Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Çok klas bir çalım Serdar'dan.
metin oktay dedigin playboyun onde gidenidir
Çok klas bir çalım Serdar'dan.
metin oktay dedigin playboyun onde gidenidir
Partilerin vazgeçilmez adamı Arda. Sanatçı dünyasının vazgeçilmez konuğu Arda
Birakin bu isleri. savunulacak hic bir tarafi yok. futbolcularin hepsinin sevgilisi de var, esi de cocugu da. daha once de yazdik 1000 kere, ardadan daha cok sevgili degistireni de var, mesele su ki ardayla sinem kobal tulinle caneri geride biraktilar masallah. bunun sinem kobaldan goturecegi bir sey yok, tam tersine unune un katti ama arda turani bitirdi. sozlukte harika bir entry yazmislardi, kendi kalesine attigi en buyuk goldu diye. gercekten de oyle. ve durum gittikce daha kotu olmaya basliyor, cunki hic bir sekilde ders almiyor. baskan ne yapiyor peki.. sozlesme uzatiyor hala. viz gelir, tiris gider avrupadaki takimlara. zaten cok degil 3-5 senesi kaldi, Nur topu gibi bir hasan sasimiz oldu. hasan sas bile ozel hayatini her zaman seviyeli yasadi o da ayri.
yahu valla inanılmaz bi zihniyetiz çok ciddiyim,geçen sene de özel hayatı yüzünden taraftar protesto etti,yani senn gibi düşünen taraftar sayısı çok,arda nın eleştirilecek en son yönü özel hayatıdır yahu ne yapıyo ki çocuk?,arda nın saha içinde 2-3 senedir 1 gram geliştiremediği konuları tartışmak yerine,özel hayatını konuşuyoruz![]()
G.Saray kaptaninin ismayil yk'dan daha cok konusmasi ve gorunmesi beni rahatsiz ediyor. Kendisini rakip takim taraftarlarina savunamiyorum artik. Oynadigi zaman futbolu guzeldi ama o da mazide kaldi.
Arda kelepçeli seks partisi yapmalı, barda adam hastanelik etmeli, ne bileyim her gece ayrı bir hatunla takılmalı, alkollü şekilde kameraman yumruklamalı. İşte o zaman benim içim rahat edecekEn azından yediği lafları hakeder...
Tartışacaksınız geliştiremediği futbolunu, yabancı oyunculara mesafe koyması ve emre, acun gibi olanlarla kankalığını tartışılsın.Özel hayat ve sevgili üzerinden vurmaya gerek yok.Adam birini seviyor saygı duyalım.
Sevgilisi olmasına kimse birşey demiyor. İsterse 15 tane olsun. Sorun bu değilki. Sorun medya önünde yapıyor, özel hayatını kamu alanı içerisine getiriyor. Kişi bu eleştirilere kendisi sebep oluyor. Kimse rahibe hayatı gibi bir hayat beklemiyor Arda'dan. Fakat işte bu kamu önünde olursa eleştiri de olur. O zaman niye beni bu konuda eleştiriyorlar diye bir savunma yapamaz. Fakat benim aldığım veriler Arda geriliyor ve daha da gerileyecek futbol anlamında. Ve herkesin eline koz veriyor eleştirmesi için. Futbolundan daha fazla özel hayatı ile gündeme gelirse Arda biter.
Açıklamaları falan mantıksızca olursa bana eleştiri hakkı verir. Bu kadar basit. Yani eleştirilmesin diyorsanız kimse özel hayatı yüzünden eleştirilmesin o zaman, yaptıkları ettikleriyle medyadaki izlediğimiz imajları kimse eleştirmesin. Sorun gene diyorum sevgilisinin olması, partilere gitmesi falan değil ki hakkı var tabiki gidecek. Fakat çocukca davranıyor.
Niye kotuyu ornek veriyorsunuz. Beterin beteri varsa bu Ardayi hakli pozisyona sokmaz ki. Eski kaptanlarimizi ornek verin, hakan sukuru, hagiyi, bulent korkmazi soyleyin. O zaman aradaki farki gorup utaniyor insan, o yuzden kazim, santos, baki mercimek var demeliyiz haliyle. sukredelim yani, vah vah.
Tartışacaksınız geliştiremediği futbolunu, yabancı oyunculara mesafe koyması ve emre, acun gibi olanlarla kankalığını tartışılsın.Özel hayat ve sevgili üzerinden vurmaya gerek yok.Adam birini seviyor saygı duyalım.
niye özellikle bayan üyelerimiz arda yı sevmiyor garip![]()
Kız arkadaşıyla gezmiş! Tüh yazıkları olsun...