- 3 Temmuz 2012
- 141.082
- 89.068
- 5.478
yuru git fblisinbugun içim dısım altyapı oldu.fb u 16yı da izledim bugun![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuru git fblisinbugun içim dısım altyapı oldu.fb u 16yı da izledim bugun![]()
arda da yuksek oyun zekası mevcut abi.bu yuzdende çalım attıgında öyle dikine değilde zekasıyla geçiyo.yani genelde tekniğiyle o an rakibi geçiyosa geçiyo.topu saklayarak çalım atıyo arda güler.ama oyun temposu yavas.ve bu sorun benceBir kac gedikli cl takimina karsi izlemedikce bi bok degildir bu arada
Dribling yetenegi olmassa da harcanir gider ,2000lerin basinda degiliz
????????bugun içim dısım altyapı oldu.fb u 16yı da izledim bugun![]()
yetenekli genclere bakıyorum????????
Ayagi temizarda da yuksek oyun zekası mevcut abi.bu yuzdende çalım attıgında öyle dikine değilde zekasıyla geçiyo.yani genelde tekniğiyle o an rakibi geçiyosa geçiyo.topu saklayarak çalım atıyo arda güler.ama oyun temposu yavas.ve bu sorun bence
eksiği ağır olmak zaten.bi de dinamo kiev hazırlık macıydı sanırım.çok pas hatası yapmıstı arda o maç,çok garanti görüyo bazı paslarıAyagi temiz
Kaliteli pas var
Ama duragan geldi bana
Messi 19 yasini hatirliyorum da ,fisek gibi kosardi birde
Var mı bir şeyler Sergen?bugun içim dısım altyapı oldu.fb u 16yı da izledim bugun![]()
iyiler ama bizim u 16 kadar değiller.biz şampiyon olduk zatenVar mı bir şeyler Sergen?
Türk futbolu için 2010-2020 arası dönemden daha iyi altyapılara sahibiz değil mi? Bir ara bizden hiç topçu çıkmıyordu resmen. Sürekli Avrupa'daki gurbetçilere yavşıyorduk. Şimdiki durum çok daha iyi her takımda değil mi?iyiler ama bizim u 16 kadar değiller.biz şampiyon olduk zaten
evet.özellik bursa altyapısında 3-4 tane arda güler mevcut diyebilirim.inanılmaz yetenekler varTürk futbolu için 2010-2020 arası dönemden daha iyi altyapılara sahibiz değil mi? Bir ara bizden hiç topçu çıkmıyordu resmen. Sürekli Avrupa'daki gurbetçilere yavşıyorduk. Şimdiki durum çok daha iyi her takımda değil mi?
Böyle şeyler çok umut verici. Bunları duymak da çok güzel. Teşekkürler bilgilendirme için.evet.özellik bursa altyapısında 3-4 tane arda güler mevcut diyebilirim.inanılmaz yetenekler var
10 yıldır aynı seyleri söylüyor yalnızBöyle şeyler çok umut verici. Bunları duymak da çok güzel. Teşekkürler bilgilendirme için.
10 yıl önce bu adamlar oynamıyordu işte. Şimdi oynuyorlar. Zaten o yüzden insan umutlanıyor. 10 yıl önce ya da 5 yıl önce ne cevherler harcandı gözümüzün önünde. Merih Demiral mesela Fenerbahçe'nin elinden kaçtı gitti. Şimdi Serie A'da top koşturuyor. Juventus yaptı. Zamanında Zeki Çelik deseler burun kıvrılırdı şu anda para versen de zor alıyorsun öyle adamları Avrupa'dan. Tıpkı Çağlar Söyüncü gibi. Önceden gerçekten insanlar yüzüne bakmıyordu bu tarz futbolcuların. Şimdi ise bu saydığım örnekler yüzünden "Ulan salakmışız galiba ya biz. Biraz bakalım altyapılara" demeye başlandı. O yüzden çağ Sergen Zeren gibi altyapıya gönül verenlerin çağı.10 yıldır aynı seyleri söylüyor yalnız