Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım bu adam daha geçtiğimiz yıl sakat sakat Fener maçına çıkmadı mı? Ondan önceki sezon trabzonda delik bacakla oynamadı mı?
Ne Milli takımından-tesisinden bahsediyorsun sen?
Eee sonuç?
Feneri ezdik mi, fark mı attık, hiçbirşey olmadı yenildik yine saçma sapan golle. Sanki Arda oyuna girince tek başına maçı çevirdi gibi konuşmuşsun. Ayrıca bir adam eğer yedek klübesindeyse sakat falan değildir. Sakat olsa 18'e alınmaz. Sonradan oyuna girdi hiçbir varlık gösteremedi. Bu fedakarlık mı oluyor şimdi.
Yürü bee büyük kaptan diye gaz mı verelim fener maçında sonradan oyuna girdi diye. Bülent Korkmaz'ın çıkık omuzla oynadığı Finalden sonra Arda'nın bu durumunda takdir edilecek birşey göremiyorum.
Forumda okuduğum en saçma yorumlardan birisi...
Demek istediğim Arda'nın karakteri bu. Adam kendi takımında da sakat sakat oynuyor, delik bacakla maç bitiriyor, milli takım için de aynısıını yapıyor. Ben fark attık falan mı dedim?
Yok orda oynasın bizde yatsın demek senede 50 maç otralamayla oynayan bir futbolcu için, saçmalıktır. Hele Linderoth kıyaslaması doruk noktası...
Eee sonuç?
Feneri ezdik mi, fark mı attık, hiçbirşey olmadı yenildik yine saçma sapan golle. Sanki Arda oyuna girince tek başına maçı çevirdi gibi konuşmuşsun. Ayrıca bir adam eğer yedek klübesindeyse sakat falan değildir. Sakat olsa 18'e alınmaz. Sonradan oyuna girdi hiçbir varlık gösteremedi. Bu fedakarlık mı oluyor şimdi.
Yürü bee büyük kaptan diye gaz mı verelim fener maçında sonradan oyuna girdi diye. Bülent Korkmaz'ın çıkık omuzla oynadığı Finalden sonra Arda'nın bu durumunda takdir edilecek birşey göremiyorum.
Bülent Korkmaz çıkık kol ile oynarken yenilseydik o zaman da kıvıracak mıydın ?
Bülent Korkmaz'ı örnek vermemin sebebi çarpıcı bir örnek olması Galatasaraylılık öyle değil böyle olur. Arda sakatlıktan çıkıp, yedek klübesinde sonradan oyuna girdi diye bu büyük fedakarlık mı oluyor. Arda girmesede zaten birşey değişmezdi kendisi fener maçlarında ortalıktan kaybolduğu için. Ayrıca ben hiçbir zaman kıvırmam kendi düşüncemi söylerim. Arda hakkındaki düşüncelerimde bellidir. Bütün konuya bakarsan hep nasıl mesajlar attığımı görürsün. Bigün Ardaya büyük kaptan deyip, sonradan eleştirmem. Neyse onu söylerim.
Ben de zır cahilim sanırım çünkü Türk futbolcusunun avrupada piyasasının olmadığını düşünüyorum.
Afrika zaten uzun zamandan beri takip edilen, okullar açılan bir yer.
Mesut'u alman sanıyorlar zaten. Dimi?
Bırakın bunları ya, Patagonya'dan adam alıp oynatıyor kulüpler. Zamanında Emre'yi İnter alırken, Ümit Davala'yı Milan alırken sorun olmadı ama bu.
Mesut'u seyrederken mest oluyorum ben. Bu adama bile balon deniliyor ya hayret bir şey.
Bak, sana geçen senenin 2 Avrupa Şampiyonu'ndan birisinden teklif geldi.
Zamanında Beşiktaş'ın en ufak bir başarısı yokken, Alpay Aston Villa'ya gitti.
Mesut'ta sapına kadar hak ediyor Real Madrid'de oynamayı. Sanırım şu anda da 1 gol 3 asisti var.
Körlüğün lüzmu yok.
Yine de Avrupa'daki Türk oyuncu sayısı yeterli değil.
Neden acaba? Bana 1. sınıf kalitede, ManU'da, Barça'da falan banko oynar diyebileceğimiz bir Türk oyuncu yok.
Oralarda oynamasına gerek yok. Yurtdışında sıradan takımlarda oynayan Türk oyuncu da pek fazla yok.