Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hortlatmayın konuyu yahu, sonra foruma her girdigimde bu baslık ile karsılasıyorum. Son cevaplarda genelde ya Aysel Aydın yada Onur Albakar'dan oluyo :asd:

Bugün sahada yok gibydin Arda... Olmaz böyle kaptan...

Rijkaard'ın aldığı az buçuk başarı varsa bu Arda ve Baros sayesinde olmuştur.

Arda'nın tek bildiği artik Galatasaraydan baska hersey. Frank rijkaard gittiginde demistim, sahada yok diye sanmayin isin icinde degil, gitmesini isteyen 5 yerli varsa, biri, birincisi ardadir diye. ayni sey bugun de gecerli. kaptan, 10 numara diye bir sey kalmadi bizde. yerine kaptan olan adam ya ayhan, ya sabri. hakan balta nasil eridi bittiyse arda icin ayni sey gecerli. kiyamiyorsunuz biliyorum ama ama ama iste......

Uzun zamandır oynamıyor beyler bu espiriler arada iyi gidiyordu da şimdi birşeye benzemiyor :D Yeni birşeyler bulun

Uzun zamandır oynamıyor beyler bu espiriler arada iyi gidiyordu da şimdi birşeye benzemiyor :D Yeni birşeyler bulun

Benim hoşuma gidiyor ya:D

Arda'nın tek bildiği artik Galatasaraydan baska hersey. Frank rijkaard gittiginde demistim, sahada yok diye sanmayin isin icinde degil, gitmesini isteyen 5 yerli varsa, biri, birincisi ardadir diye. ayni sey bugun de gecerli. kaptan, 10 numara diye bir sey kalmadi bizde. yerine kaptan olan adam ya ayhan, ya sabri. hakan balta nasil eridi bittiyse arda icin ayni sey gecerli. kiyamiyorsunuz biliyorum ama ama ama iste......

Daha önce de yazmıştım; şu resimdeki samimiyeti sorgulamak kimin haddine?

Kafa atacak hali yoktu ya frank'a. O isler oyle ulu orta olmuyor, alttan alttan, sessiz, sakin..

melih şendil sonuna kadar haklı.haklı olmasa bu halde olmazdık.ben çocuğumun doğum gününü cumartesi yaptım sırf pazar maç var diye.....futbolcularda bizim kadar takım aşkı olsa....neyse

Futbolcularin takima asik olmasi gerekmiyor, ask zorlamayla hissedilen bir duygu degildir. Onlardan tek istedigimiz profesyonel davranmalari, is ahlakina sahip olmalari. Onlara güvenen, onlara büyük yatirimlar yapan insanlara biraz olsun layik olmaya calismalari. Maddi manevi aldiklarinin karsiligini vermelerini istiyoruz, calismalarini, kendilerine bakmalarini, karakterli olmalarini bekliyoruz. Ask gerekmiyor, profesyonellik yeterli. Ask ve profesyonellik bir arada zaten Metin oluyor, Hagi oluyor.

Arda'yi da takima asik diye sevmemiz bekleniyor, ama dedigim gibi böyle seyleri zorlayamazsiniz. Bugün taraftarin bir kismi Arda'yi sevmiyorsa, sevemiyorsa yeterince profesyonel olamadigindandir, takimi sevmediginden degil.

Dene bak guzel oluyor

Yok sende kalsın:) Aklında bulunsun en başarılı komplo teorisi gerçeklik sınırlarından hiç çıkmamasına rağmen gerçekleşmesi imkansız olandır. Bu açıdan başarılı buldum yazdıklarını.

İnsanların kafalarından geçenleri bildiğinizi sanmayın lütfen... Neye dayanarak böyle iddialarda bulunabiliyorsunuz gerçekten şaşırıyorum. İnsanların şerefi, ahlakı sözkonusu. Bu kadar net konuşuyorsanız elinizde birşey olacak... Arda suyu ordan, burdan yürütüyor demekle olmaz ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt