Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

her türlü sıkıntıda bizi buluyor, umarım affı istenir ve geri döner, geçmiş olsun Kaptan.

Arkadaşım bu adam daha geçtiğimiz yıl sakat sakat Fener maçına çıkmadı mı? Ondan önceki sezon trabzonda delik bacakla oynamadı mı?

Ne Milli takımından-tesisinden bahsediyorsun sen?

Eee sonuç?

Feneri ezdik mi, fark mı attık, hiçbirşey olmadı yenildik yine saçma sapan golle. Sanki Arda oyuna girince tek başına maçı çevirdi gibi konuşmuşsun. Ayrıca bir adam eğer yedek klübesindeyse sakat falan değildir. Sakat olsa 18'e alınmaz. Sonradan oyuna girdi hiçbir varlık gösteremedi. Bu fedakarlık mı oluyor şimdi.

Yürü bee büyük kaptan diye gaz mı verelim fener maçında sonradan oyuna girdi diye. Bülent Korkmaz'ın çıkık omuzla oynadığı Finalden sonra Arda'nın bu durumunda takdir edilecek birşey göremiyorum.

Eee sonuç?

Feneri ezdik mi, fark mı attık, hiçbirşey olmadı yenildik yine saçma sapan golle. Sanki Arda oyuna girince tek başına maçı çevirdi gibi konuşmuşsun. Ayrıca bir adam eğer yedek klübesindeyse sakat falan değildir. Sakat olsa 18'e alınmaz. Sonradan oyuna girdi hiçbir varlık gösteremedi. Bu fedakarlık mı oluyor şimdi.

Yürü bee büyük kaptan diye gaz mı verelim fener maçında sonradan oyuna girdi diye. Bülent Korkmaz'ın çıkık omuzla oynadığı Finalden sonra Arda'nın bu durumunda takdir edilecek birşey göremiyorum.

Forumda okuduğum en saçma yorumlardan birisi...

Demek istediğim Arda'nın karakteri bu. Adam kendi takımında da sakat sakat oynuyor, delik bacakla maç bitiriyor, milli takım için de aynısıını yapıyor. Ben fark attık falan mı dedim?

Yok orda oynasın bizde yatsın demek senede 50 maç otralamayla oynayan bir futbolcu için, saçmalıktır. Hele Linderoth kıyaslaması doruk noktası...

Forumda okuduğum en saçma yorumlardan birisi...

Demek istediğim Arda'nın karakteri bu. Adam kendi takımında da sakat sakat oynuyor, delik bacakla maç bitiriyor, milli takım için de aynısıını yapıyor. Ben fark attık falan mı dedim?

Yok orda oynasın bizde yatsın demek senede 50 maç otralamayla oynayan bir futbolcu için, saçmalıktır. Hele Linderoth kıyaslaması doruk noktası...

Valla onu bunu bilmem de Arda'nın son yaptığı açıklamlardan zaten milli takımı daha fazla önemsediğini belirtiyor. Benim sinirlendiğim konuda bu. Sonra ordan sakat dönüpte cefasını biz çektik mi iyice ayar oluyorum.

Eee sonuç?

Bülent Korkmaz çıkık kol ile oynarken yenilseydik o zaman da kıvıracak mıydın ?

Bülent Korkmaz çıkık kol ile oynarken yenilseydik o zaman da kıvıracak mıydın ?

Bülent Korkmaz'ı örnek vermemin sebebi çarpıcı bir örnek olması Galatasaraylılık öyle değil böyle olur. Arda sakatlıktan çıkıp, yedek klübesinde sonradan oyuna girdi diye bu büyük fedakarlık mı oluyor. Arda girmesede zaten birşey değişmezdi kendisi fener maçlarında ortalıktan kaybolduğu için. Ayrıca ben hiçbir zaman kıvırmam kendi düşüncemi söylerim. Arda hakkındaki düşüncelerimde bellidir. Bütün konuya bakarsan hep nasıl mesajlar attığımı görürsün. Bigün Ardaya büyük kaptan deyip, sonradan eleştirmem. Neyse onu söylerim.

Bülent Korkmaz'ı örnek vermemin sebebi çarpıcı bir örnek olması Galatasaraylılık öyle değil böyle olur. Arda sakatlıktan çıkıp, yedek klübesinde sonradan oyuna girdi diye bu büyük fedakarlık mı oluyor. Arda girmesede zaten birşey değişmezdi kendisi fener maçlarında ortalıktan kaybolduğu için. Ayrıca ben hiçbir zaman kıvırmam kendi düşüncemi söylerim. Arda hakkındaki düşüncelerimde bellidir. Bütün konuya bakarsan hep nasıl mesajlar attığımı görürsün. Bigün Ardaya büyük kaptan deyip, sonradan eleştirmem. Neyse onu söylerim.

Takım olarak çok iyi oynuyoruz zaten de o yüzden sadece Arda bozuk Fener maçlarında. Haklısın tamam.

‘Mesut Özil gibi yapmam’

Türk olmanın yurtdışına transferde dezavantajı var. Yine de ben Mesut Özil olsam tüm zorluklara karşın Türkiye için oynardım.”

Mesut Özil’in yerinde olmayı tercih eder miydin? Almanya’da doğup büyüsen Alman Milli Takımı’nı tercih eder miydin?

ÖNCELİKLE böyle bir durum yok.. Ben vatanına, milletine aşık biriyim.. Fikir beyan etmek istemem. Bu, Mesut’un problemi. Dünyaya bir daha gelsem yine Türk olmak isterim. Türklüğün büyük dezavantajı var yurtdışına transferde. Yine de bu formayla mutluyum. Tüm zorluklara karşın ben Türkiye için oynardım. Bu duygu anlatılmaz, yaşanır..”

Mesut Dünya Kupası’nda çıkış yaptı.. Onu izlerken 2010’a gidemediniz diye üzüldün mü?

“AMA biz de o çıkışı 2008’de yapmıştık. Ne oldu? 2002’de dünya 3.’sü olduk. Herkes Avrupa’ya mı gitti? 2008’de yarı final oynadık, yine hepimiz burdayız. Tamamiyle Türk olmakla ilgili. Kendi ülkemle orada olsaydım farklı olurdu. Mesut çok başarılı ama bizim durumumuz farklı, şartlar eşit değil.”

‘Milli Takım’da prim almadan da oynarım’

“MİLLİ Takım’a bu güne kadar prim için hiç gelmedim. Aykut Hoca’yı da severim, sayarım. Ama yaptığı prim eleştirisine katılmıyorum. Prim vermeseler de gelir oynarım Milli Takım’da. Kimse kimseye prim de sormadı. Yabancılara veririz paraları, alıp giderler. Buna kimsenin sesi çıkmaz! Türk futbolcular aldı mı kıyamet kopuyor. Basketbolcuların primi bile eleştiriliyor. Sırf bizi kötü göstermek için yapıyorlar bunu..”

sen bu kafa yapısıyla anca acun ve emre abinle beraber halısahada oynarsın.mantaliteye bak zır cahil bir adam.

hadi avrupalı futbolculara dolaşım serbest peki elin fil dişilisi cezayirlisi faslısı korelisi nasıl oynuyor.:mad:

Mesut, Türk olsaydı zaten Real Madrid'e gidemezdi.

Ben de zır cahilim sanırım çünkü Türk futbolcusunun avrupada piyasasının olmadığını düşünüyorum.

Afrika zaten uzun zamandan beri takip edilen, okullar açılan bir yer.

Ben de zır cahilim sanırım çünkü Türk futbolcusunun avrupada piyasasının olmadığını düşünüyorum.

Afrika zaten uzun zamandan beri takip edilen, okullar açılan bir yer.

türk oyuncunun neden piyasası olsunki gidenlere baksana 1 sene sonra dönüyor neden çünkü tembel kendini geliştirmeyi çalışmayı bilmez tuncay a baksan kaç senedir ingiltere de adam daha ingilizce konuşamıyor herkes uçuyor yok arda 15 milyon yok 20 milyon euro türk oyuncu taş çatlasa 4-5 milyon euro bonservisle yurtdışına gidebilir yada bonservissiz .

bunun yaptığı acındırma hareketlerini yıllardır yahudiler ve ermeniler yapıyor abi almanlar-türkler bizi kesti doğradı.bence arda 3-4 sene daha G.Saray da oynar sonra yavaş yavaş anadolu takımlarına doğru yol alır mentalitesi bu çünkü.

En ufak şeyi ne kadar büyütüyorsunuz anlamıyorum. Hafif sakatlanmış işte. Bu sakatlık olayı biraz şans işidir. Arda'da olmassa, Almanya'ya karşı ne yapabiliriz ? Milli takımın en önemli oyunculardan biri.

Mesut'u alman sanıyorlar zaten. Dimi?

Bırakın bunları ya, Patagonya'dan adam alıp oynatıyor kulüpler. Zamanında Emre'yi İnter alırken, Ümit Davala'yı Milan alırken sorun olmadı ama bu.

Mesut'u seyrederken mest oluyorum ben. Bu adama bile balon deniliyor ya hayret bir şey.

Bak, sana geçen senenin 2 Avrupa Şampiyonu'ndan birisinden teklif geldi.

Zamanında Beşiktaş'ın en ufak bir başarısı yokken, Alpay Aston Villa'ya gitti.

Mesut'ta sapına kadar hak ediyor Real Madrid'de oynamayı. Sanırım şu anda da 1 gol 3 asisti var.

Körlüğün lüzmu yok.

Mesut'u alman sanıyorlar zaten. Dimi?

Bırakın bunları ya, Patagonya'dan adam alıp oynatıyor kulüpler. Zamanında Emre'yi İnter alırken, Ümit Davala'yı Milan alırken sorun olmadı ama bu.

Mesut'u seyrederken mest oluyorum ben. Bu adama bile balon deniliyor ya hayret bir şey.

Bak, sana geçen senenin 2 Avrupa Şampiyonu'ndan birisinden teklif geldi.

Zamanında Beşiktaş'ın en ufak bir başarısı yokken, Alpay Aston Villa'ya gitti.

Mesut'ta sapına kadar hak ediyor Real Madrid'de oynamayı. Sanırım şu anda da 1 gol 3 asisti var.

Körlüğün lüzmu yok.

Yine de Avrupa'daki Türk oyuncu sayısı yeterli değil.

Yönetim Arda'nın Affını ısteyemezmı Federasyondan :( Baros'la Neill gitmiyor sakat dıye Kaptan sakat gidiyor bidaha sakatlanıyor

Yine de Avrupa'daki Türk oyuncu sayısı yeterli değil.

Neden acaba? Bana 1. sınıf kalitede, ManU'da, Barça'da falan banko oynar diyebileceğimiz bir Türk oyuncu söyle?

Hadi onu geçtim, Liverpool'da-Roma'da-Valencia'da banko oynayacak futbolcu söyle.

Allah'tan var böyle gururlarımız. Arda, M. Topal gibi, Hamit.

Hiç bana Gökhan Gönül demeyin. Kendisinden bir halt olmaz. Her iddiaasınada varım.

Arda çıkıp ben bu takıma çok şey verdim demiş dün yada önceki gün okudum gazetede aceba bu takıma ne verdin?sakat sakat mı oynadın? hakettiğinden az değer mi gördün?hakettiğinden az para mı aldın? bu takıma kaptan olanlar sakatta oynadılar ,paralarınıda zamanında alamadılar ama herzaman taraftar onları başucunda tuttu Bülent kaptanın evinin önünde tezahüratlar yapıldı çünlü onlar kendilerini Galatasarayın biryerlere getirdiğini biliyorlardı ve artık Galatasarayın parçası olmuşlardı peki ya sen Galatasarayın sana verdiklerini bir düşün önce sonra çıkıp açıklamalarını yap

Almanya maçı için durumu nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt