Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.336
- 9.713
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sdt53 - 08.12.2013 21:59![]()
![]()
getirtmezler .
alt lig takımına elenmek büyüklük göstergesidir
avrupa'da sık sık karşılaşırız bu durumla. bayern münih amatör bilmem kime elendi, real madrid'i öptüler, cesena milan'a çaktı vs.gibi. türkiye'de olunca auww.bu durum elenen takımın büyüklüğünü gösterir sadece. milan büyüklüğünden birşey kaybeder mi ? tabii ki hayır beki bayern, real en önemlisi fenerbahçe.
asla! bu takımlar tarihin kendisidir ve diğerlerine kendi tarihlerilerini yazabilme fırsatı doğuran takımlardır.
mesela real süper kupa finalinde adı tam olarak neydi hatırlamıyorum bir takıma yenilmişti. o takımı dünyada hatırlayan varmıdır. ama real'i herkes bilir. hee şimdi hatırladım. real o takıma geçenlerde iki maçta 10 gol mü ne atmış kahvede konuşuyorlardı.
sanıyorum ne demek istediğimi anlatabildim.
paylaş
05.12.2013 13:09 kibardinhoo
![]()
![]()
![]()
![]()
boşuna dememişler eşşşşşşşekler adam olur bu fener adam olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 8769
12numaradaki hakaret mesajını buldum, akıllarınca jb geçiyorlar, kabadayılık yapıyorlar, ama hakaret mesajına ulaşılamıyor silmişler, madem totolarına o kadar güveniyorlardı neden silmişler mesajı?bu mesajı okuyan 12numara ezikleri buna da cevap verin bakalım, merak etmeyin yazdıklarınızı görüyorum sitenizde:happynew:
Ekli dosyayı görüntüle 8770
adminlerden ricam ne kadar şikeci varsa forumda hepsinin hesapları silinsin
alt lig takımına elenmek büyüklük göstergesidir
avrupa'da sık sık karşılaşırız bu durumla. bayern münih amatör bilmem kime elendi, real madrid'i öptüler, cesena milan'a çaktı vs.gibi. türkiye'de olunca auww.bu durum elenen takımın büyüklüğünü gösterir sadece. milan büyüklüğünden birşey kaybeder mi ? tabii ki hayır beki bayern, real en önemlisi fenerbahçe.
asla! bu takımlar tarihin kendisidir ve diğerlerine kendi tarihlerilerini yazabilme fırsatı doğuran takımlardır.
mesela real süper kupa finalinde adı tam olarak neydi hatırlamıyorum bir takıma yenilmişti. o takımı dünyada hatırlayan varmıdır. ama real'i herkes bilir. hee şimdi hatırladım. real o takıma geçenlerde iki maçta 10 gol mü ne atmış kahvede konuşuyorlardı.
sanıyorum ne demek istediğimi anlatabildim.
paylaş
05.12.2013 13:09 kibardinhoo
![]()
![]()
![]()
![]()
boşuna dememişler eşşşşşşşekler adam olur bu fener adam olmaz.
Sacmaladiklarini gordumde, boylesini daha once gormedim:
AlNesKo
Al Sana Sike !! Hadi bizde Komplo! Teorisi kuralim...
![]()
gs-Juventus....
mac basliyor....orta alanda Riera resmen rakibinin ayagini kirmaya giriyor....bi bakiyoruz...Sari bile yok....oyun devam ediyor....Tevez gsnin kaybettigi topla hizla kontraya cikiyor...selcuk onu ancak sert bi faulle durduruyor....Kartmi? Yok!
bi kac dakika sonra Juventuslu futbolcu ilk faulünü yapiyor..teredütsüz sariyi cikariyor Proenca!
kopenhag-real durum 0-1e geliyor...
istanbulda kar basliyor...ama görünüse göre top dahi kontrolünü yerden kaybetmiyor..cizgiler ciziliyor...oda ne...hakem maci tatil ediyor?
bu bi anlamda gs icin piyango...kopenhag macini takip ediyorlar..real ronaldolu onbiriyle bi gol daha atip maci garantiliyor...buda gsnin ne olursa olsun en azindan uefa devam edeceginin garantisi oluyor...
mac oynansa o anki stresle belki bambaska iki mac olabilir...
Juveliler yorgun‚ taraftara yazik....
al Sana Komplo Teorisi ‚ veya al sana gercekleri!!
Yok daha neler, Allah'a mı suç bulmaya başladılar artık
Biz mi istedik böyle kar yağmasını!
^ Embesil
Sacmaladiklarini gordumde, boylesini daha once gormedim:
AlNesKo
Al Sana Sike !! Hadi bizde Komplo! Teorisi kuralim...
![]()
gs-Juventus....
mac basliyor....orta alanda Riera resmen rakibinin ayagini kirmaya giriyor....bi bakiyoruz...Sari bile yok....oyun devam ediyor....Tevez gsnin kaybettigi topla hizla kontraya cikiyor...selcuk onu ancak sert bi faulle durduruyor....Kartmi? Yok!
bi kac dakika sonra Juventuslu futbolcu ilk faulünü yapiyor..teredütsüz sariyi cikariyor Proenca!