Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

arda_giris.jpg

Samimi değiller geçen yıl o sinemalı tezahuratları açıklasınlar önce.

Hagi ye ne zaman vurdular bel atlı bu ülkede. Lütfen sap ile samanı karıştırmayın. Çok çirkin bir olaydır bu. Ardanın tepkisi azdır.

Bende onu diyorum zaten saydığım oyuncular şarkıcı olacak kadar medyatikti, Davala'nın Milan'a gittiği son maçta Davala oyun kurucumuzdu takım dağılacaktı ama bu kadar düşüncesiz ve bildiğine buyruk davranmadılar. Arda'nın diğer oyunculara neden bel altı vurmuyolar onu sorgulaması lazım. Ben Arda düşmanı falan değilim ve Dünya da Arda'ya düşman değil ve hatta Arda da o dünyanın merkezinde değil. Bunu farkettiği gün herşey düzelir.

Bende onu diyorum zaten saydığım oyuncular şarkıcı olacak kadar medyatikti, Davala'nın Milan'a gittiği son maçta Davala oyun kurucumuzdu takım dağılacaktı ama bu kadar düşüncesiz ve bildiğine buyruk davranmadılar. Arda'nın diğer oyunculara neden bel altı vurmuyolar onu sorgulaması lazım. Ben Arda düşmanı falan değilim ve Dünya da Arda'ya düşman değil ve hatta Arda da o dünyanın merkezinde değil. Bunu farkettiği gün herşey düzelir.

Neden mi ? Çünkü Arda Türk futbolunda en üstte. Onunu üzerinden prim yapmak isteyenlerde çok fazla. Ama prim yaparkende bu kadar bel altı vurulmaz. Kendini Arda yerine koy bakalım. Kız arkadaşın ile senin resmini koyup "Seks yüzünden oldu" diye kocaman manşet atsalar. Miğden alırmıydı ?

Samimi değiller geçen yıl o sinemalı tezahuratları açıklasınlar önce.

açıklayayım renkdaş, daha önceki bir konuya yazdığım mesajdır.

Arda olayı yüzünden anlaşılan uA hain ilan edildi bazı arkadaşlar tarafından, madem konusu açıldı görüşlerimi yazayım o günkü protesto neden bu kadar büyütüldü anlamış değilim asıl saçmalık manasız yere bir protestoyu büyütmektir, o dönem takımın hali ortadaydı, Arda'nında hataları oldu,o zamanlar burada herkes ağlıyordu ama dert yanıyordu takımın düştüğü durumdan doğal olarak,hepimiz ruhsuzluktan şikayet ediyorduk.

Kimisi Gece alemlerimde, Kimisi sinema peşinde, Galatasaray RUHU yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine

tek sorun bumu yani ne var bunda başka nasıl protesto edilecekti, Ardaaaaaaaa seni protestooooooooooooo edyozzzzzzzzzzzz tamamm mıııı tribnler hep beraber böylemi, burada anlatılmak istenen şey başka kimsenin umrunda değil Arda'nın kız arkadaşı falan ama o dönem takımın hali ortadayken, ruhsuzluk almış başını giderken Arda'nın bazı hal ve hareketleri, tavırları , icraatleri yakışık almadı, taraftar buna sitem etti ve yukarıda yazılan bestede tribün dilidir sonuçta oradaki asıl ince nokta mesaj vermektir, ruhsuzluğa sitem etmektir,Arda'da bundan haklı olarak nasibini almıştır,amma büyütüldü bu mevzu, şimdi şu yazıyı paylaşacağım çok daha iyi anlatılmış.

Stada ilk girdiğimizde görülmemiş duyulmamış bir olayla karşılaştık. ASY'deki bütün pankartlar ters asılmış. Herkesin morali bozuk. Ama Diyarbakır taraftarıyla çok güzel diyologlar var aramızda. Daha sonra bu olayları da kaleme alacağım.

TEPKİ RUHSUZLUĞA

Birden Kapalı ve Eski açıkta Tribün jargonuyla yeni beste sesleri yükseliyordu. Taraftarlar yeni besteyi anlamaya çalışıyordu. Neydi peki o beste ?

Kimisi Gece alemlerimde, Kimisi sinema peşinde, Galatasaray RUHU yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine.

Söyleyin çok mu sey istedik? Formanın hakkını ver dedik. Biz yeri geldi 14 sene bekledik. Sizin gibi Ruhsuz görmedik.

Mantıklı düşününce beste çok güzel. Ne hikmetse yine hedefte ultrAslan var. Neymiş efendim sen nasıl ardaya tepki gösterirsin. Tövbe Haaşa Arda Peygamber mi ?

Arda Turan Galatasarayın bir evladıdır. Her zaman da Galatasaraylılığını gerile gerile yerine getirmiştir. Elinden geldiği kadar da mücade etmiştir. Fakat son zamanlarda performansı çok düşmüştür. Düşmesinin sebebi özel hatatı. Evet özel hayat kimseyi ilgilendirmez. Ama performansını etkiliyor ise ilgilendirir. Türk Futbol Tarihinin en pahalı kadrosu kuruldu ve kaptanı Arda.Büyük bir yükumluluk var üzerinde. Ama layıkıyle yerine getiremiyor son zamanlarda.

Takım Protesto edilirken Arda da protesto edildi. Yeri geldi Yuhalandı. Arda tepki gösteriyor. Beni nasıl yuhalarlar diye.

Peki iki sene evvel bu taraftar yine sana gündemde ilişkilerin olduğu donemde sahip çıkmamış mıydı. O zaman beste yapılmadı Arda'cım sana. Hatırlayalım neydi o beste

En güzel hatun yakışır sana

Bu sözümüz Arda Turan’a

Ne ona buna ne de bir başkasına

Paris Hilton yakışır sana

Ama arada bir fark vardı. O zamanki Arda şimdiki Ardadan 1000 kat daha iyiydi.

Peki Ahmet Çakar Ardaya Köpek dediğinde ultrAslan'ı eleştirenlerden hangisi Ahmet Çakara tepki gösterdi. ultrAslan Ahmet Çakara en güzel cevabı hem beste olarak ''Senden büyük Köpek mi var'' hem de pankart olarak ''sanmasınlar seni yanlız biz burARDAyız'' vermiştir.

Her zaman olduğu gibi destek esirgenmemiştir.

Bakın Arma sevdalısı dostlar ;

Arda ne zamandır oynuyor. Yetenekli bir oyuncu. Ama kendini medyanın da şişirmesiyle ''oldum'' olarak görüyor. Yeteneğinin üstüne koymuyor. Biliyoruz ki Arda daha iyisini yapabilir. Arda'nın kendini düzeltmesi ilk olarak kendi için çok iyi olacaktır. Sonra Galatasaray'ımız için.

Arda'nın küsmeye hakkı yok.

Arda Galatasaray kaptanıdır. Büyük düşünmek zorundadır. İlk golden sonra tribünlere giden Milan barosu alıp yedek kulubesine götürmenin alemi nedir? Neden insanları tahrik ediyordun? Vermek istediğin mesaj nedir ARDA'cım. Biz beraberiz Kenetlendik mesajı mı? Madem kenetlendin elin sivasında Teknik Direktörümüz tartaklanırken bir çapulcu tarafından neden kenetlenmiş değildiniz. LUCAS NEİL hırsıyla oynarken onun üzerine yürürken rakipler kenetlenmediniz. 30 Hafta boyunca neden kenetlenmediniz. Kenetlenmek Protestodan sonra mı aklınıza geldi. Bakın Tugay Kerimoğlu'na zamanında çok daha ağır protesto yapıldığında Tugay maçtan sonra yaptığı açıklmada Taraftar her zaman haklıdır diyor. Bir sonraki maç Taraftarın yanına gidiyor. Ama Arda efendi küsüyor. Yahu sen Galatasara Kaptanısın. Osman Tanburacı'nın dediği gibi ''Taraftar Raconu Kesmiştir'' Olay bitmiştir.

Bakın maçtan sonra Sabri ne diyor? Taraftar haklı..

Rijkaard ne diyor? Taraftar haklı. Bu protestodan ders çıkarmalıyız.

Adnan Polat ne diyor? Mesaj alınmıştır.

Neden mi ? Çünkü Arda Türk futbolunda en üstte. Onunu üzerinden prim yapmak isteyenlerde çok fazla.

İşte bu mantaliteyle Türkiye hep uyutuluyor. Bizde aslında çok petrol varda ABD çıkarttırmıyor gibi...

Hiddink ne dedi; Türkiye dünya 1. değil :D

Arda gün geçtikçe eriyor. her zaman diyorum Arda Gün geçtikçe dahada yoruluyor dahada yıpranıyor.

En güzel teklifte Avrupaya gitmelisin.

Fedakarlık falan filan hikaye ya git başka Futbol Takımına bak keyfine. Sen Yurt Dışında oynadıgın sürece Kral olursun. zaten 30 unda sonra Türkiyeye tekrar geleceksin.

Gecen sene siz bu adami yuhalarken, kiz arkadasiyla ilgili tezahürat yaparken aglamamis midir Arda? Arda Galatasaray taraftarlarina serefsiz diyemez tabii, icine atmistir o gün. Bugün bu adam sadece Erman'in sözleri yüzünden aglamadi, bir sürü olayin birikmesi sonucunda bugün bu psikolojide bu adam. Vicdaninizi rahatlatmaya calisiyorsunuz da yemezler..

Şu konuda bile ortak paydada buluşamıyoruz...

Adamın birisi çıkıp Galatasaray Kaptanına, futbolcusuna terbiyesizliğin dik alasını yapıyor, diğeri alıp onu manşet yapıyor.

Bu konuda bile buluşamıyoruz, bizim düşüncelerimiz değil ahlak yargılarımız, insanlığımız farklı. İyi ya da kötü demiyorum ama durum budur.

Şu konuda bile ortak paydada buluşamıyoruz...

Adamın birisi çıkıp Galatasaray Kaptanına, futbolcusuna terbiyesizliğin dik alasını yapıyor, diğeri alıp onu manşet yapıyor.

Bu konuda bile buluşamıyoruz, bizim düşüncelerimiz değil ahlak yargılarımız, insanlığımız farklı. İyi ya da kötü demiyorum ama durum budur.

Sorun bu zaten Arda konusunda eleştiri ben de yaptım ama ahlaksızlık ve terbiyesizlik karşısında durmayıp, burada Arda hatalı abi gibi sonuç çıkarma peşinde olanlara diyecek sözüm yok.Ülke olarak ruh hastası olduk.Her şeyi eleştireceğiz.Diyorum ya dedikoducu, kıskanç, iftiracı insanlarla dolu bu ülke.

Hiddink : Türkler günde bir kilo pastırma yesin, Dünya birincisi olur.

X : Bak gördün mü Hiddink ne diyor kanka demek ki Türkiye'deki petrolü ABD ele geçirmemiş.

Arkadaşın tezinin farklı bir versiyonu... :D

Gecen sene siz bu adami yuhalarken, kiz arkadasiyla ilgili tezahürat yaparken aglamamis midir Arda? Arda Galatasaray taraftarlarina serefsiz diyemez tabii, icine atmistir o gün. Bugün bu adam sadece Erman'in sözleri yüzünden aglamadi, bir sürü olayin birikmesi sonucunda bugün bu psikolojide bu adam. Vicdaninizi rahatlatmaya calisiyorsunuz da yemezler..

O günkü protestoyla ermanın dediklerinin ne alakası var, siz hiç takımını futbolcusunu protesto eden taraftar görmediniz mi? Yazıda herşey açık kimsenin umrunda değil Arda'nın kız arkadaşı falan.

Sorun bu zaten Arda konusunda eleştiri ben de yaptım ama ahlaksızlık ve terbiyesizlik karşısında durmayıp, burada Arda hatalı abi gibi sonuç çıkarma peşinde olanlara diyecek sözüm yok.Ülke olarak ruh hastası olduk.Her şeyi eleştireceğiz.Diyorum ya dedikoducu, kıskanç, iftiracı insanlarla dolu bu ülke.

Aynen, hatta sana teşekkür edecektim bu konuda. Diğer konularda çok sert eleştirdin Arda'yı. Biz de çok sert tartıştık, gereksiz laflar da ettik.

Ama burada olay futbol değil, taktik değil insanlık...

Aynen, hatta sana teşekkür edecektim bu konuda. Diğer konularda çok sert eleştirdin Arda'yı. Biz de çok sert tartıştık, gereksiz laflar da ettik.

Ama burada olay futbol değil, taktik değil insanlık...

Abi çok kötü bir durum ya yemin ediyorum hayatının en ağır sakatlığını geçirmiş bir adam ve bir gazete sevgilisi ile yan yana resimleri basıp o imayı yapıyor.Bu ülke adamı katil eder başka bir şey demiyorum.Ben böyle omurgasızlık görmedim.

Vay arkadaş, bir Arda topiğinde tartışma çıkmasın ya :D

Yarın Spor Manşetlerini merakla bekliyorum bakalım Ardayı Hangi Takıma göndercekler.

O günkü protestoyla ermanın dediklerinin ne alakası var, siz hiç takımını futbolcusunu protesto eden taraftar görmediniz mi? Yazıda herşey açık kimsenin umrunda değil Arda'nın kız arkadaşı falan.

Erman, Arda'yi aglatti diye bu kadar tepki aliyor bugün. Arda cok hassas, duygusal, kirilgan bir adam. Dis kapinin mandali konumunda bile olmayan Erman aglatabildiyse 1-2 lafiyla, ki Erman'in huyudur bu tarz laflar, baska futbolcu olsa güler gecerdi. Galatasaray taraftarinin ona yaptigi protesto karsisinda ne hissetmistir, ne kadar aglamistir düsünemiyorum.

Yahu birşeyler yapalım be, vallahi içim sızlıyor şu çocuğa şerefsizim.

Geri
Üst Alt