Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemalexdie4u - 13.03.2014 12:43

bos.gif

Webo resmi kayıtlara göre 32 yaşında 82 doğumlu. 40 yaşında olmasına imkan yok bi kişiyi 2-3 yaş küçük gösterebilirsin

ama 8 yaş küçük gösteremezsin o kadar da diil yani.

- Aslında buna cevaben şunu yazardım o siteye üye olsam;

"Siz de resmi kayıtlarda şike yaptınız görünüyonuz. Resmi kayıtlar madem sana göre bu kadar kesindir..."

Ama elbette onlar her zaman olduğu gibi neresi işine geliyorsa o tarafa doğru yatar; rüzgara göre yatan kavak ağacı misali.

Alınmayan Türkiye Kupası teneke, ama alınan türkiye kupası çok değerli hatta dünyada fezada heryerde tek , yok başka onu alan.

Kendileri katilamadigi için o baslik :rolleyes:

Seneye Şampiyonlar ligi

okSol.gif
1 / 12

ok.gif
HAPPYFENER - 04.09.2013 13:52

bos.gif

Yeni yönetim gelirse ve iyi bir lobi ile gelecek seneki avrupa cezamız ertelenebilir.Bu düşünceyi her yerde dillendirelim.

ok.gif
Young Zoran - 04.09.2013 14:03

bos.gif

Benim bildiğim CAS´ın kararı kesindir.

ok.gif
Cyber-Zaza - 04.09.2013 14:04

bos.gif

offf keske ama hic sanmiyorum. Uefa´nin geri adim atacagini hic sanmiyorum
frown.gif

bir sene zaten gitmedik.

Allah askina yok mu bir Allahin kulu ciksin desin peki bunlar bir sene zaten gitmedi.

Ceza 1 yila inmesi lazim cunku bir senesini cektiler

offfff

Fener gelecek sene clye direk finalden başlayacak dillendirelim her yerde.

Bunlarin çakma muhalefetine kendilerinden baska inanan yoktu zaten

tapatalk

Mesajı Gönderen: shark21:cLink:4321863

Hayır Emre Meloya saldırsa bir de üstüne eşşek sudan gelinceye kadar dayak yer.

Burada bazı yorumlar var şaka gibi. sankim emre değilde Hulk
biggrin.gif

Aynısını yazacaktım da bir Fenerbahçeli dünyaya bedeldir gibilerinden bir sakil görüş hakim buralarda.

Adam sahanın ortasında evire çevire döverdi Emreyi üstüne bizimkilerden bir kaç tanesi de kim vurduya giderdi ayıracam derken.

Bunlar seçimde sandıkları sallayacaklardı ne oldu o iş.yıllardır sandıkta görüşürüz mesut bey diye yazıpta onu kendilerinin gönderdiğini sanmışlardı yıllarca.şehir efsanesi.

Burada bazı yorumlar var şaka gibi. sankim emre değilde Hulk
biggrin.gif

Aynısını yazacaktım da bir Fenerbahçeli dünyaya bedeldir gibilerinden bir sakil görüş hakim buralarda.

Adam sahanın ortasında evire çevire döverdi Emreyi üstüne bizimkilerden bir kaç tanesi de kim vurduya giderdi ayıracam derken.

Ulan Ahahahahahhahahahah :D :D :D

Yahu daha seçim günü yazdım, Adana'nın en merkezi semtlerinden birinde oy kullanmaya gittiğim okulda yaklaşık 1 saat takıldık ve tek bir Fb formalı görmedim. Neyin sandığından bahsettilerse yani hakikaten gaza gelip formayla giden var mıydı onu bile merak etmedim. Bu liselilerin çoğunun yaşı oy kullanmaya bile yetmiyor zaten diğerlerinin de siyasetten anladıkları tek şey başkanları tasmalarını nereye doğru tutarsa oraya havlamaktır.

Emre Belözoğlu´nun bundan sonraki misyonu[https://img]

Burada bazı yorumlar var şaka gibi. sankim emre değilde Hulk [https://img]

Armandez

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk

elexir1907

Spor Toto Süper Lig 28.Hafta / Galatasaray - Fenerbahçe

bos.gif

Biz bu maçı 10 kişiyle bile bitiremicez bu gidişle sahada her faule istisnasız faul çalan bir hakem var.

her faule faul çalan hakem :)

bos.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt