Antu'dan Enstantaneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bme-TKUCYAAM0l4.png:large

tesebbus un cezasi yokmus, normal sey mis, mal vallah bunun anasi babasi yokmu :DD

Şikeye teşebbüs edeceksin ki şike yapasın enayiler. O takımı tutmak için geri zekalı olmanın şart olduğunu bir kez daha göstergesi.

[attachment=9810:upload_2014-5-1_0-47-9.png]

Bu ne lan yönetici duyum aldık diyor. Kiğılı dediyse o azıcık umut da yok oldu diyebiliriz :asd: Ayrıca gerekçeli karar gelmiş işte itiraf etmiş resmen.

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-1_0-47-9.webp
    upload_2014-5-1_0-47-9.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 862
[attachment=9811:adas.png]

Ya dalga geçmeyim geçmeyim diyorum da ne deyim şimdi buna yani #antukafası her yerde diye boşuna demiyoruz.Adama şampiyonlar ligi müziği diyoruz gitmiş uefa 2012-2013 sezonu diyor. ŞL'den bu kadar mı uzak kaldınız arkadaşlar hayırdır? Allah korumuş ki bunlar kupayı almadı yoksa ne görgüsüzlükler dönecekti.

Ekli dosyalar

• adas.webp
    adas.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 800
Antu' dan. Dün akşamki final maçı oynanırken... Kopmak garanti...:D Bu da maç linki... Antu.com Cep Forumları

Mesajı Gönderen: ordi24:cLink:0764865

Takım komple adet görüyor sanırım.

Sainz - 05.05.2014 21:21

Yakup´un önüne leğen koysan atamaz.

Neymiş efendim biz bunların şampiyonluklarına gölge düşürmeye çalışıyormuşuz. :)

Kadıköy de kaldırdığımız kupanın ardından ortalığı yerle bir edip de gölge düşürmeye çalışanlar söylüyorlar bunu. :D

Ortada bir Galatasaray-şikebahçe finali varsa, o maçın galibi bellidir. :)

[attachment=9888:Ekran Alıntısı.PNG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    36 KB · Görüntüleme: 671
ok.gif
Şirin Baba - 07.05.2014 21:42

bos.gif

Valla arkadas‚ ben gs´nin futbolda bu tur bir finali kaybettigini pek gormedim acikcasi. Insallah EsEs goller bulur kupayi alir‚ ama sanmiyorum.

ok.gif
sarılaci-1907 - 07.05.2014 23:20

bos.gif

keşke biz alsaydık

sahi biz ne zaman elendik‚ onu bile hatırlamıyorum‚

fenerbahçeli teknik direktölerin ve başkanın türkiye kupasına önem vermemesine hayret ediyorum‚

ders seçen öğrenci gibi‚ bunlar da kupa seçiyorlar‚

Türkiye kupasını almak kadar kolay bir şey var mı ya? Anadolu takımlarını ciddiye al hepsini ele‚ finalde 6S gelir onu zaten %99 yeniyoruz‚ bu kadar basit..

Yani bu kadar basit olmasına rağmen yönetim ve teknik direktörlerin bu aymazlığına bir anlam veremiyorum.

Zaten Avrupada yoksun‚ asılsana işte 2 kupaya birden.

insan gerçekten hayret ediyor

ok.gif

bos.gif

keşke biz alsaydık

fenerbahçeli teknik direktölerin ve başkanın türkiye kupasına önem vermemesine hayret ediyorum‚

Türkiye kupasını almak kadar kolay bir şey var mı ya? Anadolu takımlarını ciddiye al hepsini ele‚ finalde 6S gelir onu zaten %99 yeniyoruz‚ bu kadar basit..

Yani bu kadar basit olmasına rağmen yönetim ve teknik direktörlerin bu aymazlığına bir anlam veremiyorum.

Tabi ya, finale kal 6S gelir, zaten %99 yeniyorlar. Zaten o yuzden kupa finalinde en son karsilastigimizda 5 tane verdik ellerine. Kalli doneminde tarihlerinin en basarili sezonunda hem kupa'da hem lig'de supurduk. Gerets zamaninda da ikili averajda bizi elemislerdi.(2-1, 3-2)

Mesajı Gönderen: hubup1907:cLink:1617644

üzülerek söylemeliyim ki % 99 yeniyoruz sözü kendimizi kandırmak.

ğs ile yaptığımız maç sayısına değil final sayılarına bakarsak o oranda kaybettiğimizi görürsünüz.

takımlarımızın final kaybetme istatistiğinin yüksek olması üzücü bir durumdur.

Finallerde kaybediyoruz ama finalde 6S´ye kaybetmiyoruz‚ gidip saçma takımlara kaybediyrouz.

6S ile Türkiye Kupası yarı finali vardı ve kazandık 2000 li yılların başında

Biz finalde hep diğer dandik takımlara kaybediyoruz.

Ben de diyorum ki dandik takımları ciddiye alıp elersek‚ finalde 6S gelirse onu da büyük ihtimalle eleriz zaten.

Sorun ciddiye almamakta.

hahaha 2000 yılında yarı finali kazandık diyor hala, arkadaş son 3 senede 2 süper kupa birde sahanızda kupa kaldırdık hepside final maçı,daha önce yine sampiyonluk macı ve nondanın golu,5-1kupa finali,graham souness olayı :) ve daha niceleri,hangi dunyada yaşıyor bunlar acaba.

sarılaci-1907 - 09.05.2014 12:59

bos.gif

Mesajı Gönderen: hubup1907:cLink:1617644

üzülerek söylemeliyim ki % 99 yeniyoruz sözü kendimizi kandırmak.

ğs ile yaptığımız maç sayısına değil final sayılarına bakarsak o oranda kaybettiğimizi görürsünüz.

takımlarımızın final kaybetme istatistiğinin yüksek olması üzücü bir durumdur.

Finallerde kaybediyoruz ama finalde 6S´ye kaybetmiyoruz‚ gidip saçma takımlara kaybediyrouz.

6S ile Türkiye Kupası yarı finali vardı ve kazandık 2000 li yılların başında

Biz finalde hep diğer dandik takımlara kaybediyoruz.

Ben de diyorum ki dandik takımları ciddiye alıp elersek‚ finalde 6S gelirse onu da büyük ihtimalle eleriz zaten.

Sorun ciddiye almamakta.

hahaha 2000 yılında yarı finali kazandık diyor hala, arkadaş son 3 senede 2 süper kupa birde sahanızda kupa kaldırdık hepside final maçı,daha önce yine sampiyonluk macı ve nondanın golu,5-1kupa finali,graham souness olayı :) ve daha niceleri,hangi dunyada yaşıyor bunlar acaba.

ok.gif

bos.gif

keşke biz alsaydık

Aynen bize karşı kazandıkları finalı hatırlamıyorum ben.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt