Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu takımdan Mehmet Topal gitti İspanya'da baya baya yardırıyor. Niye? Çünkü takım olarak kötüyüz. Adam bu takımın içinde başarılı olamıyordu. Ne zaman takım olarak iyi oluruz o zaman Arda farkını ortaya koyar.

İşte Barcelona'da ki Messi işte Arjantin Milli takımındaki Messi

İşte Real Madrid'de ki Cristiano Ronaldo işte Portekiz Milli takımında yokları oynayan Ronaldo.

Bir de tersi örnek verelim.

İşte Galatasaray'da ki Elano işte Brezilya Milli takımındaki Elano.

Acaba Galatasaray geçen sene ilk sezon bittikten sonra ne zaman iyi oynamış??

Nasıl taraftar olunur? Takımın futbolcun kötü giderken desteğini arkasında hissettiğinde taraftar olunur. Çünkü o zaman kolay toparlanır ve tekrar ayağa kalkar. Bu forumda bütün bir yıldır Elano'ya sövüp bir Fener maçında hayranı olanları da gördük, ilk sezonunda Lincoln'e demediğini bırakmayıp sonra ikinci sezonun ilk devresinde onu dünyanın en iyi oyuncusunu ilan edip, sonra 2. sezon tekrar namussuz ilan edenleri de.

Bu gün Arda'nın başını yemek için her şeyi yapanları da görüyoruz. Adamın önüne geçen sezondan beri sakatlıklar çıkıp duruyor. Sakatlığını atlatıp tekrar oynayıp takımı taşımaya başladığında yine en kral Arda'cı olanları da görücez.

Hala Emre Belözoğlu diyorum kimlerinin halini görünce. En güzelini yaptı bu sevgisiz, çıkarcı, nankör taraftara.

medyayla bir alakasi yok

o pozisyonda oynayacak en iyi adam o

birde tabi kontenjan derdi var

mustafa ilk geldiginde iyi oynuyordu ayrica bence

Mustafa iyi oynamıyordu, ilk geldiğindeki takımın havası göz boyuyordu sadece... 4-1 kazandığımız maçlardaki orta sahanın boşluğunu görün bence, Ankaragücü iki baskı yaptı; ne hale gelmiştik.

3 tane çapulcu Sami Yen'i inletiyorsa vay halimize...

ali samiyen inlese ne yazar ki

bene sen biliyoruz o bilmiomu kim olduklarini

yemeyin bizi

alisamiyen dedigin 20 bin

GS dedigin 20 milyon

bu matematigi yapamayan futbolcu olmasin mumkunse

deplasmanda zavalli taraftara attigi tripleridusunerek cevap ver

Bu takımdan Mehmet Topal gitti İspanya'da baya baya yardırıyor. Niye? Çünkü takım olarak kötüyüz. Adam bu takımın içinde başarılı olamıyordu. Ne zaman takım olarak iyi oluruz o zaman Arda farkını ortaya koyar.

İşte Barcelona'da ki Messi işte Arjantin Milli takımındaki Messi

İşte Real Madrid'de ki Cristiano Ronaldo işte Portekiz Milli takımında yokları oynayan Ronaldo.

Bir de tersi örnek verelim.

İşte Galatasaray'da ki Elano işte Brezilya Milli takımındaki Elano.

Acaba Galatasaray geçen sene ilk sezon bittikten sonra ne zaman iyi oynamış??

Nasıl taraftar olunur? Takımın futbolcun kötü giderken desteğini arkasında hissettiğinde taraftar olunur. Çünkü o zaman kolay toparlanır ve tekrar ayağa kalkar. Bu forumda bütün bir yıldır Elano'ya sövüp bir Fener maçında hayranı olanları da gördük, ilk sezonunda Lincoln'e demediğini bırakmayıp sonra ikinci sezonun ilk devresinde onu dünyanın en iyi oyuncusunu ilan edip, sonra 2. sezon tekrar namussuz ilan edenleri de.

Bu gün Arda'nın başını yemek için her şeyi yapanları da görüyoruz. Adamın önüne geçen sezondan beri sakatlıklar çıkıp duruyor. Sakatlığını atlatıp tekrar oynayıp takımı taşımaya başladığında yine en kral Arda'cı olanları da görücez.

Hala Emre Belözoğlu diyorum kimlerinin halini görünce. En güzelini yaptı bu sevgisiz, çıkarcı, nankör taraftara.

topal kac dakka oynamis kac macta?

