Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Aga sakatim diyecek. Fb'li eziklerinde yapiyor hep aynisini. Sanki Arda kendisini bilmiyor, tam hazir olmadan nasil antremana cikar. Bunu aklim almiyor. Sonrada profesyonellikden bahsederler. Arda'nin yaptigi resmen aptalliktir. Belcika macinda da aynisini yaptiydi. Sakat sakat devam oynadi.

Kulüp doktoru sana onay verirse, sen kime inanacaksın. Elbette doktor ne diyorsa doğrudur diyip çıkacaksın. İlk suçlu kadroya aldıran Oğuz Çetin'inin ve doktorlarındır. Arda sakatım oynamıyorum dese, bütün gazeteler Arda vatan haini, milli mücadeleden kaçıyor gibi 100 tane manşet yapardı. Ayrıca, Arda'nın şuan ki sakatlığını Kaka ve Alex'de yaşamıştı önceden.

Arda'ya oynar raporu geldiği halde Arda oynamıycam deseydi o zaman da vatan haini ilan ederlerdi.

Arda ben sakatim ve hazir degilim deseydi kimse ona bisey diyemezdi. Sonucta hepsi porfesyonel oyuncular, amatör degil. Saglik herseyden önce gelir.

Arda tedavi mi olsam, ameliyat mı olsam diye düşünüyormuş.

doktor oynabilirsin biseyin yok derse tabi antremana cikar adam doktora güvenmeyecekte kime güvenecek dava acilmali fenarosyon ve o doktora

Kulüp doktoru sana onay verirse, sen kime inanacaksın. Elbette doktor ne diyorsa doğrudur diyip çıkacaksın. İlk suçlu kadroya aldıran Oğuz Çetin'inin ve doktorlarındır. Arda sakatım oynamıyorum dese, bütün gazeteler Arda vatan haini, milli mücadeleden kaçıyor gibi 100 tane manşet yapardı. Ayrıca, Arda'nın şuan ki sakatlığını Kaka ve Alex'de yaşamıştı önceden.

Arda'nin agri cektigini kendisinden baska kimse bilemez. Bu Türk doktorlarinda zaten hayir yok. Cogu birb.ktan cakmiyorlar ama bütün suc onlarda degil. Arda agrilarim var oynayamam deseydi kimse ona bisey diyemezdi.

Artık birşey yazmayacağım. Zaten bundan bikaç sayfa öncesinde bugün öğlen demiştim. Dediklerim teker teker çıktı.

Şimdi bakalım ne hesap verecekler bu konuda çok merak ediyorum. Almanya maçınada milli takımada Hiddink'ede selamları mı yolluyorum.

Rijkaard'la Neeskens çıksın oynasın maçlarda bari çoğu ruhsuzdan daha iyi oynarlar.

arda sakattı her eğlencede vardı o dönem insan dinlenir ya her akşam bir yerde görüyordum ardayı televizyonda amatör futbolcu ya sakat sakat milli takım diye oynarsan futbol hayatın biter...

Arda'nin agri cektigini kendisinden baska kimse bilemez. Bu Türk doktorlarinda zaten hayir yok. Cogu birb.ktan cakmiyorlar ama bütün suc onlarda degil. Arda agrilarim var oynayamam deseydi kimse ona bisey diyemezdi.

aynen sana katılıyorum belçika maçında arda sakattı film çekilemez maç sırasında ama arda biliyordu sakat olduğunu neden oyuna devam etti ki neymiş oynayacakmış...

Arda nın gelecekteki kariyeri açısından Almanya maçı çok önemli bir maçtı.İyi performans göstermesi durumunda fiyatını katlayacaktı.Bizim ve kendisi açısından kötü oldu

Bizim oyuncular profesyonel değil adamı biz klupte sakat diye oynatmıyoruz milli takıma gidip sakatlık süresini artırıp geliyor

adam sakatlanmışş hala yok ardada suççç hepinizin kafasına arda kadar taş düşsünnn

ha gerçi tek kına yakan eminim oğuz değil malesefki bazı gslilerde ben diyim bazılarımız ardaya fb taraftarından daha fazla zarar veriyooo

Arda tedavi mi olsam, ameliyat mı olsam diye düşünüyormuş.

Arda, Belçika maçında yediği acımasız tekmenin ardından oyuna k.çını yırtarcasına devam etmeden önce düşünecekti!!!

Arda, sakat ayağındaki koca aparatla sağda-solda sürtmeden, basketbol maçlarında şov yapmadan önce düşünecekti!!!

Arda, önce milli takımı değil; takımını düşünecekti!!!

Arda'nın artık düşünmesine gerek yok!!! Onun yerine Oğuz Çetin düşünüyor!!!

Arda, Belçika maçında yediği acımasız tekmenin ardından oyuna k.çını yırtarcasına devam etmeden önce düşünecekti!!!

Arda, sakat ayağındaki koca aparatla sağda-solda sürtmeden, basketbol maçlarında şov yapmadan önce düşünecekti!!!

Arda, önce milli takımı değil; takımını düşünecekti!!!

Arda'nın artık düşünmesine gerek yok!!! Onun yerine Oğuz Çetin düşünüyor!!!

pardon senin hiç bacağın kırıldı mı yanii kırılınca istediğin yere gidebilirsin sonuçta uzun süree

gerçi arda ben gsliyim desede bu millete yaranamadı şimdide yaranmasınbı beklemiyorumm

ama inş hakkında hayırlısı olurr eğer sakatlık uzun sürerse ntvsporda gsli yorumcuya ihtiyaç varrr nede olsa gsnin yada milli takımın ardaya ihtiyacı yokk ada kimkii 6.sınıf futbolcu küçük maçların büyük oyuncusu (!)

Kendisine koyun muamelesine yapılmasına izin verdiği için ve profesyonelce davranmadığı için üzülerek söylüyorum bitmiştir benim için.Satılmalıdır.

keske zamaninda 11 milyona Athletico'ya satsaymisiz, Arda gibi birindende gelir elde edemezsek çok kotu olur

Burada suçlu Arda değildir.Çok net.

Burada suçlu Arda değildir.Çok net.

Nasıl değil yahu? Vücut adamın vücudu,tam hazır değilim derse kim çıkaracak bu adamı maça? İman gücüyle oynarım demediyse şerefsizim diyeceğim ağır olacak hem bana hem ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt