Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

banane milli takımdan.Arda'nın bana faydası dokunmadıktan sonra :(

Eskiden Arda'mı vardı milli takımda.

O atletico küme düşer inşallah.Bana faydası olmayan kilisenin papazını .....!!!

O nasil bir mantik?

Galatasaray'in ve Arda'nin sana hic bir faydasi yok, neden destekliyorsun? ...

Iste bu yzuden diyorum hep. Selcuk inan ALINMALi yabanci kaleci degil ONur Kivrak alinmali ki kontenjandan yer acilsin

Sahte duyumculara tepki mi veriyorsunuz anlamadim ki? Resmiyet kazanmadan böyle basliklar acmaniz yakismadi. Kulüp icinden kesin haberler alabiliyorsaniz, transferleri de aciklayin bir zahmet. Arda hassas bir konu. Fazla uzatmayin bence

LigTv yada NtvSpor gibi sitelerin yanlış çıkan bir ton haberi var. GSCimbom onlardan daha küçük bir site mi ki, onlardan önce açıklama yapamaz diye bir ibare mi var. Aksine bu haber doğruysa bence GSCimbom'un başarısıdır. Yanlışsa da bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Yazıklar olsun Arda sana Galatasaray aşkın bukadar senın gıt 2 sınıf takımlara sırf yanındakı manıta ıcın gıt bakalım orda bu kadar populer olabılecekmısın...Dogru Galatasaray da efsane oldun kacıp gıttıgın ıcın :mad::mad:

Ortasahaya 2 tane kaliteli yerli almak lazım. Böyle yabancı kontejanını başka mevkilerde kullanabiliriz.

Bakin forumun sahipleri olarak böyle basliklar acarsaniz, üyelere kizmayin bundan sonra. Ceza vermeye hakkiniz kalmaz. Resmiyet kazanmadan böyle basliklar acmaya hakkiniz yok. Arda hassas konu. Kaptanimiz. Fazla uzatmadan gercekleri aciklayin, ya da konuyu kilitleyin

Sorumluluk bizde diyorum. Son dakikada birşey olur gitmez veya hiç öyle birşey olmamıştır o zaman gereken neyse yapılır.

Arda her röportajında, "hayalim ve amacım Galatasaray'ın efsane ismi olup tarihe gecmek" derdi. Arda elbette ki Galatasaray'da tarihe gecti, ama batan gemiyi terkeden kaptan olarak. Hemde onca ısrara ragmen.

Yazıklar olsun Arda, beni ve bir cok kisiyi yanılttıgın icin.

Arda'yı seven biri olarak, bende böyle düşünüyorum. Sırf kişisel sorunları için, baskılardan kurtulmak için böyle bir tercih yaptı. Hemde tam Galatasaray ismi tekrar şahlanacakken.

arda bizi kafasinda bitirmis gibi geliyor insanlara güle güle demek lazim arda nin yolu acik olsun baska birseyde yazmak istemiyorum :)

Arda bugün gidiyorsa, Fatih Terim'e rağmen gidiyorsa yazık eder kendine.

O nasil bir mantik?

Galatasaray'in ve Arda'nin sana hic bir faydasi yok, neden destekliyorsun? ...

Galatasaray demedim..

Galatasaraylı Arda da demedim.

Cümlelerimi çarpıtma.Atleticolu Arda dedim.Artık bizden biri değil o.metin oktayın tırnağı bile olamadı.Olamayacak da hiçbir zaman..

Bu renklere aşığım falan yalanmış.Galatasaray dengi bir kulübe gitti.Bumudur Galatasaray aşkı.

İnşallah hayrını görmezler...

Ardadan beklemezdim :( gittigi takimda birseye benzese barca madrid manu arsenal gibi birsey olsa git kariyer yap... Madrid sürünüyor .. neyse ya Yolun acik olsun

banane milli takımdan.Arda'nın bana faydası dokunmadıktan sonra :(

Eskiden Arda'mı vardı milli takımda.

O atletico küme düşer inşallah.Bana faydası olmayan kilisenin papazını .....!!!

Galatasarayın kazandığı maçların sana ne faydası var

galibiyetlerden komisyon mu alıyosun

töbe töööbeee

Arda'dan gelecek parayla 2-3 tane takımı değiştirecek oyuncu alınır.Arda giderayak takımı maddi olarak rahatlattı.Emre-Okan gibi ihanet ederek gitmedi.Yolun açık olsun kaptan

Simdi Twitter'a yeni bir kisi üye olsa, hemen Arda Münih'de dese, 1-2 saat tartisirsiniz.

Nedir bu tepkiler?

Ardaya hakaret etmeye bence hakkiniz yok.. Konu dagilscak uzatmiyacagim.

bence Arda kaliyor digerleri gidiyor ondan vedalasmistir :lol:

Galatasaray demedim..

Galatasaraylı Arda da demedim.

Cümlelerimi çarpıtma.Atleticolu Arda dedim.Artık bizden biri değil o.metin oktayın tırnağı bile olamadı.Olamayacak da hiçbir zaman..

Bu renklere aşığım falan yalanmış.Galatasaray dengi bir kulübe gitti.Bumudur Galatasaray aşkı.

İnşallah hayrını görmezler...

Insallah Arda sakatlanir, sezonu kapatir falan ne demek peki?

önce şunu düşünmek lazım. bu ülkede aradnın yerini doldurabilecek kalitede bir sol açık varmı? -bence yok.. büyük bir ihtimal yabancı olacak.. :S yada onun 2 gömlek altına olan bir türk futbolcusu monte edilecek oraya.. can sıkıcı bi durum.. :S

Zaten aynı şeyi söylüyoruz.Millet iyice havalara girmiş.Selçuk hadi zaten gelecek gözüyle bakıyorduk da Onur'u getiririz,onu getiririz,bunu getiririz havasındalar.Boşu boşuna yabancı hakkımızı hiç hesapta olmayan bir mevkiye kullanmak zorunda kalacağız,dolayısıyla o nefret edilen Servet,Hakan Balta gibi adamları bir şekilde oynatmak zorunda kalacağız bunu göremiyorlar nedense.

Simdi Twitter'a yeni bir kisi üye olsa, hemen Arda Münih'de dese, 1-2 saat tartisirsiniz.

Nedir bu tepkiler?

Kimse acı gerçekle yüzleşmek istemiyo , kendini inandırmak istemiyo çünkü. :)

En kral duyumcu varsa , o açıklasa yine herkes yalan olma payı arar öyle olmasını ister cünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt