Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

sakatligi gecmisse almanya macinda oynasin bence almanya dan arda siz puan alamayiz

Mesut'u alman sanıyorlar zaten. Dimi?

Bırakın bunları ya, Patagonya'dan adam alıp oynatıyor kulüpler. Zamanında Emre'yi İnter alırken, Ümit Davala'yı Milan alırken sorun olmadı ama bu.

Mesut'u seyrederken mest oluyorum ben. Bu adama bile balon deniliyor ya hayret bir şey.

Bak, sana geçen senenin 2 Avrupa Şampiyonu'ndan birisinden teklif geldi.

Zamanında Beşiktaş'ın en ufak bir başarısı yokken, Alpay Aston Villa'ya gitti.

Mesut'ta sapına kadar hak ediyor Real Madrid'de oynamayı. Sanırım şu anda da 1 gol 3 asisti var.

Körlüğün lüzmu yok.

Mesut alman milli takımıyla dünya kupasında kendisini gösterdi zaten Bundesliga da oynuyor.

Emre, Okan, Ümit Davala bedelsiz gittiler.

Arda'yı da alırlar sözleşmesi elinde olsa hiç merak etmeyin.

Burada anlaştık mı?

Yönetim çok yüksek fiyat çekiyor, adamlar da daha ucuzunu alıyor. Olay bundan ibaret.

En az 6 hafta yokmuş.

Gitti Arda umarım önemli birşeyi yoktur. Canım çok sıkkın off ya ...

hay ben böyle isin arkadas Galatasarayin doktoru milli takimin doktoru yokmu demiyorlar mi kendini zorlarsan sakatligin uzar off ulan off

arda olmadan ilerde top tutamıyoruz,ve arda sız çok daha kötü oynuyoruz iş bu,loblarınızla anlamasanıza olm ben zaten arda varken yencez demedim,ama daha ağır yenileceğiz diye düşünüyorum.

arda olmadan ilerde top tutamıyoruz,ve arda sız çok daha kötü oynuyoruz iş bu,loblarınızla anlamasanıza olm ben zaten arda varken yencez demedim,ama daha ağır yenileceğiz diye düşünüyorum.

Gol atamayız, ilerde top tutamayız, sürekli baskı altında bir maç oynarız. Daha nice kötü olaylar gelişecek. Baros'da yetişmezse 105 yılın maçı olur.

Bu cocuga kaptanligi vermek hataydi. Hic takmiyor bizi, kendi kafasina göre takiliyor.

Bu cocuga kaptanligi vermek hataydi. Hic takmiyor bizi, kendi kafasina göre takiliyor.

Yahu doktorlar oynayabilirsin demiş, Oğuz Çetin ve ekibi sakat sakat Milli takıma çağırıp antreman yaptırmış, gitmese vatan haini ilan edilirdi. Arda'nın ne suçu var?

Yahu doktorlar oynayabilirsin demiş, Oğuz Çetin ve ekibi sakat sakat Milli takıma çağırıp antreman yaptırmış, gitmese vatan haini ilan edilirdi. Arda'nın ne suçu var?

Aga sakatim diyecek. Fb'li eziklerinde yapiyor hep aynisini. Sanki Arda kendisini bilmiyor, tam hazir olmadan nasil antremana cikar. Bunu aklim almiyor. Sonrada profesyonellikden bahsederler. Arda'nin yaptigi resmen aptalliktir. Belcika macinda da aynisini yaptiydi. Sakat sakat devam oynadi.

Pubis sakatlığı durmadan nükseden bir sakatlıkmış, çocuğun futbol hayatını bitirdiler.

Arda'sız tabiki işimiz çok zor, fakat Arda Kadıköy'de oynasaydı da birşey değişmezdi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt