bunu mutlaka eklemeyelim diye düşündüm.okurken gözlerimden yaş geldi.siz değerli Galatasaraylı kardeşlerimizi sanırım bundan mahrum bırakamazdım

Aykut Kocaman´a KOCAMAN bir teşekkür borcum var....
Kendimde olan büyük değişikliklerden sonra böyle bir konu açmaya karar verdim. Hakikaten de hayatımda köklü değişiklilere büyük etkisi oldu. Bir kez daha buradan teşekkür ediyorum kendisine...
* Mesela çocukluğunda Fenerbahçe maç kaybettiğinde oturup ağlayan ben‚ ondan önce bu takım maç kaybettiğinde 2-3 günde anca kendine gelen ben sayesinde artık mağlubiyetleri hiç kafaya takmamaya başladım. Kaybediyoruz ve ben hiç etkilenmiyorum neredeyse. Kolay değil‚ para verip yaptıramazsın...
* Sonra şu var. Bende ciddi bir uykusuzluk sorunu vardı daha önceleri. Yine kendisinin büyük gayretleri sayesinde artık Fenerbahçe maçlarını izlerken rahatlıkla uykuya dalabiliyorum.
* Eşim ayrı bir teşekkür ediyor kendisine. Geçen bana şöyle dedi mesela ; "Yahu sen önceleri gece yarılarına kadar maç yorumları felan izlerdin‚ şimdi bakıyorum en fazla maç bitince ekranı kapatıyorsun. Acaba neden ? " Sustum ve cevap vermedim tabi ki...
* Sabretmeyi öğrendim mesela. Sayesinde sabır taşı olsa çatlayacak şeylere nasıl sabredilmesi gerektiğini öğrendim.
* Ben futboldan asla vazgeçmem diyordum. Valla sayesinde ciddi bir soğukluk oldu bende. Zannediyorum aynı şekilde 3-5 sene daha gidebilirsek bu sorunu da aşabileceğimi düşünüyorum.
* Küçük takımların psikolojisini de öğrendim bu arada. Nasıl 0-0´a oynanır‚ nasıl 1 gol atıp üzerine yatılır‚ nasıl dünya devlerine (Akhisar‚ Elazığ v.s.) karşı savunma yapılır hepsinin örnekleri gördük sayesinde.
* Bakın bu da önemli. Ben oğlumu futbolcu yapmak istiyordum. Ama çok yetenekli değildi. Fenerbahçe´de oynamayacaksa hiç futbolcu olmasın diyordum daha önceleri. Ama sayesinde oğlumun da bir gün Fenerbahçe forması giyme ihtimali ortaya çıktı. Tekrardan kulübe yazdırmayı düşünüyorum sayesinde.
Daha var da gerek yok. Bunlar bile benim KOCAMAN bir teşekkür etmem için yeterli kendisine.
Konuyu futbol teknik direktörümüze teşekkür amacıyla ve heyecanla buraya açtım ama yanlışsa ilgili yere de taşınabilir.