Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

İşte görüyoruz.

Arda'yı yıpratmak için debelenenler bu adamın takım için ne kadar önemli olduğunu gördü. Oynamaya başladıktan sonra 2 hafta susarlar sonra tekrar aynı hikayeler başlar.

Ama şimdi farklı terane okunuyor. Neymiş Almanya maçına hazırlanıyomuş, neymiş maçta sakat sakat oynamış. Maçın içinde oynayabileceğini hissedip de hırsından gözü dönmüyosa adam zaten Galatasaray kaptanı olamaz. Arda geçen sene takımı için de Fener maçına sakat sakat çıkmamış mıydı? Ha eleştirmiştim o ayrı. Ama kafasında Galatasaray'ı bitirmiş diye kafasındaki beyni bitirmiş insanların yapacağı saçma sapan yorumları yapmaya gelince orda bir dururum. Bu adamın karakteri zaten bu. Sakatsa da sağlamsa da tüm gücünü sahada bitirene kadar oynuyor.

Arda düşmanlarının kaptanı yıpratmak için yeni numaraları bu.

Oyuncu oynayabileceğini hissediyosa evet aşırı profesyonelse sakatlığını düşünür ve oyundan çıkar. ama sağlık heyeti ve kenardaki teknik direktör böyle durumlarda müdahale etmek için vardır.

Bakalım bu adama pislik atmak için daha ne kadar yaratıcı olabileceksiniz.

sebep ver derseniz veremem ama nedense artik ardaya karsi bir sogukluk olustu bende, itici geliyor. milli takimla , gs deki oyununu kiyaslayinca sanki inadina,kasitli oynamiyormus gibi geliyor.(bir sebep verdim gerci :))

Baros:Başarısızlıkta tüm suç Arda'ya yükleniyor.

Ardanın yerınde bızde olsak aynı tepkıyı verırdık normal bence

Biran önce iyileşsin sakatlıktan. Arda yüzünden mis gibi Cana yedek bekliyor. :)

Mustafa eziyetinden kurtulalım artık.

Arda bitane ya :D

Ulen sipsi kıskançlıkların hareketlerin bile ne kadar bizden ne kadar doğal :D

Özledik kaptan. Sensiz olmuyor.

Fotomac'da bu hafta oynayabilecegini yazıyor. Fanatik'te 2 hafta sonra iyileşecegini yazıyor. Fotomac'a pek güvenmem ama inş. bu haberi doğrudur...

Arda'nın bir an önce takıma katılması lazım. Hatta takım demek yanlış olur, oyuncu topluluğu diyelim en iyisi. Arda geldiğinde bir değil üç kuş birden vurmuş olacağız. M.Sarp emekliye ayrılacak. Kontenjan sorunu kalmayacağından Cana takıma katılacak. Ayrıca Misimoviç gerçek kimliğine bürünecek. Haydi aslanım çabuk iyileş.

Yoklugunda yerin daha bir belli oldu-oluyor Kaptan.

volkan'ın düğünden . merak ettim kimler gitti bizim takımdan acaba bilen varsa söylesin lütfen

Arda Sinem'in yanında çok kötü pozlar veriyor. Sinem olmasa bakmam bile yani :D

Sinem yenge :tiphat:

arda bey türkiyede dizi yıldızı veya amerikada hollywood starı gibi medyatik.magazine malzeme olup duruyo

ve bu durum benım hiç hoşuma gitmiyo hacılar Adnan başkanın çözmesi gerek

bide ardanın tek takım elbisesi var galiba hep onu giyiyo

son bi ekleme daha ben eski 66 numaralı mutlu ardayı istiyorum pazubandı olmadan kaptanlık yapabileni.o geçen sene gençti bu sene takımın lideri yaptılar adam magazinlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt