Arda Güler Resmen Real Madrid'de

CV'ye bir kere Real yazdıktan sonra 20 sene boyunca istediği her takımdan kontrat alır. İyi hamle.
Bu mantikla bizim de Yusuf'u herhangi bir yere rahatca satabilmemiz lazim.
Eger ki Real'de tutunumazsa illa alicilari olacaktir ancak ust seviye bir takimi uzun sure unutmasi gerekecektir.

Twitterda biraz goz attım, barca ve real taraftarları cidden ardayı önemsiyor ve bir yarış içindeler, bence artık bi karar versin ve gündemi meşgul etmesin ama, arda güler cidden çok önemli bi yetenek. Umarım geleceği de çok parlak olur

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Real'de 2-3 sene sonra rotasyon oyuncusu olmayı bekleyeceğine Sevilla'da falan daha fazla şans bulabilirdi.

Çocuk kendinde şu Barça’da yer edinme baskısı oluşturacak derken Real’e giderek çok acayip bir karar verdi. Ya Real’in projesi çocuk üstünde baya yoğun, değilse ve Arda’nın kişisel tercihine bağlı kalındıysa baya ilginç.

Hedefleri ve potansiyeli doğrultusunda kaçmak istemesi çok normal.

2e706712-9995-4cc3-a0fa-2b2517a03571.webp

isparta hak etti bu cocugu

Arda tutarsa dünya yıldızı olur. Tutmazsa çökmeliyiz.

Yolu acik olsunda en sacma takima gitti kendi adina

4-3-3 oynuyorlar

Os imkansiz o 3 + (Modric ve Kroos) hayvan arasinda

Sagsa Valverde + Rodrygo

Keske Freiburga kiralansa ya da Augusburga.
Ya da direkt RBL veya BVB transferi

Yolu acik olsunda en sacma takima gitti kendi adina

4-3-3 oynuyorlar

Os imkansiz o 3 + (Modric ve Kroos) hayvan arasinda

Sagsa Valverde + Rodrygo

Keske Freiburga kiralansa ya da Augusburga.
Ya da direkt RBL veya BVB transferi
Valverde kötü bir sezon geçirdi. Yaz kampında bir görmek isterler sağ tarafta.

Ellerinde Reinier diye genç brezilyalı var ornek olarak.

Neyse kendi bilir Arda ne yapacaksa yapsin beni ilgilendirmez gerisi.

Alınır da 1-2 seneliğine orta sıra İspanyol takımlarına kiralanırsa kendisi için de daha iyi olur. Şu anki haliyle Real Madrid'de kadroya girme ihtimali yok gibi bir şey.

Ama her türlü helal olsun, konuşulan takımlara bak Barcelona ve Real Madrid. Ben iyi bir transfer yapabileceğini düşünüyordum ama hemen bu kadar hızlı olacağını düşünmemiştim. Yalnız bu takımlara gidip yok olan oyuncu örneği de çok ona da dikkat etmek lazım. Bu kadar çabuk tepeye çıkmak her zaman iyi bir şey olmayabiliyor, oyuncu düştüğü zaman daha fena düşüyor.

Çocukta gerçekten yıldız potansiyeli var, kısa zamanda parlayabilir ama şu anda Madrid'e gidip kadroya girememe durumu olursa -ki muhtemel- gelişimini olumsuz etkileyebilir. Oynamayan oyuncu paslanıyor abi, kim olursa olsun. Bir de artı tarafı söyleyelim, Modric'le aynı takımda olmak. Dibinden ayrılmaması lazım. Çok büyük fırsat.

Vinicyustan formayi alacaktir.

az önce radyo golde muhabir bir abla Arda'nın FC Barcelona ile anlaştığı ve fbye kiralanmayacağını söyledi. arda Türkiyeden hiçbir takıma gitmek istemiyormuş

Geri
Üst Alt