Mustafa iyi oynamıyordu, ilk geldiğindeki takımın havası göz boyuyordu sadece... 4-1 kazandığımız maçlardaki orta sahanın boşluğunu görün bence, Ankaragücü iki baskı yaptı; ne hale gelmiştik.

o tartisilir

o zaman ardada iyi oynamiyordu takimin havasi goz boyuyordu dersen

2 senedir top oynamiyor arda demekki :)

ali samiyen inlese ne yazar ki

bene sen biliyoruz o bilmiomu kim olduklarini

yemeyin bizi

alisamiyen dedigin 20 bin

GS dedigin 20 milyon

bu matematigi yapamayan futbolcu olmasin mumkunse

deplasmanda zavalli taraftara attigi tripleridusunerek cevap ver

Tribünler her zaman taraftarın genelinin bir yansıması olarak görünür. Medyada da bile bu şekilde lanse edildi, adam ne yapsın? Bence siz hala empati kurmamaya diretiyorsunuz. Hadi gözlerinizi kapatın, bir kere Arda olun bakalım ne oluyor? :D

o tartisilir

Takım diyorum, Arda değil. Arda, Keita, Baros ve Kewell'ın performansı orta saha rezaletine perde çekiyordu.

o tartisilir

Abi amma tutarsız mesajlar yazıyorsun ya , günün gününe tutmuyor , söylediklerin söylediklerine tutmuyor.

Sen değilmiydin teknik direktörü artık yedirmem kimseye , herkes kafasına göre adam yolluyor kovuyor diyen . Şimdide gelmiş Arda kötü oynuyormuş , Arda kötü adammış gibi gösteriyorsun herkese . Çok sığı düşünüyorsun , çok dar açıdan bakıyorsun konuya.

Tribünler her zaman taraftarın genelinin bir yansıması olarak görünülür. Medyada da bile bu şekilde lanse edildi, adam ne yapsın? Bence siz hala empati kurmamaya diretiyorsunuz. Hadi gözlerinizi kapatın, bir kere Arda olun bakalım ne oluyor? :D

yahu sen GS taraftarinin tamaminin arda dusmani oldugunumu dusunuyorsun?

Abi amma tutarsız mesajlar yazıyorsun ya , günün gününe tutmuyor , söylediklerin söylediklerine tutmuyor.

Sen değilmiydin teknik direktörü artık yedirmem kimseye , herkes kafasına göre adam yolluyor kovuyor diyen . Şimdide gelmiş Arda kötü oynuyormuş , Arda kötü adammış gibi gösteriyorsun herkese . Çok sığı düşünüyorsun , çok dar açıdan bakıyorsun konuya.

okumadan yazma

benim derdim salakca davraniyor olmasi

Açık açık konuşmak lazım: Bana Arda 'nın saha içi performansı, antreman programı falan ters gelmiyor. Medyatik tavırları, gazetecilerin sorduğu sorulara verdiği cevaplar falan antipatikleştiriyor gözümde. Tavırları yapmacık geliyor. Yoksa Arda sakatlıktan kurtulunca tek başına takımı sürükleceyecek kapasitede, Avrupa 'nın en önemli kulüplerinde rahatlıkla oynar. Ama saha içinden çok saha dışı hareketleri bişeylere özenme gibi.

Tabiki kız arkadaşı olacak, lüks arabalara binecek. Bunları yapmazsa da paran var, şöhretin var biraz hayatını yaşa derim. Ama birilerini görüp onlar gibi olmaya çalışıyor. Yada bana öyle geliyor. Arda 'yı gözümde antipatikleştiren bu.

yahu sen GS taraftarinin tamaminin arda dusmani oldugunumu dusunuyorsun?

Hayır ben öyle düşünmüyorum. Sadece bir futbolcu gözüyle; tribünlerin taraftarın genel bakış açısını yansıttığını düşünüyorum. Taraftarın gözünden değil, futbolcunun gözünden bakıyorum. Medya da olayı bu şekilde yansıtarak vak'aya tuz, biber ekmiş oldu.

Açık açık konuşmak lazım: Bana Arda 'nın saha içi performansı, antreman programı falan ters gelmiyor. Medyatik tavırları, gazetecilerin sorduğu sorulara verdiği cevaplar falan antipatikleştiriyor gözümde. Tavırları yapmacık geliyor. Yoksa Arda sakatlıktan kurtulunca tek başına takımı sürükleceyecek kapasitede, Avrupa 'nın en önemli kulüplerinde rahatlıkla oynar. Ama saha içinden çok saha dışı hareketleri bişeylere özenme gibi.

Tabiki kız arkadaşı olacak, lüks arabalara binecek. Bunları yapmazsa da paran var, şöhretin var biraz hayatını yaşa derim. Ama birilerini görüp onlar gibi olmaya çalışıyor. Yada bana öyle geliyor. Arda 'yı gözümde antipatikleştiren bu.

Bak işte, herkes düşüncelerini bu şekilde açarak anlatsa sorun çıkmaz.

Bazılarına sırf antipatik geldiği için futbolculuğunu ve yeteneklerini tartışmaya açıyor. Tamam antipatik olabilir, yani size öyle gelebilir ama adamın yeteneğine, takıma katkısına laf etmeyin bari... (Lafım genele)

Hayır ben öyle düşünmüyorum. Sadece bir futbolcu gözüyle; tribünlerin taraftarın genel bakış açısını yansıttığını düşünüyorum. Taraftarın gözünden değil, futbolcunun gözünden bakıyorum. Medya da olayı bu şekilde yansıtarak vak'aya tuz, biber ekmiş oldu.

arda hani taraftardi

yada baska turlu sorim

sen bu gercegi bilecek zekadasin da arda salakmi?

arda hani taraftardi

yada baska turlu sorim

sen bu gercegi bilecek zekadasin da arda salakmi?

Arda'nın IQ'sunu bilmiyorum ama duygusal bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum. :) Belki siz biraz daha rasyonalist bakabilirsiniz, kendi doğanız sınırları aşmanıza müsaade etmiyordur ancak herkes aynı yapıda olmak zorunda değil.

Sahadasın, belki de takımın başında, başarısızlık hususunda en az hata yapan kişi sensin. Medyanın oyununa gelmiş, seni sonuna kadar rencide etmeye yemin etmiş; 25 bin taraftar tepende ve sinirlerini senden çıkarmaya çalışıyor. Sende duygusal birisin. Düşün bakalım senin için yıkım olmaz mı bu? Vallaha ben olsam acayip soğurdum, senin gibi rasyonalist biri olmama rağmen.

