Ara Transfer Dönemi Sona Erdi

Nokta transfer olarak baktigimizda, Alex Telles ve Veysel Sari transferlerini sayabiliriz.

Ikisi de ilk 11´de yer bulacaklardir ve faydali olacaklardir. Özellikle Süper Lig (Veysel)

Burdisso transferi idarelik bir cözüm gibi görünüyor. Bizi sasirtirsa bonservisi de alinir.

Izet Hajrovic de ilk 11´i zorlayabilecek kapasitede bir transfer ama kontenjan sisteminde ne kadar sans bulacagini görecegiz.

Diger transferlerin hepsine alternatif ve yatirim olarak bakiyorum.

Güzel ve genis bir kadro olusturduk. Artik gerisi Roberto Mancini´ye kalmis.

Ara transferin özeti şu: Yaz'ın yapmamız gereken transferleri o sırada uyuduğumuz için şimdi yapmak zorunda kaldık.

O uyku dönemi bize neler kaybettirdi inşallah farkındadır bunun sorumluları.

Transferler baslamadan önce düsündügüm sey : Mancini ile bir cok yeni Futbolcu gelecek

Transferler basladiktan 1 hafta sonra : transfer yapmicak sak neden Mancini yi getirdiniz ?

Transfer bittikten sonra : bastan umdugum oldu

takim a genc isimler geldi üstüne bir kac de kaliteli oyuncular. Kisin kaliteli adam lar bu sefer pahali ya mal olurdu, yoksa Wesley gibi bir sans ciksa, baskan kapardi, yazin ama en az bir büyük transfer bekliyorum =)

En umutlu olduğum Koray Günter. Çok şeyler bekliyorum.

Telles takımın bankosu olacaktır.

Hayro bizleri yanıltacak.

Ontivero yu izlemek için sabırsızlanıyorum.

Salihten umudum yok.

Umut kendini geliştirmesi lazım.

Burdisso ya patlar ya pırtlar ortası yok:)

Veysel konusunda çekimserim izlemişliğim yok fazla.

Oğuzhan için Manisalı olmama rağmen hiç bir bilgim yok

Beni konunun bir de maddi boyutu düşündürtüyor.

Ama sonra diyorum ki '10 tane yönetici var, heralde hesap kitap işini iyi yapıp almışlardır bu oyuncuları'

Unutulmasi zor bir donem gecirdik..

Burdisso Mancini'nin 3. veya 4. tercihi bence. Chedjou'nun Fatih Terim'in 3. veya 4. tercihi olduğu gibi.

Yeni katilanlarla söyle bi kadro olabilir:

-----------muslera-----------

veysel-semih-burdisso-alex

--------melo----selcuk-------

hajrovic---sneijder----emre

------------burak-------------

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takima birden bu kadar degisiklik zarar verebilir. Bence usul usul yeni oyunculari monte etmek gerek takima.

[attachment=7409:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 128
An itibariyle biz aşırı gençleştik bu maçlara da yansıyor son maçta yeni transferlerin bir bölümü olmadığı halde ilk 18'de 5 oyuncumuz 23 yaş altıydı..

Kadromuzda ise 30 oyuncudan

10 oyuncu 23 yaş altı

7 oyuncu 30 yaş üstü

bence iyi durumdayız şuan 7 oyuncudan Drogba sezon sonu ayrılacak büyük ihtimalle.. Diğerleri 3. kaleci Aykut, Gökhan Zan.. Diğerleri 30'una yeni girmiş oyuncular Melo,Eboue,Umut gibi..

Fener ise en yaşlı bir takım durumunda şuan;

24 oyuncusunun 3'ü 23 yaş altı.. 10 oyuncusu ise 30 yaş üstü

ve 30 yaşının üstünde bir çok ismi takımın en önemli isimleri.. Volkan,Egemen,Alves,Emre,Kuyt,Baroni,Meireles,Kuyt,Webo gibi... En genç yabancısı 26 yaşındaki Emenike, Sow 28 yaşında..

Alper,Salih,Mert hariç gelecek vaadeden oyuncusu yok, Caner'inde 25 yaşında olduğunu düşünürsek bu 4'ü hariç Fener'in geleceği yok şu an..

Geri
Üst Alt