arda güler

Bir kac gedikli cl takimina karsi izlemedikce bi bok degildir bu arada
Dribling yetenegi olmassa da harcanir gider ,2000lerin basinda degiliz
arda da yuksek oyun zekası mevcut abi.bu yuzdende çalım attıgında öyle dikine değilde zekasıyla geçiyo.yani genelde tekniğiyle o an rakibi geçiyosa geçiyo.topu saklayarak çalım atıyo arda güler.ama oyun temposu yavas.ve bu sorun bence

arda da yuksek oyun zekası mevcut abi.bu yuzdende çalım attıgında öyle dikine değilde zekasıyla geçiyo.yani genelde tekniğiyle o an rakibi geçiyosa geçiyo.topu saklayarak çalım atıyo arda güler.ama oyun temposu yavas.ve bu sorun bence
Ayagi temiz
Kaliteli pas var
Ama duragan geldi bana

Messi 19 yasini hatirliyorum da ,fisek gibi kosardi birde

Ayagi temiz
Kaliteli pas var
Ama duragan geldi bana

Messi 19 yasini hatirliyorum da ,fisek gibi kosardi birde
eksiği ağır olmak zaten.bi de dinamo kiev hazırlık macıydı sanırım.çok pas hatası yapmıstı arda o maç,çok garanti görüyo bazı pasları

iyiler ama bizim u 16 kadar değiller.biz şampiyon olduk zaten
Türk futbolu için 2010-2020 arası dönemden daha iyi altyapılara sahibiz değil mi? Bir ara bizden hiç topçu çıkmıyordu resmen. Sürekli Avrupa'daki gurbetçilere yavşıyorduk. Şimdiki durum çok daha iyi her takımda değil mi?

Türk futbolu için 2010-2020 arası dönemden daha iyi altyapılara sahibiz değil mi? Bir ara bizden hiç topçu çıkmıyordu resmen. Sürekli Avrupa'daki gurbetçilere yavşıyorduk. Şimdiki durum çok daha iyi her takımda değil mi?
evet.özellik bursa altyapısında 3-4 tane arda güler mevcut diyebilirim.inanılmaz yetenekler var

Taraftar gözü ile çöp deriz, gerçekleri konuşursak çok iyi futbolcu olur azimle ve inançla çalışırsa.

Hani pes kariyer yapardık da alt yapıdan Ronaldo zidane regeni falan çıkardı 17 yaşında . Bu da bildiğin Alex regeni inanılmaz bir şans fener için

10 yıldır aynı seyleri söylüyor yalnız
10 yıl önce bu adamlar oynamıyordu işte. Şimdi oynuyorlar. Zaten o yüzden insan umutlanıyor. 10 yıl önce ya da 5 yıl önce ne cevherler harcandı gözümüzün önünde. Merih Demiral mesela Fenerbahçe'nin elinden kaçtı gitti. Şimdi Serie A'da top koşturuyor. Juventus yaptı. Zamanında Zeki Çelik deseler burun kıvrılırdı şu anda para versen de zor alıyorsun öyle adamları Avrupa'dan. Tıpkı Çağlar Söyüncü gibi. Önceden gerçekten insanlar yüzüne bakmıyordu bu tarz futbolcuların. Şimdi ise bu saydığım örnekler yüzünden "Ulan salakmışız galiba ya biz. Biraz bakalım altyapılara" demeye başlandı. O yüzden çağ Sergen Zeren gibi altyapıya gönül verenlerin çağı. :D

fenerin sportif başarısızlığı biraz daha devam etseydi ve fenerden bir avrupa kulübü koparsaydı keşke bu çocuğu kötü oldu

iyi futbolcu ama dünyanın en iyi wonderkid'i gibi pazarlanması sıktı. neyse beklentiyi ne kadar yükseltirlerse o kadar iyi, bi yerde patlayınca taraftarı hemen tepesine biner. febe'li olduğu için hiçbir zaman desteklemeyeceğimi de ayrıca belirteyim.

Geri
Üst Alt