Arçelik: "Milli takım EURO 2020'de finale çıkarsa mayıs ayında alınan ücretleri iade ediyoruz"

Konusu açılmışken ben de TV almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda ondan Samsungla ilgili birşey soracağım.

Televizyonu internete bağlayınca çok reklam oluyormuş menüde falan. Doğru mu bu?

Konusu açılmışken ben de TV almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda ondan Samsungla ilgili birşey soracağım.

Televizyonu internete bağlayınca çok reklam oluyormuş menüde falan. Doğru mu bu?

Dogrudur ama Internet‘de cözumü varmis.
Öyle duydum arkadaslardan kapatabiliyormusun.

Hangi Model aldin?

Benim yakinlar Samsung‘dan LG‘ye gectiler hepsi memnun.
Bende Sony‘den LG‘ye gectim, cok memnunum.

Dedigim gibi Sony, Philips, Toshiba, JVC , Thomson , Loewe gibi markalar hepsini bunlardan aliyor 2 sene önce Samsung bile burdan aliyordu panelleri.
2014te aldım 47LA640S

Bir senedir kullanıyorum. Hiç görmedim. Böyle bir şeyi de ilk kez duyuyorum.

Her ne kadar Ali Koç faktörü de olsa Arçelik gerçekten yerli bir oluşum. Genel olarak yerli tedarikçiyi destekler, Vestel gibi her şeyi Çin'den ithal etmez.

TV kalitesi olarak da panellerin hepsi zaten Samsung'tan alınıyor. Samsung model TV'ler ile aralarında aman aman bir fark da yok. Marka takıntısı olmayan ve bütçe sıkıntısı çeken insanlar için Arçelik ile Samsung arasında hiç ama hiçbir fark yok.

Ben Telefunken almıştın smart TV;hem fiyatı uygun hem de Vestel yan ürünü olduğu için Vestel servis garantili idi.Kablosuz bağlantı ile Netflix, Beinconnect, Blutv,Puhu TV, YouTube vs. bütün uygulamalar var.Uygun bir şeyler isteyen arkadaşlara önerebilirim bu cihazı.İki katı para verip Arçelik alıp Koç'un zenginliğine zenginlik katmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt