arda güler

Real Madrid'de 4-3-3'ün merkezine yerleşir diye düşünüyorum özellikle Kross'un ayrılığından sonra hocanın planında o bölgede oynatmak olabilir.

Sezon başı sakatlık yaşamasa bu turnuvaya çok daha hazır gelirmiş kariyeri açısından şanssız başladı fakat Real'de son dönemi ve milli maçlara bakınca iyi bir geleceği var.

Erdoğan'dan Montella'ya destek "Şimdi bugün hemen saldırmaya başlamışlar. Neymiş? Değişiklikleri zamanında yapmamış. Yok artık bırak da yani onu da o yapsın. Yok 60’ıncı dakikada olması lazım işte, niye 60’ıncı dakikada olmamış? Yani ben işin bu yanında değilim."

Real Madrid'de 4-3-3'ün merkezine yerleşir diye düşünüyorum özellikle Kross'un ayrılığından sonra hocanın planında o bölgede oynatmak olabilir.

Sezon başı sakatlık yaşamasa bu turnuvaya çok daha hazır gelirmiş kariyeri açısından şanssız başladı fakat Real'de son dönemi ve milli maçlara bakınca iyi bir geleceği var.
Camavinga varken imkansiz. Kaldi ki en fazla Diaz'in yedegi olur. Onu da gecmek cok zor deil ama Ancelotti once tecrube diyen bir hoca. Bu sene oynamiyorum diye huysuzluk cikarirsa hic sasirmam.

Ikili mücadelerde ezilen çocuğu nereye merkeze koyacaklar. Imkânı yok şu çocuk vücuduyla orta sahada.

sen sezon başı sakatlandı mı sanıyorsun?

;)

bakın dak 1.53

aynı şeyi diger maclarda yaptı

barışın önüne atsa barış zaten gidecek

56. sndeki daha beter

adam gibi verse barış ya gol atar ya da dijki attırır

kendi topa hiç koşmadığı için milletin koşu yoluna nasıl pas vereceğini bilmiyor

Bu arada 10 numarada oynayabilecek oyun görüşü yok bunda. Euro'da özellikle BAY'ın yaptığı koşularına atmayı akıl dahil edemediği paslarla bize güzelce gösterdi bunu.

Adama kızdım ettim ama Montella boşuna serbest oynatmadı bunu. Daha yetenekli bir Emre Akbaba gibi bu çocuk, sahada pozisyonsuz ama gol yollarında tehlikeli. En önemlisi şu cılız çocuk halinden kurtulması lazım, ikili mücadelerin hepsinde kendini anında yerde buluyor.

Kime pas veriyorsa 1 saniye sona almak için. Adamın oyunu bu.
Ben merkezci bir herif olmuş durumda. Tabi götünü kaldıranlar da ana sebep.
Madride dönünce Ancelotti bunu terbiye eder.

Mbappe koşu atacak bu da yok sana atmayacağım diyecek sol-sağ bek mevkisini arayacak top atmak için yada atıp hemen bana ver diyecek. Veremezlerse el kol.
Ninja kaplumbağa bunun ağzının yerini değiştirir. İlk transfer döneminde sürgüne gönderilir.

Çok değil 3-5 ay sonra milli maçlarda aynısını yapsın takım içinde tepki görmeye ve dışlanmaya başlar.

Son düzenleme:
Tekrar ediyorum çocuğun eğer bir yıldız olması isteniyorsa bu ülke insanı bu çocukları rahat bırakmalı.

Herbokolog gibi herkes milletin işine karışmamalı. Gerekiyorsa yedek kalacak yedekten girip skoru değiştirecek. 18 yaşında hebele hübele denilen oyuncunun önünde en az 15 sene daha futbol ömrü var bunun 10 senesini üst seviyede devam ettirebilir.
Götü boklu euro 2024'de oynayıp oynamaması geleceği açısından bir etkisi olmayacaktı. İnsanımız biraz mal olduğu için arda oynamazsa ölürüz biteriz kafasındaydı.
Takım içinde bu hareketler inanılmaz tepki aldığının kimse farkında değil. Bu devam ettiği sürece bir süre sonra çokta umrumda diyen oyuncuları görürseniz şaşırmayın.
Kaos yaklaşıyor.

Real Vallavülüdüd e filan kiralanır bu sene. Orada ne yapar belirsiz.

bence bu çocuk kariyerini avrupa'da bitirecektir. bir ihtimal tr'ye dönerse de gs'a gelecektir.

daha 17 yaşında fb'in kaotik ortamından kibar feyzo'daki şener şen gibi topukları g.te vura vura kaçtı.

bir daha o b.k çukuruna döneceğini asla düşünmüyorum.

Harbiden kızdırmış fb lileri. Ulan lavuklar çocuk her dk sizi mi takip edecek umrunda değildir artık. Umarım bir gün şanlı Galatasaray formasını giymek nasip olur kendisine.

Geri
Üst Alt