#10 Arda Turan | KAPTAN

Arda ne yapmis.. Altyapidayken fenere gol atmis, ki anca orda atardi. A takima ciktigindan beri sadece Sivasspor ayarinda anadolu kulupleriyle oynadigimiz maclarda iyi oynamis. Arda hic bir derbide varlik gostermemistir. Hic bir fener macinda sahada iyi futbol oynamamistir. Ustune ustluk fenerbahce macinda nerde kavga, rezalet varsa bas rolde olmustur. Kadikoydeki macta sistemi sallamadigi icin mactan cikip, Kewell girmisti oyuna ve Kewell en azindan gorevini yerine getirmisti. Arda gibi kadikoydeki taraftara dayilanarak kendi taraftarina oynamamistir. Onun ve diger bir kacinin hatalarinin ustune mac bittikden sonra fenerbahce soyunma odasina giden adam Kewelldi. Lincolnu gonderen saz ekibinin basindaydi, kasitli pas vermedigi amatorlugunu zaten biliyoruz. Lincolnle baslayan kasitli pas vermeme olayi Keita ve Elanoyla devam etti. Ki buna video bile hazirlamistim. Ozel hayati umrumda bile degil ama onu bile eline yuzune bulastirmistir. Bu takimdaki diger oyunculara bakalim; acaba sabri benim oynadigim futbolun yarisini oynamiyor, hatta kendi taraftarimiz bile dalgasini geciyor ama ozel hayatinda nasil oldu da kendisini kullanamadilar. evlenmeden once devam eden 4 senelik bir iliskisi vardi, sadece bir kere haberi yapildi. hakan balta ilk evliliginden bir oglu var, kurcalayan yok, sonra dizilerde oynamis bir bayanla evlendi, gayet mutlu ama mutluluk haberleri disinda kimse bok atmiyor. futbolu düşüşte ustelik. kimse de sucu ozel hayatinda aramiyor. mehmet topal ne ara evlendi, niye gundeme gelmedi, esini istemeye ridvan dilmen gitmisti, niye kamera yoktu, yurudu gitti adam yoluna. aydin yilmaz, oynadigi futbol 1 tl etmez, buna niye diyen yok ki, erken yasta evlendin, sahada bos bos yurume sebebin acaba ozelin yuzundenmi.. bu liste uzar gider, ilk akla gelenler bunlar. herkes sevise bilir, ciftlesir, evlenir, bosanir kimseyi de ilgilendirmez ama arda turan sinem koballa iliski yasamaya basladigi gunden beri gundemde. ailemizin kizi, oglu oldular. herkes ustune geliyorsa sen yanlis yondesin demek ki. kimse demesin, arda daha populer bilmem ne. onu o hale getiren de zaten sizsiniz, hak etmedigi halde ustelik. oynadigi futbolla layik gordugunuz liverpoolda yedek kulubesinde oturur ancak. yabancisi da var bu ornegin, milan baros mankenle evli, harry kewellin esi oyuncu, sunucu. Aylarca oynamadiklari oluyor ama ne hikmetse arda turan bu kadar elestiriliyor, attigi her adimi ozel hayatindan biliyorlar. Bir kere sevgilin oyuncu diye her galaya artist gibi gitmemelisin. Sen aysekadinspor futbolcusu degilsin, galatasarayin kaptanisin, milli takimda oynuyorsun, butun gozler uzerinde. Oynadigin futbolla kazandigin para ortada, bunun da bedelini odersin. Ister evinde aglarsin, ister ntv sporda. Futbolcular ve eslerinin katildigi ortamlar disinda sevgilinle her davete gider, cok ve malesef bos aciklamalarina devam edersen boyle binerler tepene. Dizi oyunculari nerde fink atiyorsa arda turan orda. Ve arda turan disinda hic bir futbolcu bu aptalligin kurbani degil. Gidenler de evli, cocuklu. Bu durum derbilerdeki haline benziyor. Galatasaray her seferinde fenerbahceye takim halinde yenilir ama gundeme Arda gelir. bu kiz yuzunden sinema kapatma gorgusuzlugunu gosterdinmi? evet. o gala senin bu gala benim dolasiyor musunuz? evet. o kadar kufrun karsisinda maclara gelmesine engel olmak yerine ali sami yende alnindan operek sacma salak davrandinmi? evet. kusura bakma, bi taraflarindaki fitigi da bu kizdan bilecekler haliyle. ayrica, galatasaray tarihindeki hic bir kaptan ozel hayati yuzunden bu kadar rezil olmamisti. sayesinde bunu da gorduk. bir hakan sukur vardi, bir hagi, izleyemesek de biliriz ki esinden bu forma icin vazgece bilmis bir metin oktay. salya sumuk aglayip, birilerine ayar verecegim diye 5 cumlede 50 kere serefsiz diyecegine kendine ceki duzen vermesi lazim. bu iyi bir gidisat degil. Elinde sans var hala, harry kewell gibi bir adam var floryada ayni idmana cika bildigin icin sukretmen gereken, Milan baros, lucas neill gibi profosyoneller taraftarin gaziyla da olsa simdilik burda. Adnanlar bunlari da sutlayip, ortami iyice meyhaneye cevirmeden bir seyler kapmaya calis. Susmakla basla. Sonra gayet kilo almaya musait bir vucudun var, dikkat et kendine. Sene sonunda da git lutfen. Mehmet topal kadar hayrin dokunsun su kulube. Git, emre abin gibi donersin 10 sene sonra. Merak etme, galatasaray vefa konusunda madalya birincisi. 3-5 sene bedava ekmegini yersin yine.

(Arda Turan kaptan oldugu gun msn’de Ceyda arkadasimla konusuyordum. Cook buyuk bir yanlis yaptik dedim. O da bana onyargilisin, goreceksin iyi olacak filan dedi. Bir sure esip gurledi ama balon patlayinca Ceyda bile ‘hakliymissin Aysel’ demisti. Bunu niye soyluyorum, cunki duruma gore bir seyler yazmadigim bilinsin. Ben en basindan karsiydim, 10 numarasina da, kaptanligina da. Yonetim bir cok konuda oldugu gibi Arda konusunda da hata yapmistir. Arda turanin ne karakteri ne de futbolculugu kendisine verilen sorumluluklari tasimaya musait degil.)

ben ardanın kaptanlığından çok memnunum

Artık yorum yazmıyacağım Arda hakkında gerçekten içler acısı yorumlar var , gerçekten Arda gitmelisin bukadar futbol fakiri insan var bu ülkede . Yok pas atmamış felan ne kadar komik yorumlar , yok Sivas'a karşı iyi oynamış :o Birde Kewell daha iyi oynadı Arda'dan denmez mi gerçekten yorum yazmaya gerek yok bu topiğe.

Kısa not :

Hee hee haklısınız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt