- 12 Temmuz 2009
- 60.932
- 24.285
- 3.138
BendeGolü atmadan 1 dk önce saydırdımmne yalan söyleyeyim. Bu çocuğun yeri kanat değil forvet arkası...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BendeGolü atmadan 1 dk önce saydırdımmne yalan söyleyeyim. Bu çocuğun yeri kanat değil forvet arkası...

İtaat et
Itaat edilecek duzeyde değilİtaat et
Montella: "Oyuna alırken bile acaba almasam mı diye düşündüm ama 3-0'da bir gol bulursak onunla, değiştirebiliriz belki skoru dedik."Madem oynayacak halde değil 0-3 olmuş maç dakika 70, organizasyon ve oynama kabiliyeti sıfır olan bir maçta niye alıyorsun oyuna adamı?
Maçı mı çevirecekmiş ki 4 tane gol hazırlayıp atıp. Ezber bir hamle bence.Montella: "Oyuna alırken bile acaba almasam mı diye düşündüm ama 3-0'da bir gol bulursak onunla, değiştirebiliriz belki skoru dedik."
Montella bilmiyor cidden futboluBu çocuğu ne zannediyorlar ben anlamıyorum. Keşke 11'de sağ kanatta başlatsaydı yine de görseydik defolarını. Futbol sadece yetenekle oynanan bir spor olsaydı binlerce yıldız çıkardı. Hayır bir yandan Arda'ya da haksızlık yapıyorlar konuyu bu kadar köpürterek. Jesus, Ancelotti, Montella vs. bilmiyor bir bizim romantik halkımız biliyor futbolu.
Montella malı bilmiyor.Bu çocuğu ne zannediyorlar ben anlamıyorum. Keşke 11'de sağ kanatta başlatsaydı yine de görseydik defolarını. Futbol sadece yetenekle oynanan bir spor olsaydı binlerce yıldız çıkardı. Hayır bir yandan Arda'ya da haksızlık yapıyorlar konuyu bu kadar köpürterek. Jesus, Ancelotti, Montella vs. bilmiyor bir bizim romantik halkımız biliyor futbolu.
Montella bilmiyor cidden futbolu
Montella futbolu bilmiyor demek de ayrı abartı. Tarzı bize hitap etmiyor deseniz neyse.Montella malı bilmiyor.