Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

O zaman Emre Güngör > Arda. Son Sampiyon oldugumuz seneki maclar kriterse tabii.

Arda'yi hepimiz severiz, adam Galatasaray kaptani sonucta. Ama tek basina liderlik yapabilecek, takimi sirtlayabilecek bir adam degil. Ne diye bu kadar sisiriliyor, bu kadar farkli anlamlar yüklenmeye calisiliyor anlamiyorum. Sonunda o da kendini takimdan üstün görmeye basladi ama nedense bu durumdan rahatsiz olanlar nankör taraftar oluyor. Tapadurun Arda'ya siz..

Bence siz iyice paranoyak oldunuz, kafayı Arda ile bozmuşsunuz. Empati denen olgu sizlerde daha henüz gelişmemiş, adamın sosyal hayatına karışacak kadar da ukala yapmış sizi... Bilmeden ötecek kadar da, bilgisiz olmuşsunuz. Arda'nın tek suçu bu işte; herkesin bakış açısını ortaya döküyor, perdeyi kaldırıyor. (Bu lafım herkese)

Emre Güngör ile Arda kıyaslamasına girmek dahi istemiyorum, elle tutulur bir mantık göremiyorum.

Şimdi sorduğum soruları cevapla bakalım;

1 - Arda gibi bir oyuncun var mı?

2 - Arda gibi alt yapıdan çıkardığın bir oyuncun var mı?

3 - Arda gibi bu kadar baskı altında olup, taraftardan küfür yediği halde takımda kalan, sabır gösteren var mı? (Çok beğendiğiniz Lincoln bile buna dayanamadı)

4 - Lincoln diye ağlar, Arda'yı yerersiniz. Lincoln buymuş, oymuş; o suçlu değilmiş, biz suçluymuşuz. Takımdan kaçtığı için göz bebeğiniz olduysa, Arda'yı Tanrı yapmanız gerekmez mi?

5 - Arda'nın özel hayatından size ne? Başkaları senin özel hayatına karışmasına tahammül gösterir misin?

6 - Arda'nın yeteneklerini sorgulayacak güveni nereden alıyorsun? Profesyonel bir diploman var mı?

7 - Zor da olsa kendinizi Arda'nın yerine koydunuz mu?

bence sende gecmisine bakip konusuyorsun

zidanedan farki yok ardanin su halinin

en son ne zaman iyi oynadi dersen

aklima gelen yanina gencleri alip yardirdigi trabzon maci derim

allah bilir ne zamandi

Geçmiş derken ? Dünde bir geçmiştir kısa dönem geçmişinden bahsediceğim tabii ki gidip 10 yıl öncesinden bahsetmiyorum .

Bence siz iyice paranoyak oldunuz, kafayı Arda ile bozmuşsunuz. Empati denen olgu sizlerde daha henüz gelişmemiş, adamın sosyal hayatına karışacak kadar da ukala yapmış sizi... Bilmeden ötecek kadar da, bilgisiz olmuşsunuz. Arda'nın tek suçu bu işte; herkesin bakış açısını ortaya döküyor, perdeyi kaldırıyor. (Bu lafım herkese)

Emre Güngör ile Arda kıyaslamasına girmek dahi istemiyorum, elle tutulur bir mantık göremiyorum.

3 - Arda gibi bu kadar baskı altında olup, taraftardan küfür yediği halde takımda kalan, sabır gösteren var mı? (Çok beğendiğiniz Lincoln bile buna dayanamadı)

4 - Lincoln diye ağlar, Arda'yı yerersiniz. Lincoln buymuş, oymuş; o suçlu değilmiş, biz suçluymuşuz. Takımdan kaçtığı için göz bebeğiniz olduysa, Arda'yı Tanrı yapmanız gerekmez mi?

5 - Arda'nın özel hayatından size ne? Başkaları senin özel hayatına karışmasına tahammül gösterir misin?

6 - Arda'nın yeteneklerini sorgulayacak güveni nereden alıyorsun? Profesyonel bir diploman var mı?

vay anam vay

iki kelime tum yazip tum soylediklerinin uzerine kirmizi fosforlu kalemle carpi atabilirim

ZAVALLI SABRI

Arda Tanrı ise sende peygamberi olmalısın töbe töbe Arda'yı savunacam diye saçmalıyorsun az sakin ol hani Arda ? hani Avrupa ? hani T. Kupası hani Lig ? Mustafa Sarp'ın Ayhan'nın hakkını yeme ;)

vay anam vay

iki kelime tum yazip tum soylediklerinin uzerine kirmizi fosforlu kalemle carpi atabilirim

ZAVALLI SABRI

Tükenmiş kalemle atabilirsin ama bir yararı olmaz. Tıpkı jileti alınmış, tıraş bıçağı gibi...

Sabri'ye gelince, Sabri ile ilgili ufacık bir eleştiri dahi yapmadım, çünkü adamın kapasitesi bu kadar. Geçen sene kapasitesinin üzerinde bir oyun sergiledi ve bu oyununu az da olsa istikrara dönüştürdü. Hem onun arkasında bu kadar baskı yok, en azından Arda üzerinden yalan üretme komitesi gibi bir gizli bir medya palyaço şirketi yok.

Bakın, beğenmediğiniz Mustafa Sarp'ı öven basın yüzünden her maç ilk 11'de görüyoruz neden? Çünkü medyanın oyunlarına çok güzel kanıyoruz, hem de çok güzel.

Perfonmansını eleştirmiyormuyuz ? Yapma gözünü seveyim perfonmansını eleştirmeyen kimse yoktur burada Arda'nın .

e tamam iste hem top oynamiyor:) hem hergun bir polemik icinde

daha nasil anti profesyonel olunuyor bir anlatin yahu

illa skandallara imza atmasinimi bekliyorsunuz

Arda Tanrı ise sende peygamberi olmalısın töbe töbe Arda'yı savunacam diye saçmalıyorsun az sakin ol hani Arda ? hani Avrupa ? hani T. Kupası hani Lig ? Mustafa Sarp'ın Ayhan'nın hakkını yeme ;)

Alakasız bir yorum.

Tükenmiş kalemle atabilirsin ama bir yararı olmaz. Tıpkı jileti alınmış, tıraş bıçağı gibi...

Sabri'ye gelince, Sabri ile ilgili ufacık bir eleştiri dahi yapmadım, çünkü adamın kapasitesi bu kadar. Geçen sene kapasitesinin üzerinde bir oyun sergiledi ve bu oyununu az da olsa istikrara dönüştürdü. Hem onun arkasında bu kadar baskı yok, en azından Arda üzerinden yalan üretme komitesi gibi bir gizli bir medya palyaço şirketi yok.

Bakın, beğenmediğiniz Mustafa Sarp'ı öven basın yüzünden her maç ilk 11'de görüyoruz neden? Çünkü medyanın oyunlarına çok güzel kanıyoruz, hem de çok güzel.

ben medya falan bilmem telegolu iki kez seyrettim hayatimda:)

oda rijkaard ve sezgin programlari:)

siz etkileniyorsaniz bilemem

bana ulasmiyor o olaylar

ben sahaya bakiyorum bir cacik goremiyorum

en son trabzon maciydi diyorum reis iyi oynadigi mac

varmi otesi

sabri gelistirmis

e ne guzel

arda ne yapmis?

cevapsız yorum daha doğru olurdu ;)

Siz benim sorularıma cevap verin. Ayhan'a kurban olun, Mustafa Sarp'ı izledikçe... :) Mustafa Sarp'ın günahı yok, adam futbol oynamıyor çünkü... Sorularımın içerisinde bir tanesini alıp, istediğiniz noktaya çekmeyin. ;)

Siz benim sorularıma cevap verin. Ayhan'a kurban olun, Mustafa Sarp'ı izledikçe... :) Mustafa Sarp'ın günahı yok, adam futbol oynamıyor, çünkü... Sorularımın içerisinde bir tanesini alıp, istediğiniz noktaya çekmeyin. ;)

hagi rijkaard medya yuzundenmi 90 dkk her mac sarpi oynatiykr?

anlamadim

ben medya falan bilmem telegolu iki kez seyrettim hayatimda:)

oda rijkaard ve sezgin programlari:)

siz etkileniyorsaniz bilemem

bana ulasmiyor o olaylar

ben sahaya bakiyorum bir cacik goremiyorum

en son trabzon maciydi diyorum reis iyi oynadigi mac

varmi otesi

sabri gelistirmis

e ne guzel

arda ne yapmis?

Her maç iyi oynayamaz; bunu hiçbir futbolcu yapamaz. Ama büyük futbolcu her maç skora etki eder. Arda hemen hemen her maç skora doğrudan etki edecek hamleler yapıyordu.

Performansına gelince... Üzerindeki baskıyı bir taraftar olarak ve empati kurarak rahatça algılayabiliyorum. Taraftarın Arda'ya tepki gösterdiği maçtan sonra, o adam resmen soğudu bizden. Neden soğumasın ki? Canından sevdiği takımının taraftarları, yapılan kara propagandaya yem oldu da ondan!

hagi rijkaard medya yuzundenmi 90 dkk her mac sarpi oynatiykr?

anlamadim

Hayır. Taraftarın tepkisini görmezden gelmeye çalışıyorlar, kimse de çıkıp bu adam ne oynuyor demiyor. Teknik direktörler eldeki malzemeye bakar, adamın elinde daha iyisi yoksa mecbur onu oynatacak.

Siz benim sorularıma cevap verin. Ayhan'a kurban olun, Mustafa Sarp'ı izledikçe... :) Mustafa Sarp'ın günahı yok, adam futbol oynamıyor çünkü... Sorularımın içerisinde bir tanesini alıp, istediğiniz noktaya çekmeyin. ;)

Arda oynuyor onun için savunuyosunuz yani, ben Arda'nın Galatasaray'da istenilenin artık verebileceğini düşünmüyorum. 2 maç iyi oynar 5 maç gezinir 3 maç sakat geçer.

Her maç iyi oynayamaz; bunu hiçbir futbolcu yapamaz. Ama büyük futbolcu her maç skora etki eder. Arda hemen hemen her maç skora doğrudan etki edecek hamleler yapıyordu.

Performansına gelince... Üzerindeki baskıyı bir taraftar olarak ve empati kurarak rahatça algılayabiliyorum. Taraftarın Arda'ya tepki gösterdiği maçtan sonra, o adam resmen soğudu bizden. Neden soğumasın ki? Canından sevdiği takımının taraftarları, yapılan kara propagandaya yem oldu da ondan!

3 tane capulcu yuzunden GS dan soguyorsa

elinden geleni yapmiyorsa yapamiyorsa

ben onun bin kati daha buyuk GS liyim

hatta beni birak sabrinin elini opsun cocuk bildigin samaroglani

emre yerine sabriye guzel seyler soylesin kanallara baglanip mesela

Hayır. Taraftarın tepkisini görmezden gelmeye çalışıyorlar, kimse de çıkıp bu adam ne oynuyor demiyor. Teknik direktörler eldeki malzemeye bakar, adamın elinde daha iyisi yoksa mecbur onu oynatacak.

medyayla bir alakasi yok

o pozisyonda oynayacak en iyi adam o

birde tabi kontenjan derdi var

mustafa ilk geldiginde iyi oynuyordu ayrica bence

kazanmaya devam edersek, Ardasiz da kazanmayi ögrenmis olacagiz ve bu bizim icin büyük bir kazanc olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt