Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerlilerin şu anki hali:D:D

[attachment=7712:BgDOnjPCQAAyONH.jpg]

Ekli dosyalar

• BgDOnjPCQAAyONH.webp
    BgDOnjPCQAAyONH.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 501
Deli55,M.tokhan ve rawas bu 3 ü bütün antuyu delirtiyor.Adamlar doğruları söyleyince tabi diğer eziklerin bünyesine ters geliyorlar.:D

Adidas Ile Sözleşme Uzatıldı

bos.gif

Ya 8.5u neden beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Tarafsız gözle bakmak gerekirse Galatasaray´ın 8 aldığı ortamda bizim 8.5 almamız bence harika.

Darılmaca gücenmece olmasın ama Galatasaray son 3 yıllık dönemde bizden daha iyi. Şampiyonlar ligi olsun lig olsun (3 temmuz konusunu saymıyorum). Ayrıca 2 yıl avrupadan men cezası almış durumdayız. Bu durum da bile Galatasaraydan yüksek almamız gerçekten Fenerbahçe´nin büyüklüğünü gösterir.

Ayrıca Adidas bu ücreti verdiğine göre formaları kigılıya miğılıya bırakmaz. Kendisi yapar. (Umarım öyle olur.)

saf arkadas euro ıle dolar arasında farkı anlayamamıs...

Ödemelerin Fener'e Dolar ile yapılması ve Bize Euro ile yapılması Fener'in büyüklüğünü gösterir.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Meireless başlığındaki bir mesaj :D

ok.gif
19Onr07Fb - 12.02.2014 21:40

bos.gif

baroniyle ikiniz topçu yerine popçu olsaydınızya siz sen yatcaz kalkcazı söylerdin baronide apartman tepelerinde klip çekerdi (alışıktır öyle şeylere beni geri alın diye az göz yaşı dökmedi kamera karşısında apartman tepelerinde ). tamamlardınız birbirinizi .

:happy:

Meireless başlığındaki bir mesaj :D

ok.gif
19Onr07Fb - 12.02.2014 21:40

bos.gif

baroniyle ikiniz topçu yerine popçu olsaydınızya siz sen yatcaz kalkcazı söylerdin baronide apartman tepelerinde klip çekerdi (alışıktır öyle şeylere beni geri alın diye az göz yaşı dökmedi kamera karşısında apartman tepelerinde ). tamamlardınız birbirinizi .

:happy:

Gülmekten öldüm :D

Volkan topici :D

ok.gif
Cengiz GÖRAL - 11.02.2014 09:30

bos.gif

Muslera´dan daha çok gs´ye katkısı var. gs´nin şampiyonluk kutlamalarından en ön sırayı alır hatta 4. yıldıza kendi elleriyle taksın futbolculara..

Baroni topici :D

ok.gif
Burak1907FB - 12.02.2014 00:12

bos.gif

Sevgili Baroni..bu topicte 100 den fazla aleyhinde mesaj yazdım..Affına sığınırak bir itirafta bulunmak istiyorum...Bu Alves ve Meireles sendende kötüymüş...sevgiler...

Mehmet Topal :D

ok.gif
legend23 - 09.02.2014 21:03

bos.gif

Herhangi bir halı sahaya gidin...

Yüzlerce Mehmet Topal göreceksiniz...

Üstelik daha yeteneklisi...

Bu hem vazgeçiş,hem de kabulleniştir :D

ok.gif
Ankara_Fenerbahçe - 10.02.2014 23:47

bos.gif

Gitti bu sene de... gerisi hikaye...

Klasik fenerli ağlak pozisyona geçtiler programın sonuna doğru.. Ulan bu kadar ağlayan bir topluluk olur mu ya :D

ok.gif
M.TOKHAN - 13.02.2014 00:50

bos.gif

operasyonu kim yaptırdı?

1- cemaat

2- hükümet

3- gs

bugüne kadar hep olayın siyasi tarafı gündeme geldi ve cemaatin FB yi ele geçirmek için bu operasyon yapıldı dendi.nedense operasyonun somut çıktıları görmezden gelindi. Nedir bu somut çıktılar?

1- 2011 de sportif ve maddi anlamda dibe vurmuş gs de belçikadan ünal aysal gelerek gs nin başına geçiyor.

2- 3 temmuz süreci patlak veriyor. O yıl gs ligi orta sıralarda bitiriyor.

3- Operasyon mart 2011 de adnan polta tarafından beleşe kongre üyesi yapılan zekeriya öz ve yine gs kongre üyesi organize suçlar şubesi müdürü tarafından yapılıyor.

4- polis fezlekesi hazırlanıyor.

5- fezleke TFF deki malum gs liler tarafından UEFA ya servis ediliyor ve yönlendiriliyor.

6- FB CL ye katılamıyor.

7- gs enterasan bir şekilde trabzondan oyuncular almaya başlıyor. ( acaba karşılığında neler vaadedildi ? )

8- gs yavaş yavaş toparlanıyor. sportif başarılar geliyor ve CL ye giderek ekonomisini düzeltme yoluna gidiyor. Daha kola transferler yapıyor!

9- fg nin adnan polatla yakın ilişkileri ortaya çıkıyor. ayrıca fg nin gs ye olan sempatisi biliniyor..

benim iddiam şu..

operasyonun arkasındaki ana güç gs dir. gs cemaatin yargı ve polisteki adamlarını kullanarak ( belki de adnan polat rica etti fg ye )

operasyonu başlattı ve sonraki süreci tff deki adamlarını kullanarak yürüttü.operasyon başladıktan sonra herkes bundan nemalanmaya başladı.trabzon kanadı hükümetteki adamlarını kullanarak fırsattan istifade ederek lig şampiyonluğunu istedi.ve bu belki de operasyon karşılığında gs nin altyapısı gibi hareket ederek sonraki süreçte en iyi futbolcularını gs ye verdi.Ha! bu olaydan cemaatin menfaati ne oldu derseniz yurtdışı lobisi çok güçlü olan fransız kökenli gs kulübü belki de cemaatin yurtdışında bazı proje ve işlerde önünün açılmasına yardımcı olmuş olabilir.

netice olarak ben olayın kimler tarafından başlatıldığını bu olaydan kimin ne kadar nemalandığına bakarak anlamaya çalışıyorum. tespitlerim tamamen çıktılardan yola çıkarak oluşturulmuştur.

[alıntı yap]

O kadar konu okudum ama bunun kadar şizofrenik bir yazı görmedim. Aziz'in Cnn programındaki açıklamalardan bunu anlamış... Yemin ederim gece gece gülmekten karnıma ağrılar girdi :D Okumayıp özet isteyene; adam "şizorfen olunmaz, doğulur"un kitabı yazmış :D Eleman antuda harcanıyor yemin ederim hahahaha

ok.gif
M.TOKHAN - 13.02.2014 00:50

bos.gif

operasyonu kim yaptırdı?

1- cemaat

2- hükümet

3- gs

bugüne kadar hep olayın siyasi tarafı gündeme geldi ve cemaatin FB yi ele geçirmek için bu operasyon yapıldı dendi.nedense operasyonun somut çıktıları görmezden gelindi. Nedir bu somut çıktılar?

1- 2011 de sportif ve maddi anlamda dibe vurmuş gs de belçikadan ünal aysal gelerek gs nin başına geçiyor.

2- 3 temmuz süreci patlak veriyor. O yıl gs ligi orta sıralarda bitiriyor.

3- Operasyon mart 2011 de adnan polta tarafından beleşe kongre üyesi yapılan zekeriya öz ve yine gs kongre üyesi organize suçlar şubesi müdürü tarafından yapılıyor.

4- polis fezlekesi hazırlanıyor.

5- fezleke TFF deki malum gs liler tarafından UEFA ya servis ediliyor ve yönlendiriliyor.

6- FB CL ye katılamıyor.

7- gs enterasan bir şekilde trabzondan oyuncular almaya başlıyor. ( acaba karşılığında neler vaadedildi ? )

8- gs yavaş yavaş toparlanıyor. sportif başarılar geliyor ve CL ye giderek ekonomisini düzeltme yoluna gidiyor. Daha kola transferler yapıyor!

9- fg nin adnan polatla yakın ilişkileri ortaya çıkıyor. ayrıca fg nin gs ye olan sempatisi biliniyor..

benim iddiam şu..

operasyonun arkasındaki ana güç gs dir. gs cemaatin yargı ve polisteki adamlarını kullanarak ( belki de adnan polat rica etti fg ye )

operasyonu başlattı ve sonraki süreci tff deki adamlarını kullanarak yürüttü.operasyon başladıktan sonra herkes bundan nemalanmaya başladı.trabzon kanadı hükümetteki adamlarını kullanarak fırsattan istifade ederek lig şampiyonluğunu istedi.ve bu belki de operasyon karşılığında gs nin altyapısı gibi hareket ederek sonraki süreçte en iyi futbolcularını gs ye verdi.Ha! bu olaydan cemaatin menfaati ne oldu derseniz yurtdışı lobisi çok güçlü olan fransız kökenli gs kulübü belki de cemaatin yurtdışında bazı proje ve işlerde önünün açılmasına yardımcı olmuş olabilir.

netice olarak ben olayın kimler tarafından başlatıldığını bu olaydan kimin ne kadar nemalandığına bakarak anlamaya çalışıyorum. tespitlerim tamamen çıktılardan yola çıkarak oluşturulmuştur.

[alıntı yap]

O kadar konu okudum ama bunun kadar şizofrenik bir yazı görmedim. Aziz'in Cnn programındaki açıklamalardan bunu anlamış... Yemin ederim gece gece gülmekten karnıma ağrılar girdi :D Okumayıp özet isteyene adam "şizorfen olunmaz, doğulur"un kitabı yazmış :D Eleman antuda harcanıyor yemin ederim hahahaha

somut çıktıda tespit etmiş somutuna çıktığım :happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt