kulübe yazdırmayı düşünüyorum sayesinde.

Daha var da gerek yok. Bunlar bile benim KOCAMAN bir teşekkür etmem için yeterli kendisine.

Konuyu futbol teknik direktörümüze teşekkür amacıyla ve heyecanla buraya açtım ama yanlışsa ilgili yere de taşınabilir.

bir bomba daha Allah'ım öleceğim ya gülmekten yeter artık karnıma ağrılar girdi :D:D:D

Bende futbol bilgi hazineme kattığı eşsiz futbol terimlerinden dolayı teşekkürü borç biliyorum. Mesela mı ?. Oyunun merkezi‚ futbolun doğruları‚ koşu mesafeleri‚ krema‚ krem şanti‚ nutella vs vs.

Aykut hocam Fenerbahçe´mize defansif futbol felsefesini yerleştirmeye çalışıyor ve bunu zaten her zaman sabırlı futbol sözleriyle süsleyerek anlatıyor.

Volkan Lazio maçından sonra taraftarımız sabırlı olsun‚ ben bile bazen sabırsızlanıyorum gol için ama sabırlı olmamız şart dedi.

Sabırlı futbol = Defansif futbol.

Becerebilirsen gol yemezsin ve ikinci yarı bulduğun gol veya gollerle galip gelirsin ve taktiğin tutar.

Lazio maçında şansımız vardı tuttu.

Ordu ilk 15 dakika 3 gol kaçırdı‚ taktiğimiz tuttu.

Eskişehir ilk 15 dakika 2 gol kaçırdı‚ direklerden döndü vs. tuttu.

Ama Gençlerbirliği maçında maalesef tutmadı ki zaten bu taktik tutmaz. Bu taktiği Yunanistan yaptı ama nasıl yaptı? Biz bu taktiği bu defans oyuncularıyla yapamayız.

ne defansifi baldan başka bir açıklaması yok oynadığımız futbolun ‚

gücsüz takımlarla bile eşit sayıda pozisyona giriyoruz atarsak kazanıyoruz atamazsak kaybediyoruz

türkiye süper ligi uefa kupası oynadığımız 60 küsür maçtaki kazanma ihtimalimiz yazı tura atışındaki yazı gelme

ihtimali kadar ki zaten % 55-60 civarı bir kazanma yüzdemiz var

Antu'da çok önemli gelişmeler var.

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

eee o zaman adama demezlermi dortmunda malagayı hakem sayesinde eledi ama realde bu malagayı ligde yendi ve kaç puan önünde iyi antu kafası bu olsa gerek

Aziz bunları yine iyi uyuttu bugüne kadar. :asd:

Bu kafayı yaşamak için ne kullanmak gerek arkadaşlar ?

ok.gif

[/TR]

[/TABLE]

Bu salakların kafasına göre;

Bate Borisov > Bayern Münih

bunu mutlaka eklemeyelim diye düşündüm.okurken gözlerimden yaş geldi.siz değerli Galatasaraylı kardeşlerimizi sanırım bundan mahrum bırakamazdım :D :D:D:D:D

Aykut Kocaman´a KOCAMAN bir teşekkür borcum var....

Kendimde olan büyük değişikliklerden sonra böyle bir konu açmaya karar verdim. Hakikaten de hayatımda köklü değişiklilere büyük etkisi oldu. Bir kez daha buradan teşekkür ediyorum kendisine...

* Mesela çocukluğunda Fenerbahçe maç kaybettiğinde oturup ağlayan ben‚ ondan önce bu takım maç kaybettiğinde 2-3 günde anca kendine gelen ben sayesinde artık mağlubiyetleri hiç kafaya takmamaya başladım. Kaybediyoruz ve ben hiç etkilenmiyorum neredeyse. Kolay değil‚ para verip yaptıramazsın...

* Sonra şu var. Bende ciddi bir uykusuzluk sorunu vardı daha önceleri. Yine kendisinin büyük gayretleri sayesinde artık Fenerbahçe maçlarını izlerken rahatlıkla uykuya dalabiliyorum.

* Eşim ayrı bir teşekkür ediyor kendisine. Geçen bana şöyle dedi mesela ; "Yahu sen önceleri gece yarılarına kadar maç yorumları felan izlerdin‚ şimdi bakıyorum en fazla maç bitince ekranı kapatıyorsun. Acaba neden ? " Sustum ve cevap vermedim tabi ki...

* Sabretmeyi öğrendim mesela. Sayesinde sabır taşı olsa çatlayacak şeylere nasıl sabredilmesi gerektiğini öğrendim.

* Ben futboldan asla vazgeçmem diyordum. Valla sayesinde ciddi bir soğukluk oldu bende. Zannediyorum aynı şekilde 3-5 sene daha gidebilirsek bu sorunu da aşabileceğimi düşünüyorum.

* Küçük takımların psikolojisini de öğrendim bu arada. Nasıl 0-0´a oynanır‚ nasıl 1 gol atıp üzerine yatılır‚ nasıl dünya devlerine (Akhisar‚ Elazığ v.s.) karşı savunma yapılır hepsinin örnekleri gördük sayesinde.

* Bakın bu da önemli. Ben oğlumu futbolcu yapmak istiyordum. Ama çok yetenekli değildi. Fenerbahçe´de oynamayacaksa hiç futbolcu olmasın diyordum daha önceleri. Ama sayesinde oğlumun da bir gün Fenerbahçe forması giyme ihtimali ortaya çıktı. Tekrardan kulübe yazdırmayı düşünüyorum sayesinde.

Daha var da gerek yok. Bunlar bile benim KOCAMAN bir teşekkür etmem için yeterli kendisine.

Konuyu futbol teknik direktörümüze teşekkür amacıyla ve heyecanla buraya açtım ama yanlışsa ilgili yere de taşınabilir.

:asd::asd::asd::asd: adam aykütün ne mal olduğunu anlamış :D

bizim elediğimiz schalke de dortmund u darmadağın etti ligde onu da ekleyeyim :D

ya o onu yendi o ondan daha iyi takım ne demek yanlış olur bence yinede real madrid dortmundan daha iyi takım ama dortmund maça kendini çok iyi hazırlamış ve real madridi iyi analiz etmişler

oğlum
fenerbahce'nin barcelona'yı gececegini görüp korktular ve 3 temmuzla önünü kestiler
diye düşünen adamlardan ne bekliyosunuz la :asd:

ya o onu yendi o ondan daha iyi takım ne demek yanlış olur bence yinede real madrid dortmundan daha iyi takım ama dortmund maça kendini çok iyi hazırlamış ve real madridi iyi analiz etmişler

Zaten düşünce tarzı böylese bu dallamaların Gençlerbirliği de fenerden daha iyi takım. Hatta bizden de iyi. Böyle salakça düşünce tarzı olabilir mi?

bunların mantığına göre gladbah münihi yendi münih barcayı ezdi fb gladbach ı yendi avrupanın en iyi takımı fb :)

zaten onlara göre bizi yendilermi dünya onların oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt