Arda Güler'in Serbest Kalma Bedeli 17,5 Milyon Euro

Bu bacaksız aşırı abartılıyor, ben hatta A.K. adlı şahısın yabancılara bunu parlatması için para yedirdiğini düşünüyorum.

Kesinlikle kötü oyuncu değil ama öyle lanse edildiği gibi yüz yılın yeteneği falan da asla değil.

Ligde 900 dakika yani toplamda 10 maç oynamış çocuğu başımızın üstüne çıkardılar. Ne yapmış bu çocuk abi? Derbi mi almış? Bizim zil zurna sarhoş topçular bu yüz yılın en iyi Türk futbolcusu çocuğu kucağında gezdirdiler ASY'de.

Bu bacaksız aşırı abartılıyor, ben hatta A.K. adlı şahısın yabancılara bunu parlatması için para yedirdiğini düşünüyorum.

Kesinlikle kötü oyuncu değil ama öyle lanse edildiği gibi yüz yılın yeteneği falan da asla değil.

Ligde 900 dakika yani toplamda 10 maç oynamış çocuğu başımızın üstüne çıkardılar. Ne yapmış bu çocuk abi? Derbi mi almış? Bizim zil zurna sarhoş topçular bu yüz yılın en iyi Türk futbolcusu çocuğu kucağında gezdirdiler ASY'de.
Kesinlikle katiliyorum. Arti, bu algidan dolayi ozellikle Anadolu maclarinda cocuga milli servet muamelesi yapiliyor. Top ayagina gelince bakiyor rakipler ne yapacak diye. Bakmayinca ne olacagini Kazim ve digerleri gosterdi son macta.

yav beyler abartılıyor abartılıyor diyorsunuz da altyapıdan cıkan her topcu abartılır zaten. bı cocuk da biraz yetenekli olunca iş bu noktalara gelmiş. şu an üçüncü ligde oynayan adamlar hakkında bizim altyapıda iken bu forumda neler yazıldıgını biliyoruz hepimiz.

yav beyler abartılıyor abartılıyor diyorsunuz da altyapıdan cıkan her topcu abartılır zaten. bı cocuk da biraz yetenekli olunca iş bu noktalara gelmiş. şu an üçüncü ligde oynayan adamlar hakkında bizim altyapıda iken bu forumda neler yazıldıgını biliyoruz hepimiz.
1000dk oynamadan 18milyon cukkalıcaklar can sıkan durum bu

adam iyi yav.
bizim maçtaki haline bakmayın
fener bunun ayağına bakıyordu son maçlarda
bizim arda ile kıyas ediliyor ama bizimki oynamaya başladığında 19 yaşındaydı. bu eleman 18'e yeni girdi.

Aziz Yıldırım'ın bizim Arda'da yaptığı gibi teklif götürmek lazım aslında.

gelişmesi lazım daha çok
O sebeble 10/12 bandında anca yatırım alır

yabanci basini sok olmus fiyata, liverpool, barcelona, psg, ajax kapidaymis son 24h yabanci basini. 100 yillik yetenek dedigin adamda 17.5m yazmasi arda gülerin feneri hic totosuna takmadigi anlamina gelir, üstelik henüz yeni 18 oldu 😂

Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe, YouTube kanalından bir video yayınlandı. Videoda soyunma odasında oyuncularla teker teker tokalaşan Jorge Jesus, yıldız futbolcu Arda Güler'le de tokalaşmak istedi. Arda Güler İse Portekizli hocaya, İngilizce "Nereye gidiyorsun?" diye sordu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

çok sempatikk değil mi :sick::sick::sick::sick:

Bu çocukta değişik bir alıklık var, çözemedim.

%20 sonraki satıştan pay'ı 2.5 milyon € + oyuncu karşılığında gençlerbirliğinden almışlardı.
oyuncu vs gitmedi yanlış bilmiyorsam , en az 3 - 3.5 milyon ödediler kolpacılar bunuda 2.5'u da paylaşmıyor.

ulan paylaşsanız başarısız transfer olmuş olacak sanki ama o kadar karaktersizler ki.

Ayrılmak kendi açısından en doğru karar olur bizim lig böyle genç oyuncuların gelişimi açısından iyi bir yer değil hele hele fenerdeki toksik ortamda psikolojisinin bozulduğuyla kalırdı.17.5m euro da 1 sene oynamış genç oyuncu için çok iyi para iki taraf için de win-win olmuş

Geri
Üst Alt