Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oldu

Arda her röportajında, "hayalim ve amacım Galatasaray'ın efsane ismi olup tarihe gecmek" derdi. Arda elbette ki Galatasaray'da tarihe gecti, ama batan gemiyi terkeden kaptan olarak. Hemde onca ısrara ragmen.

Yazıklar olsun Arda, beni ve bir cok kisiyi yanılttıgın icin.

Yüzde yüz doğru bir durum. Kaçıp kendini kurtarsın Galatasaray 'ı kurtarmak ne ki?

Türkiye de yabancı sınırlaması olmasa Arda nın gidişine 1 dakika üzülmem.

Sorumluluk bizde diyorum. Son dakikada birşey olur gitmez veya hiç öyle birşey olmamıştır o zaman gereken neyse yapılır.

Ne yapilir? Kendinizi mi ihrac edeceksiniz? Arda hassas konu diyoruz, insanlar üzülüyor diyoruz anlamiyorsunuz. Mantik yürüterek böyle baslik mi acilir?

Bitti mi yani bu kadar mı gitti mi şimdi Arda?

Insallah Arda sakatlanir, sezonu kapatir falan ne demek peki?

O zaman ben Galatasaraylıyım ölene dek bu formayı taşımak şereftir ayağı çekmeyecekti taraftara.Kandırmayacaktı taraftarı.Takımın en kötü zamanında gemisini terkeden KAPTAN,işte böyle oluyormuş demekki.

Benim takımıma faydası olmayanın kimseye faydası dokunmasın.Milli takım umrumda değil,zaten yerlerde sürünüyor.O atletico da küme düşer o zaman görücem ben Arda'yı.Dönüp bir de fenere gelirse hiç şaşma.Bu filmi daha önce yaşadık...

Zaten aynı şeyi söylüyoruz.Millet iyice havalara girmiş.Selçuk hadi zaten gelecek gözüyle bakıyorduk da Onur'u getiririz,onu getiririz,bunu getiririz havasındalar.Boşu boşuna yabancı hakkımızı hiç hesapta olmayan bir mevkiye kullanmak zorunda kalacağız,dolayısıyla o nefret edilen Servet,Hakan Balta gibi adamları bir şekilde oynatmak zorunda kalacağız bunu göremiyorlar nedense.

6 tane yabanci

------------------X------------------

--x---------------------------------x

-------------Selcuk----Yerli-------

-------------------Cana

--x-------------x--------Serdar------sabri/Orhan

------------------Onur--------------

X ler yabanci Bide Cana var 6

Şaka maka Twitter^da duyumcu peşinde koşanlardansa, bu siteyi ciddiye alırım daha iyi.

arda böyle gitmemeliydi bence bunu arda da biliyordu taraftarın ve medyanın hatalarını kendine siper etti Gs aşkından daha ağır basan A.madride gitti ve o yüzden bu kaçamak gidiş .muhtemelen sözleşmesine de f7 ye gitmemesi için madde konulur.ünal aysal da ardanın gitmek için yaptığı tavır ve kaprisleri iyice idrak etmişse jübilesine kadar türkiye de sadece milli maçlarda futbol oynar

Ne yapilir? Kendinizi mi ihrac edeceksiniz? Arda hassas konu diyoruz, insanlar üzülüyor diyoruz anlamiyorsunuz. Mantik yürüterek böyle baslik mi acilir?

Onur uzatilacak birsey yok güzel dostum.

Kendilerine böyle bir bilgi gelmistir paylasiyorlar. Ayrica bence bu konuyu okadar hassas görende yoktur bu forum da diye düsünüyorum. Kalsa ayri dert gitse ayrti dert zaten. O yüzden pek takilmamak gerek.

Arda şu sezondan sonra giderse,kalbimdeki yeri bundan sonra eskisi gibi olmaz.

Buradan şunu iyi anladım; Arda'ya sallamak için, vurmak için bekleyen insan sayısı ne çokmuş...

Bende Galatasaraylıyım sımdı takım kotu mıllet benle dalga gecıyor cocugumun colugumun rıskında kısıp bıseyler alıyorum deyıp benımde kacmam lazım nasıl bır Galatasaraylılık Arda nasıl bır kaptanlık bu kendını deyıl sen yanındakını bızden Galatasaraydan cok sevdın Metın oktayın kılı olamazsın gınede sana basarılar dılerım umarım basarılı olursun...

Kalsa hasan şaş 2 olurdu.Gitmesi en mantıklısı.

Arda her röportajında, "hayalim ve amacım Galatasaray'ın efsane ismi olup tarihe gecmek" derdi. Arda elbette ki Galatasaray'da tarihe gecti, ama batan gemiyi terkeden kaptan olarak. Hemde onca ısrara ragmen.

Yazıklar olsun Arda, beni ve bir cok kisiyi yanılttıgın icin.

Cesaret edemediğim şeyleri anlattığın için teşekkürler.

Mantık yürütmedik ki ?

Nedir kaynaginiz peki? Bizim forumumuzun özelligi böyle islere girmemesiydi. Yüzlerce insan toplanir sohbet eder, kendine göre eglenirdi. Biz böyle seylere hevesli bir forum degildik. Özelligimiz buydu bence. Transfer nöbetinde twitter, duyumlar vs paylasmak dogaldir, hep olmustur, ona mi tepki veriyorsunuz cözemedim gercekten.

Gitti denince evlat acısı gibi koydu valla. Gitme be sipsi lazımsın sen bize.

Arkadaslar inanin en hayirlisi oldu hem Galatasaray icin, hem Arda icin.

Adamin psikolojisi o kadar yerle bir olmustu ki su son 3 yilda olan bitenler yüzünden, yüz ifadesinde bile "artik yoruldum yapamiyorum" yaziyordu.

Adam kafasina koymussa gitmeyi, kesinlikle ama kesinlikle izin verilmeli gitmesine. Ardanin gitmeyi kafasina koydugu sezonun basindan beri her halinden bellliydi,

Gitmesi cok yerinde oldu, simdi yeni heycan, yeni takim, yeni lig , Özil, Sahin, Ronaldo, Messi gibi yildizlarla yarisacak, bu bile adamin performansini muthis artirir.

Cok sey ögrenir, kendini gelistirir, bu kazma ligde gelen gecenden tekme yiyip duruyordu, ama orda ögrencegi cok sey var.

Bazi futbolcular vardir, kariyer, mariyer, para, mara demez, sevdigi takimdan ayrilmak gibi birseyi aklinin ucundan bile gecirmez. Cogu Galatasaraylilar da Arda dan böyle birsey bekliyordu, cunkü alt yapidan yetismis, dogustan Galatasarayli olan biri Arda dan bahsediyoruz.

Ama Arda bunu istemiyor, yapicak birsey yok. Istemiyorsa en hayirlisini yapicaksin, hem Galatasaray icin, hem kendisi icin.

Ardayi kaybetmek büyük bir kayip, Türkiyenin en yetenekli, en degerli topcusu sonucta.

Ama biz Ardayi 2 yil önce kaybettik zaten.

Insallah basaridan basariya kosar orda, yolu acik olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt