- 15 Nisan 2010
- 26.259
- 1.368
- 533
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Kulüp doktoru sana onay verirse, sen kime inanacaksın. Elbette doktor ne diyorsa doğrudur diyip çıkacaksın. İlk suçlu kadroya aldıran Oğuz Çetin'inin ve doktorlarındır. Arda sakatım oynamıyorum dese, bütün gazeteler Arda vatan haini, milli mücadeleden kaçıyor gibi 100 tane manşet yapardı. Ayrıca, Arda'nın şuan ki sakatlığını Kaka ve Alex'de yaşamıştı önceden.
Aga sakatim diyecek. Fb'li eziklerinde yapiyor hep aynisini. Sanki Arda kendisini bilmiyor, tam hazir olmadan nasil antremana cikar. Bunu aklim almiyor. Sonrada profesyonellikden bahsederler. Arda'nin yaptigi resmen aptalliktir. Belcika macinda da aynisini yaptiydi. Sakat sakat devam oynadi.
Kulüp doktoru sana onay verirse, sen kime inanacaksın. Elbette doktor ne diyorsa doğrudur diyip çıkacaksın. İlk suçlu kadroya aldıran Oğuz Çetin'inin ve doktorlarındır. Arda sakatım oynamıyorum dese, bütün gazeteler Arda vatan haini, milli mücadeleden kaçıyor gibi 100 tane manşet yapardı. Ayrıca, Arda'nın şuan ki sakatlığını Kaka ve Alex'de yaşamıştı önceden.