- 2 Temmuz 2011
- 139.633
- 59.867
- 5.488
Evet bodoslama dalman hoş olmadı,mevzuyla hic ilgin olmadan.sende bakiclik yap arda gulere avukat mustafaSabah akşam Ada süzgeç,Furkan koçak öven biri için iddaalı sözler sergey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bodoslama dalman hoş olmadı,mevzuyla hic ilgin olmadan.sende bakiclik yap arda gulere avukat mustafaSabah akşam Ada süzgeç,Furkan koçak öven biri için iddaalı sözler sergey.
Tamam kardeşim yaparım.Evet bodoslama dalman hoş olmadı,mevzuyla hic ilgin olmadan.sende bakiclik yap arda gulere avukat mustafa
Camavinga varken imkansiz. Kaldi ki en fazla Diaz'in yedegi olur. Onu da gecmek cok zor deil ama Ancelotti once tecrube diyen bir hoca. Bu sene oynamiyorum diye huysuzluk cikarirsa hic sasirmam.Real Madrid'de 4-3-3'ün merkezine yerleşir diye düşünüyorum özellikle Kross'un ayrılığından sonra hocanın planında o bölgede oynatmak olabilir.
Sezon başı sakatlık yaşamasa bu turnuvaya çok daha hazır gelirmiş kariyeri açısından şanssız başladı fakat Real'de son dönemi ve milli maçlara bakınca iyi bir geleceği var.
Ikili mücadelerde ezilen çocuğu nereye merkeze koyacaklar. Imkânı yok şu çocuk vücuduyla orta sahada.Real Madrid'de 4-3-3'ün merkezine yerleşir diye düşünüyorum özellikle Kross'un ayrılığından sonra hocanın planında o bölgede oynatmak olabilir.
Sezon başı sakatlık yaşamasa bu turnuvaya çok daha hazır gelirmiş kariyeri açısından şanssız başladı fakat Real'de son dönemi ve milli maçlara bakınca iyi bir geleceği var.
sen sezon başı sakatlandı mı sanıyorsun?Real Madrid'de 4-3-3'ün merkezine yerleşir diye düşünüyorum özellikle Kross'un ayrılığından sonra hocanın planında o bölgede oynatmak olabilir.
bakın dak 1.53
aynı şeyi diger maclarda yaptı
barışın önüne atsa barış zaten gidecek