- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Paranın yarısını Serbay'a versinler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katiliyorum. Arti, bu algidan dolayi ozellikle Anadolu maclarinda cocuga milli servet muamelesi yapiliyor. Top ayagina gelince bakiyor rakipler ne yapacak diye. Bakmayinca ne olacagini Kazim ve digerleri gosterdi son macta.Bu bacaksız aşırı abartılıyor, ben hatta A.K. adlı şahısın yabancılara bunu parlatması için para yedirdiğini düşünüyorum.
Kesinlikle kötü oyuncu değil ama öyle lanse edildiği gibi yüz yılın yeteneği falan da asla değil.
Ligde 900 dakika yani toplamda 10 maç oynamış çocuğu başımızın üstüne çıkardılar. Ne yapmış bu çocuk abi? Derbi mi almış? Bizim zil zurna sarhoş topçular bu yüz yılın en iyi Türk futbolcusu çocuğu kucağında gezdirdiler ASY'de.
1000dk oynamadan 18milyon cukkalıcaklar can sıkan durum buyav beyler abartılıyor abartılıyor diyorsunuz da altyapıdan cıkan her topcu abartılır zaten. bı cocuk da biraz yetenekli olunca iş bu noktalara gelmiş. şu an üçüncü ligde oynayan adamlar hakkında bizim altyapıda iken bu forumda neler yazıldıgını biliyoruz hepimiz.
tamam da gercekten verdilerse bu parayı, burdaki fenerliler abarttıgı icin mi verdiler?1000dk oynamadan 18milyon cukkalıcaklar can sıkan durum bu
Futbolda menajer ve PR'da çok önemli.tamam da gercekten verdilerse bu parayı, burdaki fenerliler abarttıgı icin mi verdiler?
Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe, YouTube kanalından bir video yayınlandı. Videoda soyunma odasında oyuncularla teker teker tokalaşan Jorge Jesus, yıldız futbolcu Arda Güler'le de tokalaşmak istedi. Arda Güler İse Portekizli hocaya, İngilizce "Nereye gidiyorsun?" diye sordu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.
çok sempatikk değil mi![]()