Apple, iOS 26 ile iPhone Deneyimini Zenginleştiriyor

Geçen ekim ayı itibariyle 16 prova geçiş yapmıştım. Ama gscye Android ile giriyorum. Appleda her serinin kronik sorunları var. Kimse yazmaz etmez ama bazıları çok can sıkıcı. 16 prodan bildiğim wifi sorunu 5 ghz ile 2.5 ghz arasında geçiş sorun oluyor ve bağlantı arada kopuyor. Pil her seride çok kötü. Benim için en büyük sorun ekranda yazılımsal ölü alanlar var. Misal kenarda reklam çıkıyor x e basıp kapatamiyorsun ölü alanda kalıyor. Her seride var bu sorun ve çözmüyor yavşak Apple. Siteyi olceklendirme de çok sıkıntı var. Video deneyimi de üst segment bir Android gibi değil. İki telefon kullanıyorum Apple gerçekten kaotik ve sınırlayıcı artisi stabilite. Android 3 seneye hızda düşme vs yazılımsal sorunları da beraberinde getiriyor. Şu Apple stabilitesini Androide koysak dehşet bir şey çıkacak ortaya.

HEMzT3TaIAE3AcO

parasi ayfon almaya yetmeyen bebeleri gergin gibi gördüm bu konuda

telofonda yer kalmadığı bahanesiyle yüklemiyor puşt iphone

Iphone 13 için yüklesek ne olur yavaşlar mı uçar mı

Kötürüm mü olur güldürüm mü olur

Göz alıcı ve olağanüstü yenilikler..

Heyecan verici güncellemeler..

Sanırsın teknoloji devrimi 🤣🤣🤣

Apple lan bu!!! En fazla ikonların görünümünü değiştirmiş, yenilik diye yutturuyordur..

"Apple, iOS 26 ile iPhone Deneyimini Zenginleştiriyor" in alt metni ben zenginleşiyorum sen apple kullanıyorsun diye ama işte senin de deneyimin zenginleşiyor yersen

Geri
Üst Alt