Serdar Ateş
Tecrübeli Üye
- 18 Mayıs 2010
- 6.729
- 1
- 1.173
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"
:SS: oyleyse klup alt yapida yetistirmeseydi veya kaptanliga getirmeseydi Arda basarili olmasaydi, Sinem Kobal ile cikmasaydi falan.. bu ulkede yasayabilmek icin hersey kapali kapilar ardinda olmali anlasildi.. kaptaniniza sahip cikmiyorsunuz ne diyim..
Bize neyse çıkıp ağlamasın bu kulübün onun aşk hayatından daha mühim problemleri var! Gülü seven dikenine katlanır medyatik sevgilin varsa o gazeteci, bu paparazzi yazar bu kadar net. Bana neyse eğer benim taraftarı olduğum kulübün gündemini böyle mevzularla meşgul etmesin. Ayrıca bana ne falan değil kamuoyuna, ulusal bir kanalda halka hitaben yapmış o açıklamayı, evinde konuşmamış anlaşıldı mı! Bu durumda hakarete girmeyecek dozda istediğim yorumu yaparım kimse de karışamaz. Ayrıca o bağnazlık diye yaftaladığın şey Türk örf adetidir bilgilerinize.
:SS: oyleyse klup alt yapida yetistirmeseydi veya kaptanliga getirmeseydi Arda basarili olmasaydi, Sinem Kobal ile cikmasaydi falan.. bu ulkede yasayabilmek icin hersey kapali kapilar ardinda olmali anlasildi.. kaptaniniza sahip cikmiyorsunuz ne diyim..