Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antu.com Cep Forumları

matematiğin antu ile imtihanı

Çeptalk

Birde bu modeller var, " Yavuz hırsız evsahibini bastırır" modeli. Sanırsın 3 temmuzda korunan Kashima Antlers takımıydı...

Haspam senin linkteki başlığa bu cevabı yazmış.

ok.gif
Sdt53 - 08.12.2013 21:59

bos.gif

getirtmezler .

alt lig takımına elenmek büyüklük göstergesidir

avrupa'da sık sık karşılaşırız bu durumla. bayern münih amatör bilmem kime elendi, real madrid'i öptüler, cesena milan'a çaktı vs.gibi. türkiye'de olunca auww.bu durum elenen takımın büyüklüğünü gösterir sadece. milan büyüklüğünden birşey kaybeder mi ? tabii ki hayır beki bayern, real en önemlisi fenerbahçe.

asla! bu takımlar tarihin kendisidir ve diğerlerine kendi tarihlerilerini yazabilme fırsatı doğuran takımlardır.

mesela real süper kupa finalinde adı tam olarak neydi hatırlamıyorum bir takıma yenilmişti. o takımı dünyada hatırlayan varmıdır. ama real'i herkes bilir. hee şimdi hatırladım. real o takıma geçenlerde iki maçta 10 gol mü ne atmış kahvede konuşuyorlardı.

sanıyorum ne demek istediğimi anlatabildim.

paylaş

05.12.2013 13:09 kibardinhoo

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

boşuna dememişler eşşşşşşşekler adam olur bu fener adam olmaz.

106 yıl boyunca Real Madrid'i anca o küçük takımın sayesinde konuşabilen, Real Madrid'le yaptığı resmi maç sayısı şeref derecesi ile eşit kulübe ne demeli sayın KibarMALdinho? Burayı okuyordur kesin, cevaplayacak makat var mıdır merak ettim :)

Ekli dosyayı görüntüle 8769

12numaradaki hakaret mesajını buldum, akıllarınca jb geçiyorlar, kabadayılık yapıyorlar, ama hakaret mesajına ulaşılamıyor silmişler, madem totolarına o kadar güveniyorlardı neden silmişler mesajı?:D bu mesajı okuyan 12numara ezikleri buna da cevap verin bakalım, merak etmeyin yazdıklarınızı görüyorum sitenizde:happynew:

ahha :D tam komedi ya. kerim zengin ne yapmış bu mallaraki isyan etmiş mal

alt lig takımına elenmek büyüklük göstergesidir

avrupa'da sık sık karşılaşırız bu durumla. bayern münih amatör bilmem kime elendi, real madrid'i öptüler, cesena milan'a çaktı vs.gibi. türkiye'de olunca auww.bu durum elenen takımın büyüklüğünü gösterir sadece. milan büyüklüğünden birşey kaybeder mi ? tabii ki hayır beki bayern, real en önemlisi fenerbahçe.

asla! bu takımlar tarihin kendisidir ve diğerlerine kendi tarihlerilerini yazabilme fırsatı doğuran takımlardır.

mesela real süper kupa finalinde adı tam olarak neydi hatırlamıyorum bir takıma yenilmişti. o takımı dünyada hatırlayan varmıdır. ama real'i herkes bilir. hee şimdi hatırladım. real o takıma geçenlerde iki maçta 10 gol mü ne atmış kahvede konuşuyorlardı.

sanıyorum ne demek istediğimi anlatabildim.

paylaş

05.12.2013 13:09 kibardinhoo

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

boşuna dememişler eşşşşşşşekler adam olur bu fener adam olmaz.

alttaki enrty daha komik

https://inciswf.com/adnan_oktar_samimi_bir_tebessum.swf :asd:

Sacmaladiklarini gordumde, boylesini daha once gormedim:

AlNesKo

Al Sana Sike !! Hadi bizde Komplo! Teorisi kuralim...

bos.gif

gs-Juventus....

mac basliyor....orta alanda Riera resmen rakibinin ayagini kirmaya giriyor....bi bakiyoruz...Sari bile yok....oyun devam ediyor....Tevez gsnin kaybettigi topla hizla kontraya cikiyor...selcuk onu ancak sert bi faulle durduruyor....Kartmi? Yok!

bi kac dakika sonra Juventuslu futbolcu ilk faulünü yapiyor..teredütsüz sariyi cikariyor Proenca!

kopenhag-real durum 0-1e geliyor...

istanbulda kar basliyor...ama görünüse göre top dahi kontrolünü yerden kaybetmiyor..cizgiler ciziliyor...oda ne...hakem maci tatil ediyor?

bu bi anlamda gs icin piyango...kopenhag macini takip ediyorlar..real ronaldolu onbiriyle bi gol daha atip maci garantiliyor...buda gsnin ne olursa olsun en azindan uefa devam edeceginin garantisi oluyor...

mac oynansa o anki stresle belki bambaska iki mac olabilir...

Juveliler yorgun‚ taraftara yazik....

al Sana Komplo Teorisi ‚ veya al sana gercekleri!!

AlNesKo

bos.gif

gs-Juventus....

mac basliyor....orta alanda Riera resmen rakibinin ayagini kirmaya giriyor....bi bakiyoruz...Sari bile yok....oyun devam ediyor....Tevez gsnin kaybettigi topla hizla kontraya cikiyor...selcuk onu ancak sert bi faulle durduruyor....Kartmi? Yok!

bi kac dakika sonra Juventuslu futbolcu ilk faulünü yapiyor..teredütsüz sariyi cikariyor Proenca!

kopenhag-real durum 0-1e geliyor...

istanbulda kar basliyor...ama görünüse göre top dahi kontrolünü yerden kaybetmiyor..cizgiler ciziliyor...oda ne...hakem maci tatil ediyor?

bu bi anlamda gs icin piyango...kopenhag macini takip ediyorlar..real ronaldolu onbiriyle bi gol daha atip maci garantiliyor...buda gsnin ne olursa olsun en azindan uefa devam edeceginin garantisi oluyor...

mac oynansa o anki stresle belki bambaska iki mac olabilir...

Juveliler yorgun‚ taraftara yazik....

al Sana Komplo Teorisi ‚ veya al sana gercekleri!!

Yok daha neler, Allah'a mı suç bulmaya başladılar artık :D

Biz mi istedik böyle kar yağmasını!

AlNesKo

bos.gif

gs-Juventus....

gecen sene neredeyse hakem ile yari finali geciyolardi.

Kadikoyde, auta giden topa hakem korner dedi ve auttan korner atip gol buldular haksiz yere 1-0 one gectiler. Lisbon'daki mac; offsayt olmasi gereken pozisyonda penalti verildi bos beles hakemlerin kural disi verdigi 2 gol. maca 2-0 onde basladilar. Resmen Benfica'ya denildiki onlara 2 gol avans verildi eger siz benfica olarak 3 gol atabilirseniz tur sizin atamazsaniz onlarin. Al sana hakem. Diger turlarda calinan komik penaltilari kirmizi kartlari saymadim bile.

he fbye beles 2 gol verdikleri ve benficanin 3 gole ihtiyaci oldugu halde, benfica gecirdimi 3 golu? gecirdi. Oyun olarak ezip buzdumu sikesporu? evet ezdide buzdude, sagdan soktular soldan cikardilar.

Eduardo Salvio alinmali.

Aslında bizim suçumuz biz alıştırdık dizilere :D

kimisi CL maçı bekler kimisi muhteşem yüzyıl :D :D

Çağrı Üçkan lan yarın muhteşem var başlarım maçınıza star vermesin maçı
biggrin.gif

03 Ağustos 2011

9.629

ok.gif
eur0tica - 11.12.2013 16:14

bos.gif

saka maka bunlar 7 puanla gruptan cikiyor‚ ne kadar bir salak gruba dustukleri ortada

ahahahahhaaha bunlar demiyormuydu en zor gruba düştüler kesin sonuncu olurlar diye, şimdi turu geçince hemen berbat grup diyor mal oğlu mallar :D

Nelson - 11.12.2013 16:14

sikesiz olmuyor dimi juve

Yoruma gerek yok ellam

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

ok.gif
Fenerlikral - 11.12.2013 16:24

bos.gif

Mesajı Gönderen: yunus_82:cLink:1584921

gelmesi muhtemel rakipler belli mi bunlara? bu cuma mı çekilecek kuralar?

belli

man. uni . var

berbatlar bu sezon.

ayrıca chelsea de bu geceki maçlardan sonra grup lideri olarak bitirecek.

o da sakat...

atl. mad. bile sakat..

3 ü nü de eleyebilirler..

diğerleri hikaye..

madrid- psg- bayern - arsenal- barca

Mesaj Fenerlikral tarafından düzenlenmiştir...

[alıntı yap]

:D

Bu angutların laflarıyla eğlenmeyin gözünüzü seveyim en azından şimdilik. En son iş bu olmalı. Ben daha galibiyetin zevkini çıkartmayı bitiremedim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt