Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan A.Madrid'e Transfer Oluyor

Fatih hoca taraftarın önüne attı gibi bir şey Arda'yı. Arda giderse hain olarak algılanabilir bu sözlerden sonra.

Arda'yla konuşmuşlar emin olmasa TV'de böyle konuşmazdı. Zannetmiyorum bir sorun olduğunu ya da taraftarın önüne attığını.

F.Terim'in lafları hoşuma gitmedi, bir problem çıkabilir.

Benim algıladığı, bu bir tehdit. " 2013'e kadar sözleşmen var "

Diğerinde ise, " Galatasaray sevgisi bazı şeylerin önüne geçmesi lazım " dedi.

Anlaşılan o ki Arda'yı ikna edememişler, etmek için herşeyi yapacaklar.

Böyle bir dönemde bırakıp gitmek nedir?

Arda'yla konuşmuşlar emin olmasa TV'de böyle konuşmazdı. Zannetmiyorum bir sorun olduğunu ya da taraftarın önüne attığını.

Arda ile konuşup onu ikna etseler sözleşmesini falan hatırlatmazdı. Konuşmuşlar ama ikna edememişler belli.

Fatih Terim kendi futbolcusunu taraftarin onune atacak degil. Arda kalacaktir muhtemelen, cokta iyi olur.

Arda ile konuşup onu ikna etseler sözleşmesini falan hatırlatmazdı. Konuşmuşlar ama ikna edememişler belli.

Daha öncede F:terim'i dinledim sürekli konuşup ikna etmeden bahsediyordu.2013 içinde daha sonradan "şaka yapıyoruz" gibisinden bir şey dedi. F.Terim o kadar üzdük falan dedikten sonra bir de bu şekilde taraftarın önüne atmaz Arda'yı.

Gitmek isteyen birini tutmak kimseye fayda getirmez.Arda Galatasaray'dan büyük mü?Diyelim ki Arda'yı zorla tuttuk.Seneye bu oyuncudan verim alabilir miyiz?Bence gitmek istiyorsa hiç ısrar edilmemeli.

zorlama ile kalacaksa hiç kalmasın bence tam istekle kalması önemli yoksa randıman alamayız

Ben şahsen hiç kalmasını istemiyorum. Zorla kimse tutulmamalı. Hele hele Türk oyuncular. Gitmek istiyorsa gitmeli.

bu sezon maçların %70-80'inde oynamadı yanlış bilmiyorsam

arda şunu bilmeli ki, atletico madridde böyle bir sezon geçirse idi, anında kapıya konulurdu

burada camianın çoğu takımda kalmasını istiyor

kendisine burada ne kadar değer verildiğini anlaması lazım

ama o istiyor ki, kimse eleştiri yapmasın, ona kimse dil uzatmasın

haklı olduğu yerler var ama, uzun zamandır takıma katkı yapmadığını gözden kaçırmasın

gitmek istiyorsa baskı yapmaya gerek yok. Tek sevindiğim şey ispanya ligine gidiyor olması. İngiltere yada italya da pek şansı olmazdı. Allah yardımcısı olsun.

Zorla tutulmamalı diyenler haklılar.Arda eğer geçerli sebeplerle gitmek istiyorsa ona da bir şey diyemem.Ama sudan sebepler yüzünden gitmek istiyorsa bir daha düşünmeli,çünkü şu anda önünde bir fırsat var.Selçuk-Kallström-Drogba-Diego gibi isimlerin geleceğinden bahsederken Arda bu fırsatı tepmeyi tercih ederse çok afedersiniz ama adama kafana s...yım derler.Hangi oyuncunun etrafına böyle kadro kuruldu?Kalıp da asist kralı olup gitmek var bir de böyle çökmüş bir durumdayken gitmek var,tercih kendisinin.Tekrar söyleyim çok bunaldıysa ve gitmek istiyorsa bu anlaşılır bir durum.

Tabi şu da var,seneye şampiyon olursak o zaman da ŞL'ye gidecek bir Galatasaray'dan ayrılmak kendisine daha zor,taraftara da daha anlamsız gelebilir.Ama o kadar ilerisini düşündüğünü zannetmiyorum.

Önce gelecek sezon oluşacak kadroda kendini ispatlasın, sonra bir avrupa kulübüne transferi düşünsün. Zira, müstakbel takımından pek bir farkımız olmayacak.

severim ardayi ama kaptan olarak ne kadar hatali bir secim oldugunu gösterdi.

kaptanlar batan gemiyi en son terk eder sevgili arda.

sen maalesef bu gemiye sahip cikamadin.

insallah olgunlasip dönersin.

basarilar.

İnşallah başarılı olur.Giderse çok üzüleceğim ama elden bir şey gelmiyor.Bu şerefsiz medya yapmadığını bırakmadı ve amacına ulaştı.

Güle güle Arda.

Ben gideceğini sanmıyorum. Ama giderse burda oynadığından daha iyi oynar orda. Orda oynatırlar adamı çünkü. Sıkıysa oynamasın :) Burda yine bu sezonki gibi bir sezon geçirme ihtimali varsa zaten kalmasının manası yok. Eski Arda olacaksa kalsın derim. Yoksa ver elini Atletico.

İspanya'da Real Madrid'le birlikte Türk modası başladı.

Bir yada iki sezon daha beklese kim bilir nerelere gider...

giderse rezil olacak farkında değil.orda burdaki gibi eli belinde oynatmazlar adamı,bence cok yalnış yapacak.giderse de bir daha bu formayı giymesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt