Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
amerikada dogmayanlar baskan olamıyor diye biliyorum
Aynen, imkansizi öne atıp prim yapıyorlar. Dertleri asla o parayi geri vermek değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amerikada dogmayanlar baskan olamıyor diye biliyorum
Mesela iPhone Çin'de üretiliyor da parçaları Çin parçaları değil diye biliyorum. Sadece işin montaj kısmını yapıyorlar. Diğer markalar da aynı şekilde. Nike ayakkabılarını Çin'de üretiyor ama teknoloji ve parçalar ABD'den geliyor.Artık bilinen bir çok marka bile üretimin Çin'de yaptırtıyor. Dikkat etmek gereken Çin malının, Çin malı olmaması.
Reis Mart başında bisikletin jantları değiştirttim her gün 30 km. işe gidip geliyorum düne kadar (bugün malum) gayet sağlam, bir önceki sefer de işin üstadına gitmeye üşenip ahbaplıkta var diye mahelle de olana yaptırdığım da Çin malıydı ve kısa zaman da fena patladı öyle diyim. Bir daha mı tövbe.Mesela iPhone Çin'de üretiliyor da parçaları Çin parçaları değil diye biliyorum. Sadece işin montaj kısmını yapıyorlar. Diğer markalar da aynı şekilde. Nike ayakkabılarını Çin'de üretiyor ama teknoloji ve parçalar ABD'den geliyor.
Valla uzun bir zamandır Çin malı olduğunu bildiğim bir şeyi evime sokmam ha zorda kalırım alternatifi yoktur vs. o zaman alırım da bu kadar kalitesiz ve dayanaksız şeyler üreten, dünyada çakmasını üretmediği bir şey kalmamış bir ülkenin malını hayatta isteyerek almam.Reis Mart başında bisikletin jantları değiştirttim her gün 30 km. işe gidip geliyorum düne kadar (bugün malum) gayet sağlam, bir önceki sefer de işin üstadına gitmeye üşenip ahbaplıkta var diye mahelle de olana yaptırdığım da Çin malıydı ve kısa zaman da fena patladı öyle diyim. Bir daha mı tövbe.
Çakma mal uretimi konusunda dunyada cinden sonra 2.yizValla uzun bir zamandır Çin malı olduğunu bildiğim bir şeyi evime sokmam ha zorda kalırım alternatifi yoktur vs. o zaman alırım da bu kadar kalitesiz ve dayanaksız şeyler üreten, dünyada çakmasını üretmediği bir şey kalmamış bir ülkenin malını hayatta isteyerek almam.
Ben ikisinde de alırken Çin malı olduğunu bilmiyordum, geçen zincir değişiminde arkadaşa sordum yok abi bir sıkıntı dedi. Dedim öbürü çakma bir şeydi belli. Dedi abi bu Çin malı ama o Çin malının, Çin malıydı. En doğru şey işi bilen yerden şaşmamak. Son yıllarda genel anlamda bir kere şaştım sonuç ortada.Valla uzun bir zamandır Çin malı olduğunu bildiğim bir şeyi evime sokmam ha zorda kalırım alternatifi yoktur vs. o zaman alırım da bu kadar kalitesiz ve dayanaksız şeyler üreten, dünyada çakmasını üretmediği bir şey kalmamış bir ülkenin malını hayatta isteyerek almam.
200 avromu ver önce
doğmadığımı nereden biliyorsun renktaş, ebem misin?amerikada dogmayanlar baskan olamıyor diye biliyorum
Ebeyindoğmadığımı nereden biliyorsun renktaş, ebem misin?
Yerli malı da almıyorum ki zaten. Evet ucuz oluyorlar ama ucuz diye alırsak daha çok zarara gireriz. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye atasözleri vardır Yahudilerin.Çakma mal uretimi konusunda dunyada cinden sonra 2.yiz
Koç grubu markası olmasından ziyade teknolojide yerli malı ve Çin malı almam. İkisi de dandikler.
dogdugun yer degil doydugun yer onemli.doğmadığımı nereden biliyorsun renktaş, ebem misin?
Japonya ve Kore de aynı toprakların ülkeleri ama onlara güveniyorum mesela. Adamlar gerçekten daha kaliteli daha güvenilir ürünler üretiyorlar. Bu zamana kadar ürettikleri hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım valla.sharp, jvc, sony en iyi tv'lerdendi. ama tr'ye sharp hiç uğramadı bile dandik bir iki modeli dışında. jvc nin de isim hakkını vestel mi ne almıştı. japon malları bana güven vermiştir. aldığım toshiba laptop 10. senesini devirdi. herifler zaten sağlam mal yaptığı için piyasadan çekildi.
Arçelik'in beyaz eşyası dışında diğer elektronik ürünlerinin alınmaması gerektiği söylenir.Tvleri nasil bunların alınır mi lazim bir tane bana
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sharp, jvc, sony en iyi tv'lerdendi. ama tr'ye sharp hiç uğramadı bile dandik bir iki modeli dışında. jvc nin de isim hakkını vestel mi ne almıştı. japon malları bana güven vermiştir. aldığım toshiba laptop 10. senesini devirdi. herifler zaten sağlam mal yaptığı için piyasadan çekildi.
Türplü TV v.s. eskinin ürünleri daha dayanıklıydı.Japon Sony tüplü televizyon 20 sene kullandık. LCD televizyonlar çıkınca kenara çektik.
Toshiba laptop um 12. Senesinde bozuldu. Aslında bozulma da denmez kaldırmaz oldu hiçbir şeyi.