Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Sana zahmet, şu fotoyu da yorumlasana Aysel.

adnan+polat&adnan+sezgin+%5Bhorto+magiko%5D%5B1%5D.jpg

Muneccim olmaya gerek yok. Bazi yerliler yabancilari sevmiyorlar. Bu kadar basit. Milli takim icinde soyledi zaten, yerli hoca olsa iyi olur diye. Nonda disinda hicbir yabanciyla arasi iyi olmadi, olamadi. Istemiyor cunki. Kasitli pas vermemek gibi amatorluk yapti, lincoln-elano hepsi payina duseni aldi bu olaydan. etkisiz yabancilar ve kendinden kalitesiz yerlilerle mutlu mesut yasamak istiyor arda ama malesef dunya boyle donmuyor.

editasyon; skibbeyi seviyordu bir tek. cunki futbolcuya dayali duzen vardi, florya dingonun ahiri olmustu. gerci frank gitti yine futbolcularin istedigi oldu. hagi de gider, cok gecmez. sorun arda degil. futbolculara bu hakki veren yonetimde. yani her turlu yukaridaki resimde buyuk ask yasayan kisiler gitmeli..

Muneccim olmaya gerek yok. Bazi yerliler yabancilari sevmiyorlar. Bu kadar basit. Milli takim icinde soyledi zaten, yerli hoca olsa iyi olur diye. Nonda disinda hicbir yabanciyla arasi iyi olmadi, olamadi. Istemiyor cunki. Kasitli pas vermemek gibi amatorluk yapti, lincoln-elano hepsi payina duseni aldi bu olaydan. etkisiz yabancilar ve kendinden kalitesiz yerlilerle mutlu mesut yasamak istiyor arda ama malesef dunya boyle donmuyor.

Bu da güzeldi bak:) Gelişme var.

Neyse uzamasın...

sonuna kadar katılıyorum.gercek 10 numara lincol du.o sezon devre arası ne olduysa lincoln 2. devre resmen takımdan silindi.

Bu yoruma katiliyorum.

Ama her firsata Ardanin yurt disi demesi geliyor aklima. Ikisini birlestiriyorum, olmuyor. Tikaniyorum.

Sonra bide aklima Acun geliyor, Emre B geliyor. Menajeri geliyor.

Bilmiyorum. Biseyler demek istiyorum aslinda ama. Diyemiyorum.

editasyon; skibbeyi seviyordu bir tek. cunki futbolcuya dayali duzen vardi, florya dingonun ahiri olmustu. gerci frank gitti yine futbolcularin istedigi oldu. hagi de gider, cok gecmez. sorun arda degil. futbolculara bu hakki veren yonetimde. yani her turlu yukaridaki resimde buyuk ask yasayan kisiler gitmeli..

Burdaki 5-6 yabanciyla gecinemeyen adam Avrupa'da ne yapacak acaba? Avrupadaki oyuncularin hepsinin yabanci oldugundan haberi varmidir ki?

Burdaki 5-6 yabanciyla gecinemeyen adam Avrupa'da ne yapacak acaba? Avrupadaki oyuncularin hepsinin yabanci oldugundan haberi varmidir ki?

Avrupadan kim ister ki onu?Yanlış anlaşılmasın giderde bonservisi beleş olursa falan belki.Yoksa kimse 10M ve üzeri vermez. 2008 de gitseydi 10M civarına giderdi de bundan sonrası H.Şaş'ın gidişine benzer anca.

Velev ki gitsin, burda birşeyler yaptıysa aynı muameleyi görür kös kös döner geri.

Müthiş müthiş:D

Neyse bu kadar hayal dünyası yeter. Gerçeklere dönelim biraz;

arda_elano_20090823-224535_ist276_1176828.jpg

b-315878-Arda_Turan_ve_Kewell.jpg

59913.jpg

arda%2Bturan%2B%40%2Bin%C3%B6n%C3%aBC.jpg

Yahu adam oynamamış ama yine bu konu revaçta.Çok enteresan.

Ahmet yine mi sen lan? :D

Geçen yıl Elano ve Gio'ya karşı cephe alınmıştı bunu sonuna kadar savunurum ama sadece Arda'ya mal etmem. Caner geliyordu bu adamların başında geçen yıl.

bilmemki.. :ays:

--

elanoya pas vermemesiyle ilgili klip yapmistim, sitede olmadigim donemdi, koyamamistim. lincoln'e pas vermemesi yuzunden ne maclar gitti, sampiyonluk gitti, hala bencillik hala ben ben ben. 3-5 sevgi fotografiyla teselli bulmayin . ayrica itin bi yerine soktugunuz servetin, mustafanin foto arsivini koyarim buraya, dumur olursunuz. karelerle gelmeyin bana

:ays::ays:

ahmet reis bunu birakta hala iyi futbolcu dedigin servetten bahset:)

daha mac oncesiydi yahu

sisteme uymuyor diyordun falan:)

adam bildigin kavanoz

bilmemki.. :ays:

--

elanoya pas vermemesiyle ilgili klip yapmistim, sitede olmadigim donemdi, koyamamistim. lincoln'e pas vermemesi yuzunden ne maclar gitti, sampiyonluk gitti, hala bencillik hala ben ben ben. 3-5 sevgi fotografiyla teselli bulmayin . ayrica itin bi yerine soktugunuz servetin, mustafanin foto arsivini koyarim buraya, dumur olursunuz. karelerle gelmeyin bana

:ays::ays:

Benim senin gibi medyum yeteneklerim olmadığından ancak televizyonda, resimde gördüklerimle yorum yapıyorum:(

Her dakika öpüşüp koklaşacak halleri yok ya...

Lincoln'ün köşe direğini çıkardığı maç gol sonrası kucak kucağalardı resmen ama Lincolnün kendisinden popüler olmasını kaldıramadığını ve gitmesinde payı olduğunu inkar edecek yoktur heralde. Zaten popüler olmayı sevdiği her geçen gün daha çok gün yüzüne çıkmıyormu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt