Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Partilerin vazgeçilmez adamı Arda. Sanatçı dünyasının vazgeçilmez konuğu Arda

Guzel yazmissin. Arda inanilmaz ortama ayak uyduran bir insan yalniz, guclu bir karakter sahibi kendisini kolayca etki altina ala bilir. Bu da onun karakterinin zayif oldugunu gosterir. Misal emre, acun, hasan sas ya da x bir vatandas bir ogut veriyor buna, git kurtul gibisinden, ertesi gun bunu ekranlarda soyleyecek kadar kafaya takiyor. icinde yasa, git ananla, babanla paylas ama yok, herkes bilecek, duyacak. gitmeni senden cok biz istiyoruz zaten. ayni adam cikip dem vuruyor ya "G.Sarayla evliyim, olurum, biterim" diye, iste o aciklamalar zirva kategorisine giriyor.

Birakin bu isleri. savunulacak hic bir tarafi yok. futbolcularin hepsinin sevgilisi de var, esi de cocugu da. daha once de yazdik 1000 kere, ardadan daha cok sevgili degistireni de var, mesele su ki ardayla sinem kobal tulinle caneri geride biraktilar masallah. bunun sinem kobaldan goturecegi bir sey yok, tam tersine unune un katti ama arda turani bitirdi. sozlukte harika bir entry yazmislardi, kendi kalesine attigi en buyuk goldu diye. gercekten de oyle. ve durum gittikce daha kotu olmaya basliyor, cunki hic bir sekilde ders almiyor. baskan ne yapiyor peki.. sozlesme uzatiyor hala. viz gelir, tiris gider avrupadaki takimlara. zaten cok degil 3-5 senesi kaldi, Nur topu gibi bir hasan sasimiz oldu. hasan sas bile ozel hayatini her zaman seviyeli yasadi o da ayri.

yahu valla inanılmaz bi zihniyetiz çok ciddiyim,geçen sene de özel hayatı yüzünden taraftar protesto etti,yani senn gibi düşünen taraftar sayısı çok,arda nın eleştirilecek en son yönü özel hayatıdır yahu ne yapıyo ki çocuk?,arda nın saha içinde 2-3 senedir 1 gram geliştiremediği konuları tartışmak yerine,özel hayatını konuşuyoruz:)

Özel hayat dediğin bir sevgili bulup düzenli bir ilişki devam ettirmek ise gayet düzenlidir.Arda eleştirilerine katılırım ama özel hayat konusunda katılmam.Bir de çıkıp şunla takılsın, şuraya gitmesin diyenler var.Anasımısın babasımısın? Sanki adam on tane kızla takılıyor, görgüsüzlük ediyor. Senin, benim gibi ilişkisi var adamın.Kıskanmamak lazım.

Arda, aklın varsa çek git!! Sakatken vuranlar oynayınca neler der kimbilir.Karakterine bile laf eden kimselerle karşı karşıyasın.Herkes teknik direktördü, müteahhit oldu şimdi de karakter analizine başlamışlar.

10 Arda Turan | KAPTAN

yahu valla inanılmaz bi zihniyetiz çok ciddiyim,geçen sene de özel hayatı yüzünden taraftar protesto etti,yani senn gibi düşünen taraftar sayısı çok,arda nın eleştirilecek en son yönü özel hayatıdır yahu ne yapıyo ki çocuk?,arda nın saha içinde 2-3 senedir 1 gram geliştiremediği konuları tartışmak yerine,özel hayatını konuşuyoruz:)

G.Saray kaptaninin ismayil yk'dan daha cok konusmasi ve gorunmesi beni rahatsiz ediyor. Kendisini rakip takim taraftarlarina savunamiyorum artik. Oynadigi zaman futbolu guzeldi ama o da mazide kaldi.

Arda kelepçeli seks partisi yapmalı, barda adam hastanelik etmeli, ne bileyim her gece ayrı bir hatunla takılmalı, alkollü şekilde kameraman yumruklamalı. İşte o zaman benim içim rahat edecek:) En azından yediği lafları hakeder...

Internet forumunda yazilan seyler icin bu kadar celallenmeye hic luzum yok, isteyen istedigini yazar sonucta burada Arda'ya mail atmiyoruz, aramizda tartisiyoruz.

İsterse harem kursun bana ne.Geçen sene ki kadar asist yapsın yeterlidir gerisine bakmam

Cevap: 10 Arda Turan | KAPTAN

G.Saray kaptaninin ismayil yk'dan daha cok konusmasi ve gorunmesi beni rahatsiz ediyor. Kendisini rakip takim taraftarlarina savunamiyorum artik. Oynadigi zaman futbolu guzeldi ama o da mazide kaldi.

gazeteleri satın alacak hali yok ya ne yapsın:),kendi kafalarına göre yazıyolar işte bişeyler .

Sevgilisi olmasına kimse birşey demiyor. İsterse 15 tane olsun. Sorun bu değilki. Sorun medya önünde yapıyor, özel hayatını kamu alanı içerisine getiriyor. Kişi bu eleştirilere kendisi sebep oluyor. Kimse rahibe hayatı gibi bir hayat beklemiyor Arda'dan. Fakat işte bu kamu önünde olursa eleştiri de olur. O zaman niye beni bu konuda eleştiriyorlar diye bir savunma yapamaz. Fakat benim aldığım veriler Arda geriliyor ve daha da gerileyecek futbol anlamında. Ve herkesin eline koz veriyor eleştirmesi için. Futbolundan daha fazla özel hayatı ile gündeme gelirse Arda biter.

Açıklamaları falan mantıksızca olursa bana eleştiri hakkı verir. Bu kadar basit. Yani eleştirilmesin diyorsanız kimse özel hayatı yüzünden eleştirilmesin o zaman, yaptıkları ettikleriyle medyadaki izlediğimiz imajları kimse eleştirmesin. Sorun gene diyorum sevgilisinin olması, partilere gitmesi falan değil ki hakkı var tabiki gidecek. Fakat çocukca davranıyor.

Tartışacaksınız geliştiremediği futbolunu, yabancı oyunculara mesafe koyması ve emre, acun gibi olanlarla kankalığını tartışılsın.Özel hayat ve sevgili üzerinden vurmaya gerek yok.Adam birini seviyor saygı duyalım.

Arda kelepçeli seks partisi yapmalı, barda adam hastanelik etmeli, ne bileyim her gece ayrı bir hatunla takılmalı, alkollü şekilde kameraman yumruklamalı. İşte o zaman benim içim rahat edecek:) En azından yediği lafları hakeder...

Niye kotuyu ornek veriyorsunuz. Beterin beteri varsa bu Ardayi hakli pozisyona sokmaz ki. Eski kaptanlarimizi ornek verin, hakan sukuru, hagiyi, bulent korkmazi soyleyin. O zaman aradaki farki gorup utaniyor insan, o yuzden kazim, santos, baki mercimek var demeliyiz haliyle. sukredelim yani, vah vah.

Tartışacaksınız geliştiremediği futbolunu, yabancı oyunculara mesafe koyması ve emre, acun gibi olanlarla kankalığını tartışılsın.Özel hayat ve sevgili üzerinden vurmaya gerek yok.Adam birini seviyor saygı duyalım.

Ben hepsini yaziyorum :ays:

Sevgilisi olmasına kimse birşey demiyor. İsterse 15 tane olsun. Sorun bu değilki. Sorun medya önünde yapıyor, özel hayatını kamu alanı içerisine getiriyor. Kişi bu eleştirilere kendisi sebep oluyor. Kimse rahibe hayatı gibi bir hayat beklemiyor Arda'dan. Fakat işte bu kamu önünde olursa eleştiri de olur. O zaman niye beni bu konuda eleştiriyorlar diye bir savunma yapamaz. Fakat benim aldığım veriler Arda geriliyor ve daha da gerileyecek futbol anlamında. Ve herkesin eline koz veriyor eleştirmesi için. Futbolundan daha fazla özel hayatı ile gündeme gelirse Arda biter.

Açıklamaları falan mantıksızca olursa bana eleştiri hakkı verir. Bu kadar basit. Yani eleştirilmesin diyorsanız kimse özel hayatı yüzünden eleştirilmesin o zaman, yaptıkları ettikleriyle medyadaki izlediğimiz imajları kimse eleştirmesin. Sorun gene diyorum sevgilisinin olması, partilere gitmesi falan değil ki hakkı var tabiki gidecek. Fakat çocukca davranıyor.

Senin Arda hakkında görüşlerin sabit Foruma üye olduğundan beri Arda hakkında bir olumlu lafını görmedim zaten.

Niye kotuyu ornek veriyorsunuz. Beterin beteri varsa bu Ardayi hakli pozisyona sokmaz ki. Eski kaptanlarimizi ornek verin, hakan sukuru, hagiyi, bulent korkmazi soyleyin. O zaman aradaki farki gorup utaniyor insan, o yuzden kazim, santos, baki mercimek var demeliyiz haliyle. sukredelim yani, vah vah.

Bana göre o eleştrileri haketmek için yapması gerekenler bunlar, baki maki değil mesele.

Kız arkadaşıyla gezmiş! Tüh yazıkları olsun...

niye özellikle bayan üyelerimiz arda yı sevmiyor garip:)

Bir taraf çılgınlar gibi savunuyor, bir taraf çılgınlar gibi eleştiriyor.İkisi de yanlış.

Aslında dediklerin haklı da bence şöyle bir sorun var. Hepsi Arda'nın kafa yapısının bir ürünü. Yani özel hayatıyla gündeme gelmesi de, Emre vs. vs. ile ilgili açıklamaları da , futbolunun ilerlememesi de hepsi aynı bir düşünce tarzının ürünü. Yani Arda'nın futbolunun gelişmemesi ile yaptığı pasaport açıklaması çok alakalı, Arda'nın medyaya çok yansıması sonucu isterken medyadan kaçacakken aksine daha fazla içine girmesi sonucu kendisine yapılan eleştirileri kabullenmemesi birbirleri ile alakalı. İstersen medyadan kaçarsın. Bu kadar basit. Fakat istemem deyip sürekli gündeme gelmesi, daha doğrusu gündeme geleceği yerlere gitmesi problem. O zaman bana eleştiri hakkı verir. Çünkü tüm bunlar kamu içerisinde oluyor. Ki kimse sevgilisinin olmasına birşey demiyor, eğlenmesine birşey demiyor. Arda'nın profesyonelliğinde sorun var. Profesyonel birisi Emre konusunda o açıklamaları yapmaz.

Profesyonel birisi sürekli ben gideceğim demez.

Profesyonel birisi sürekli medyadan şikayet edip onların kendisini görüntülemesi ve hakkında olumsuz şeyler yazması hakkında koz vermez.

Kız arkadaşıyla gezmiş! Tüh yazıkları olsun...

Herseyin bir siniri var, bu isin tadi kacti iyice. nerde kamera, medya orda arda. sakat, anladik, oncesinde de 7/24 kamera onunde yasiyordu ozel hayatini zaten, yine eski hamam eski tas. turkiyede kendisinden baska bunu yapan kim var? kimse. diger herkes yanlis, asosyal, tek ardami dogru yolda, sosyal biri saniyorsunuz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt