Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Antu'dan Enstantaneler

:haha::haha:

Öncelikle grupları CL ayarında bir grupmus.

Marsilya

M.Gladbah

Limasol

CL ayarında gruba bakarmısın :D

Sonrasında B.Münih'e ezen CL'de efsane sezon geciren Bate'yi elemisler.

Sonrasında Napoli'yi ezen Plzen'i elemisler.

Sonrasında İtalyanın en büyük takımı Lazio'yu elemisler

İlk macta Benfica'yı ezmisler.

Netice olarak Avrupa'da muazzam bir sezon gecirmisler

Bunların mantıgına göre o zaman Süper Ligde fb'yi yenen Anadolu takımları bu takımların hepsini yenmis oluyor :asd:

Öncelikle grupları CL ayarında bir grupmus.

Marsilya

M.Gladbah

Limasol

CL ayarında gruba bakarmısın :D

Sonrasında B.Münih'e ezen CL'de efsane sezon geciren Bate'yi elemisler.

Sonrasında Napoli'yi ezen Plzen'i elemisler.

Sonrasında İtalyanın en büyük takımı Lazio'yu elemisler

İlk macta Benfica'yı ezmisler.

Netice olarak Avrupa'da muazzam bir sezon gecirmisler

Bunların mantıgına göre o zaman Süper Ligde fb'yi yenen Anadolu takımları bu takımların hepsini yenmis oluyor :asd:
Öyle bir şeyleri de mi var bunların çok iyimsersin bence.

Turu hak eden ve daha iyi olan geçti.

Bu kadar basit.

Adamlar futbol dersi verdi ki bize bu dersi bu sene en az 15-20 takım verdi zaten.

Adam gibi top oynadığımız 5 maçı geçmez 50 maçta.

Adam haklı beyler :)

Ynt: Antu'dan Enstantaneler

Turu hak eden ve daha iyi olan geçti.

Bu kadar basit.

Adamlar futbol dersi verdi ki bize bu dersi bu sene en az 15-20 takım verdi zaten.

Adam gibi top oynadığımız 5 maçı geçmez 50 maçta.

Adam haklı beyler :)

% 0.1 lik kesimden arkadaş.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selçuk´u kaptırdık mı‚ yoksa Selçuk birileri Selçuk´un kulanğına 3 Temmuz´u ve bizim CL´ye gidemiyeceğimizi üfürdüğü için mi gelmedi‚ muamma.

Ula adam Galatasaray'lı işte. Bir de diyorlar ki Hakan Şükür'ü kaptırdık, Selçuk'u kaptırdık, Alper'i kaptırmayalım. Olum adamlar GS'li işte ne yırtınıyorsunuz. Salih'i aldıklarına dua etsinler, o da GS'li ama işte bizimkiler nasıl olduysa istememiş.

Birkaç kişi var antuda bizdenler galiba çünkü bu kadar mantıklı yorumlar yapılacağına ihtimal vermem... Buralara kadar şansla geldik , her maç bir penaltı aldık , köy takımlarını eledik falan yazmışlar...:D:D

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: 19ismail07:cLink:4068045

DIREKTEN DÖNEN TOPLARDAN BIRI GOL OLSAYDI BU GÜN FINALDEYDIK. .[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bizim direkten dönen toplar gol olaydı 5 hafta önce şampiyonduk :)

Şu embesillerin forumlarına girdim,o da ne...Adamlar hakemden dert yanıyorlar...Hani diyorum biz mi abartıyoruz yoksa bunlar yalancılık,dolandırıcılık ruhlarına mı işlemiş anlayamadım gitti.Ulan hakem daha ne yapsın size asalak yaratıklar. resmen ofsayt olan pozisyonda penaltı yarattı, hadi o penaltıyı verdin benficanın 2 tane penaltısı vardı ona benzer kasti olmayan onları niye vermedin, hadi onu geçtim egemen son adamı formasından açık biçimde çekip düşürüyor, kırmızı kart o da yok ve halen daha hakem şöyleydi, böyleydi, vallahi insaf. demekki bi 30m euro daha vermek lazımmış, işin b.kunu çıkarması için

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: 19ismail07:cLink:4068045

DIREKTEN DÖNEN TOPLARDAN BIRI GOL OLSAYDI BU GÜN FINALDEYDIK. .[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bizim direkten dönen toplar gol olaydı 5 hafta önce şampiyonduk :)

sadece hamitinkiler yeterde artardı bile

Şu embesillerin forumlarına girdim,o da ne...Adamlar hakemden dert yanıyorlar...Hani diyorum biz mi abartıyoruz yoksa bunlar yalancılık,dolandırıcılık ruhlarına mı işlemiş anlayamadım gitti.Ulan hakem daha ne yapsın size asalak yaratıklar. resmen ofsayt olan pozisyonda penaltı yarattı, hadi o penaltıyı verdin benficanın 2 tane penaltısı vardı ona benzer kasti olmayan onları niye vermedin, hadi onu geçtim egemen son adamı formasından açık biçimde çekip düşürüyor, kırmızı kart o da yok ve halen daha hakem şöyleydi, böyleydi, vallahi insaf. demekki bi 30m euro daha vermek lazımmış, işin b.kunu çıkarması için

yalnız onları yazmadan önce ki yorumlara bak sen."hakem bizden,hakem taş,maşşallah hakem çok iyi,bravo hakem,baba hakem vb" gibi.işte rüzgar tersine dönünce böyle oluyor.adama sormazlar mı lan gerizekalı daha 30 dakika önce hakemi öven sendin diye.neyse boşver bu embesilleri biz dalgamızı geçelim.Allah'ın izniyle pazar günü de şampiyonluk turuna çıkınca kaymaklı ekmek kadayıfı olur bizim için :D:D:D

Antu.com Cep Forumları

sonra saçma sapan puan kayıpları ve sonrasında gelen şampiyonluk ve şike süreci nin başlamasında etken oldun.O saçma sapan puan kayıpları yaşanmasa idi ne Telefonlar dinlenecek ne de 3 temmuz süreci başlayacaktı.

:asd::asd::asd::asd: tercümesi sen o sacma sapan puan kayıplarını yapmasaydın şike yapmak zorunda kalmayacaktık.

Yine 6 0 a sığınmışlar gerizekalılar Kadıköy de verelim ellerine de ağlaamsınlar. Hem Abdullah Kiğılı tutmak istiyormuş.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt