arda güler

Duzgun cocuk, o yuzden fazla duramadi ser yuvasinda.
Dunyanin en iyi kulubunde oynuyor, yetenekli, bu sene fizigini de gelistirdi.
Daha iyi olacak.

Madem oynayacak halde değil 0-3 olmuş maç dakika 70, organizasyon ve oynama kabiliyeti sıfır olan bir maçta niye alıyorsun oyuna adamı?

Madem oynayacak halde değil 0-3 olmuş maç dakika 70, organizasyon ve oynama kabiliyeti sıfır olan bir maçta niye alıyorsun oyuna adamı?
Montella: "Oyuna alırken bile acaba almasam mı diye düşündüm ama 3-0'da bir gol bulursak onunla, değiştirebiliriz belki skoru dedik."

Bu çocuğu ne zannediyorlar ben anlamıyorum. Keşke 11'de sağ kanatta başlatsaydı yine de görseydik defolarını. Futbol sadece yetenekle oynanan bir spor olsaydı binlerce yıldız çıkardı. Hayır bir yandan Arda'ya da haksızlık yapıyorlar konuyu bu kadar köpürterek. Jesus, Ancelotti, Montella vs. bilmiyor bir bizim romantik halkımız biliyor futbolu.

Bu çocuğu ne zannediyorlar ben anlamıyorum. Keşke 11'de sağ kanatta başlatsaydı yine de görseydik defolarını. Futbol sadece yetenekle oynanan bir spor olsaydı binlerce yıldız çıkardı. Hayır bir yandan Arda'ya da haksızlık yapıyorlar konuyu bu kadar köpürterek. Jesus, Ancelotti, Montella vs. bilmiyor bir bizim romantik halkımız biliyor futbolu.
Montella bilmiyor cidden futbolu

Montella malı bilmiyor.

Don carlo zeki bir hoca ,bu çocuğu kiraya vermesi lazım, fiziksel olarakta kas kütlesi olarakta dayaniklilikta gelişmeli

Gürcistan maçında da ne kadar sansasyonel bir gol atmış olsa bile kötüydü

Bugün de açık ara en kötü hücumcumuzdu

Kazımcan'a ezilen 1 herif netçede, fazla şaşırmamak gerek

kenan ile ikili oyun çalışmaları lazım. First touch kalitelerini kullanalım

Geri
Üst Alt