Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"

Bize neyse çıkıp ağlamasın bu kulübün onun aşk hayatından daha mühim problemleri var! Gülü seven dikenine katlanır medyatik sevgilin varsa o gazeteci, bu paparazzi yazar bu kadar net. Bana neyse eğer benim taraftarı olduğum kulübün gündemini böyle mevzularla meşgul etmesin. Ayrıca bana ne falan değil kamuoyuna, ulusal bir kanalda halka hitaben yapmış o açıklamayı, evinde konuşmamış anlaşıldı mı! Bu durumda hakarete girmeyecek dozda istediğim yorumu yaparım kimse de karışamaz. Ayrıca o bağnazlık diye yaftaladığın şey Türk örf adetidir bilgilerinize.

:SS: oyleyse klup alt yapida yetistirmeseydi veya kaptanliga getirmeseydi Arda basarili olmasaydi, Sinem Kobal ile cikmasaydi falan.. bu ulkede yasayabilmek icin hersey kapali kapilar ardinda olmali anlasildi.. kaptaniniza sahip cikmiyorsunuz ne diyim..

Sanmasınlar seni yalnız, biz hep buralARDAyız...

Gözlerim doldu izlerken röportajı.

alakasi bile yok alt yapi ile, iste altyapida yetismis 2 oyuncu emre ve Arda.. neden sadece Arda'yi hedef aliyorlar bir dusun..

Olayı Galatasaray'a getirmek istiyorsun lakin yine de değişen bir şey olmayacak. Emre'yi de hedef tahtası haline getirmediler mi zamanında? Mehmet Demirkol ile yaşadığı polemikler olsun, artan baskılar olsun. Ne değişti o zamandan bu zamana? Hiçbir şey. Medya ilk başta adamı uçurur, daha sonrada tutmaz yere çakılışını izler.

Biz burada ne kadar tepki verirsek verelim adamlar savaştan galip çıkmışlar gibi seviniyorlar. Bunu oturduğum yerden salladığımı zannetmeyin, azıcık tahmin edin; Bu adam ve haberi yayınlayan malum gazete artan tepkiler vesilesi ile reklamını en iyi şekilde yapmadı mı? Yaptılar. Belki amaçları Türk futbolunu sistematik olarak yok etmek olmayabilir ama hiçbir alanda sistemi oturmamış, hatta sistem diye bir şey olmayan bir ülkede medya ve reklam sektörünün bu kadar ön planda olması, bu ülkenin elde edeceği "sistemi" yavaşlatıyor, belki de geleceğini yok ediyor. Bu söylediklerim de her alan için geçerlidir. Başka yapacakları bir şey de yok, medya ve reklama bu kadar yatırım yapılan bir ülkede; medya, malzeme bulamazsa ekmek yiyemez.

Senin yaptığın yorum burada ayıptır be Galatasaraylılığa sığmaz.Adam sevdiğini de senin kritlererine göre mi seçecek.Ünsüz olsun, kaşı gözü olsun, efendi olsun, helal süt emmiş olsun.Sokağa çıkmasın. Arda magazinsel bir hayat yaşamıyor ki gayet seviyeli bir ilişki yaşıyor.Gazeteciler bu kadar üstüne düşüyorlarsa adam ne yapsın.Biri senin sevgilin hakkında böyle ima yapsın ne yaparsın az bilmemne yap diye.Böyle mantık olmaz, bu terbiyesizlik savunulmaz, Arda ne dese haklıdır bu durumda.

Ben Galatasaray'lıyım ne Arda, ne Servet, ne Baros hiçbiri bunun önüne geçemez. Doktor ya da hemşire bir kız arkadaşım varsa ilaç kokar bunun önüne geçemem. Sevgilin dizi oyuncusuysa her öpüşmeli sahnede, akşamları dışarıya her çıkışında, başınız ağrısa adınız gündeme gelir ve dolayısıyla bu kulübün adı medya manşetlerini süsler bunun önüne geçemezsiniz. Beckham gibi rahat bir adam değilse hiç kalkışmayacak böyle işlere. Beckham'ın karısının bir açıklamaları var okuyunca suratınız kızarabilir ama Beckham rahat dert etmiyor. Biri bana öyle bir iddiada bulunumaz kız arkadaşımın kim olduğunu kimse bilemez, bilirse o iş zaten ciddidir yoksa kimsenin adını kendimle çıkarmam bu gibi durumları düşünerek. Kız arkadaşımın semtine girmem birlikteyken bir tanıdık görür ona kötü bir söz gelir endişesiyle. Erkeğin düşünmesi gerekir bunları. Biri öyle bir iddiada bulunursa doktor raporuyla tokat gibi cevap veririm hiç muhatap olmam. Bakın şu rezalete 105 yıllık kulübün resmi internet sitesinde çıkan yalanlama metinine! Ayıp değil mi yazık bu kulübe futbol takımı Avrupa'da elendi, ligde tokat yiyoruz mütemadiyen kulübümüz ve kulübümüzün profesyonel futbolcusu ne işlerle uğraşıyor!

Zorunlu Açıklama: Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi - 13.10.2010 18:50 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Bu adama hiç cevap vermezsin kapanır konu gider.

Olayı Galatasaray'a getirmek istiyorsun lakin yine de değişen bir şey olmayacak. Emre'yi de hedef tahtası haline getirmediler mi zamanında? Mehmet Demirkol ile yaşadığı polemikler olsun, artan baskılar olsun. Ne değişti o zamandan bu zamana? Hiçbir şey. Medya ilk başta adamı uçurur, daha sonrada tutmaz yere çakılışını izler.

Biz burada ne kadar tepki verirsek verelim adamlar savaştan galip çıkmışlar gibi seviniyorlar. Bunu oturduğum yerden salladığımı zannetmeyin, azıcık tahmin edin; Bu adam ve haberi yayınlayan malum gazete artan tepkiler vesilesi ile reklamını en iyi şekilde yapmadı mı? Yaptılar. Belki amaçları Türk futbolunu sistematik olarak yok etmek olmayabilir ama hiçbir alanda sistemi oturmamış, hatta sistem diye bir şey olmayan bir ülkede medya ve reklam sektörünün bu kadar ön planda olması, bu ülkenin elde edeceği "sistemi" yavaşlatıyor, belki de geleceğini yok ediyor. Bu söylediklerim de her alan için geçerlidir. Başka yapacakları bir şey de yok, medya ve reklama bu kadar yatırım yapılan bir ülkede; medya, malzeme bulamazsa ekmek yiyemez.

ben olayi ne Galatasaray'a getiriyorum nede baska birine.. sen altyapi ile alakali bu haberler dersen benimde verecegim ornek boyle olur.. evet emrede yasadi bu sorunlari ama bitti gitti hicte Arda'nin dusuruldugu durumlara dusmedi.. ama son 2 yildir cok duzenli bir sekilde Arda yipratiliyor her konuda olan da Galatasaray'a oluyor yani kisaca meyve veren agac taslaniyor.. sistem ve medya konusunda diger yazdiklarina da katiliyorum..

Ben Galatasaray'lıyım ne Arda, ne Servet, ne Baros hiçbiri bunun önüne geçemez. Doktor ya da hemşire bir kız arkadaşım varsa ilaç kokar bunun önüne geçemem. Sevgilin dizi oyuncusuysa her öpüşmeli sahnede, akşamları dışarıya her çıkışında, başınız ağrısa adınız gündeme gelir ve dolayısıyla bu kulübün adı medya manşetlerini süsler bunun önüne geçemezsiniz. Beckham gibi rahat bir adam değilse hiç kalkışmayacak böyle işlere. Beckham'ın karısının bir açıklamaları var okuyunca suratınız kızarabilir ama Beckham rahat dert etmiyor. Biri bana öyle bir iddiada bulunumaz kız arkadaşımın kim olduğunu kimse bilemez, bilirse o iş zaten ciddidir yoksa kimsenin adını kendimle çıkarmam bu gibi durumları düşünerek. Kız arkadaşımın semtine girmem birlikteyken bir tanıdık görür ona kötü bir söz gelir endişesiyle. Erkeğin düşünmesi gerekir bunları. Biri öyle bir iddiada bulunursa doktor raporuyla tokat gibi cevap veririm hiç muhatap olmam. Bakın şu rezalete 105 yıllık kulübün resmi internet sitesinde çıkan yalanlama metinine! Ayıp değil mi yazık bu kulübe futbol takımı Avrupa'da elendi, ligde tokat yiyoruz mütemadiyen kulübümüz ve kulübümüzün profesyonel futbolcusu ne işlerle uğraşıyor!

Zorunlu Açıklama: Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi - 13.10.2010 18:50 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Bu adama hiç cevap vermezsin kapanır konu gider.

Gericiligi, yobazligi, ahlaksizligi, terbiyesizligi bu laflarla mesru kilarsiniz iste. Laf olurmus da, erkegin dikkat etmesi gerekirmis. Yok ya! Onun yerine kücücük beyinleri bacak araöarinda olan, haysiyetsiz, kansiz köpek sürüsünü hadim edelim bence. Icra ettigi meslek ne olursa olsun insanlar sevdikleriyle medeni sekilde sosyal bir yasam sürebilsinler!

Ikincisi ARDA ne yapmis? Etliye sütlüye karismayan, kendi hayatini süren, SIK SIK da hayir islerine imza atan düzgün bir futbolcu ARDA. Herseyden öte bugün Galatasaray taraftariyim diye ortada dolanan cogu kisiden daha Galatasarayli!

yuhhhhh! Karısını her gün parayla aldatan insan taklidi, genç bir futbolcunun sakatlanmasında bile bel altı vuruyorsa!

Ali Ece yazmis twitter'da. Hic sasirmadim, ailesine üzüldüm sadece.

Arda haklı bu kişiler hakkında konuşmakta ama bunlar hep varoldu bu ülkede ve de var olacak.O yüzden boşvermeli kaptan bunları.Biraz soğukkanlı olmak lazım,iyi bir profesyonellik ancak böyle olur.

Arda hakkında yine kötüleyici yorumlar var sanırım.

Hakikaten Arda çok seks yapmış.

Gericiligi, yobazligi, ahlaksizligi, terbiyesizligi bu laflarla mesru kilarsiniz iste. Laf olurmus da, erkegin dikkat etmesi gerekirmis. Yok ya! Onun yerine kücücük beyinleri bacak araöarinda olan, haysiyetsiz, kansiz köpek sürüsünü hadim edelim bence. Icra ettigi meslek ne olursa olsun insanlar sevdikleriyle medeni sekilde sosyal bir yasam sürebilsinler!

Ikincisi ARDA ne yapmis? Etliye sütlüye karismayan, kendi hayatini süren, SIK SIK da hayir islerine imza atan düzgün bir futbolcu ARDA. Herseyden öte bugün Galatasaray taraftariyim diye ortada dolanan cogu kisiden daha Galatasarayli!

Gericilik, yobazlık bilmem ne ağzını topla tartışmayı öğren önce.

Arda hakkında yine kötüleyici yorumlar var sanırım.

Hakikaten Arda çok seks yapmış
.

Bu mesajı Admin yazmış deseler inanmam ama demek ki yazabiliyormuş ne kadar çirkinleşmişsin.

Yahu seks yapmayan insanın sağlık sorunu var demektir zaten.Normal olduğu gibi bir o kadarda kişinin özelidir hiç kimseyi ilgilendirmez.

Elalemin bilmemneresinin derdi başkalarını geriyor işte.Kendi yapamadıkları şeyleri böyle insanlar yapınca kıskanıyorlar.Şurada bile Erman'ı savunup, Arda'yı suçlu gösteren var.Galatasaraylı değildir bunu yapan açık ve net.

Tamam artik bazi kisilere haddini bildirdin ama son olsun. Allah askina bundan boyle profesyonel davran. Sadece Türkiyede degil heryerde var boyle serefsizler.

Geri
Üst Alt