Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsung kullan kore urunu
Konusu açılmışken ben de TV almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda ondan Samsungla ilgili birşey soracağım.
Televizyonu internete bağlayınca çok reklam oluyormuş menüde falan. Doğru mu bu?
2014te aldım 47LA640SHangi Model aldin?
Benim yakinlar Samsung‘dan LG‘ye gectiler hepsi memnun.
Bende Sony‘den LG‘ye gectim, cok memnunum.
Dedigim gibi Sony, Philips, Toshiba, JVC , Thomson , Loewe gibi markalar hepsini bunlardan aliyor 2 sene önce Samsung bile burdan aliyordu panelleri.
Vestels.a arçelik mi vestel mi öneriniz?
Nasıl yani?Benim evde 20 yıllık tüplü televizyon duruyor, memnunum.
Yılda iki veya üç kez görüşüyoruz.
Ne öyle 55 inch, 4k vs
Ünide eve çıkarken, memleketten eski televizyonu getirmiştim.Nasıl yani?
Bilmiyorum var mı. Benim okuduklarıma göre yok. Herkes dert etmiş bu olayı bayağı rahatsız ediciymiş.Dogrudur ama Internet‘de cözumü varmis.
Öyle duydum arkadaslardan kapatabiliyormusun.
2014te aldım 47LA640S
Bilmiyorum var mı. Benim okuduklarıma göre yok. Herkes dert etmiş bu olayı bayağı rahatsız ediciymiş.
O zamanlar 2600 civarıydıAyiptir sormasi kaca aldin ?
Burda bulamadim , avrupa’da pek satilmamis
Bilmiyorum var mı. Benim okuduklarıma göre yok. Herkes dert etmiş bu olayı bayağı rahatsız ediciymiş.
Konusu açılmışken ben de TV almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda ondan Samsungla ilgili birşey soracağım.
Televizyonu internete bağlayınca çok reklam oluyormuş menüde falan. Doğru mu bu?
Bende samsung tv kullanıyorum ama hiç reklam görmedim.
Bir senedir kullanıyorum. Hiç görmedim. Böyle bir şeyi de ilk kez duyuyorum.
Vallah bilmiyorum sadece Amazon'da ürün degerlendirme bölümlerinde okumustum televizyon modellerini incelerken.